Nyheder

Nyheder i Outlook

Skift fra Outlook til Windows uden problemer

Hvis du bruger Outlook til Windows, har du sandsynligvis vigtige e-mails, kontaktpersoner og andre elementer, som du ønsker at bevare. Du kan nu nemt overføre alle dine oplysninger til Mac. Du kan oprette en .pst-arkivfil i Outlook til Windows og derefter importere .pst-filen i Microsoft Outlook til Mac 2011. Alle de e-mails, kontaktpersoner og andre elementer, du importerer, er der, så snart du åbner Outlook til Mac, så du straks føler dig hjemme.

Få mere at vide: Importere en .pst-fil fra Outlook til Windows
Se videoen

Det rigtige værktøj ved hånden

Det nye Microsoft Office-bånd til Mac gør det nemt at finde de funktioner og kommandoer, du har brug for, så du hurtigt kan få opgaverne fra hånden. Du genfinder dine velkendte kommandoer i en intuitiv, brugervenlig grænseflade øverst i vinduet med Outlook til Mac. Når du har læst dine meddelelser, finder du de oftest brugte værktøjer til besvarelse, videresendelse og anvendelse af regler, flag og kategorier under fanen Start. Fanerne Indstillinger og Funktioner har nogle af de mest anvendte funktioner til f.eks. organisering af meddelelser og oprettelse af nye mapper.

Båndet viser endvidere specialværktøjer, når der er brug for dem. Når du f.eks. klikker på et møde i kalenderen, vises fanen Møde med knapper, som du kan bruge til at sende svar til arrangøren eller sende e-mails til mødedeltagerne. Når du klikker på et tomt område i kalenderen, lukkes fanen Møde, og funktionerne under fanen Start vises igen.

Få mere at vide: Tilpasse Outlook-vinduet
Se videoen

Organiser ved hjælp af kategorier

Få styr på den endeløse strøm af e-mails, som du modtager i indbakken, ved hjælp af kategorier. Du kan tildele farvekodede kategorier til e-mails, kontaktpersoner og andre elementer. Så ser du hurtigt, hvilke elementer der kræver din opmærksomhed. Du kan f.eks. tildele din søster kategorien Familie (lyslilla), dine kolleger kategorien Team (blå) og kontaktpersonerne i din samkørselsgruppe kategorien Personlig (grøn). Når du modtager nye e-mails fra disse kontaktpersoner, tildeler Outlook til Mac automatisk meddelelserne til deres respektive kategorier og farvekoder. Indbakken er dermed pludselig enkel og nem at overskue.

Du kan nemt tildele kategorier ved at trække, eller du kan filtrere efter kategori med blot et enkelt klik.

Få mere at vide: Filtrere elementer efter kategori

Problemfri Mac-integration

Outlook til Mac kan problemfrit bruges sammen med nogle af dine foretrukne funktioner i Mac OS X. Outlook bruger f.eks. funktionen Vis til visning af vedhæftede filer. Det betyder, at du kan få vist et dokument med flere sider eller et diasshow med fotos uden at forlade Outlook.

Tilsvarende lagrer Outlook til Mac e-mails og andre elementer som individuelle filer, så du kan bruge Time Machine til at oprette sikkerhedskopier af dine Outlook-data.

Få mere at vide: Vise vedhæftede filer i Outlook og Om Time Machine-sikkerhedskopier og Outlook
Se videoen

Alle dine e-mails samlet på ét sted

Læs alle dine e-mails i den samme mappe, så du slipper for at hoppe fra indbakke til indbakke. Hvis du har flere e-mail-konti, kan du spare tid og bevare fokus på et enkelt sted ved at læse alle e-mails én samlet indbakke. Du kan også holde kontiene adskilt i navigationsruden, hvis du foretrækker det.

Få mere at vide: Tilpasse Outlook-vinduet
Se videoen

Organiser meddelelser i samtaler

Saml lange e-mail-tråde, selvom svarene er blevet sendt med dage, uger eller måneders mellemrum. Meddelelser, som deler det samme emne, vises samlet på listen med meddelelser. Det gør det nemt at følge en hel e-mail-samtale.

Få mere at vide: Vise e-mails efter samtale
Se videoen

Se din kalender i e-mail-invitationer

Når du får vist en mødeinvitation, vises din kalender automatisk sammen med brødteksten i e-mailen i Outlook til Mac. Du kan straks se, om det foreslåede tidspunkt passer ind i din kalender, uden at du skal skifte frem og tilbage mellem dine meddelelser og kalenderen.

Se videoen

Bevar fokus med My Day

My Day giver dig en øjeblikkelig visning af dine opgaver og aftaler. Selv når Outlook til Mac er lukket, kan du have My Day åbent på skrivebordet, så du nemt kan se dine Outlook-data, f.eks. kalenderen, opgaver og kontaktpersoner.

Få mere at vide: Vise tidsplaner og opgaver på skrivebordet
Se videoen

Koordiner flere tidsplaner

Har du problemer med at få folk samlet? Du kan placere flere kalendere oven på hinanden for at sammenligne din egen kalender med en kollegas eller teamets kalender. Du kan også adskille din arbejdskalender fra din private kalender og vise dem oven på hinanden i Microsoft Outlook til Mac 2011.

Få mere at vide: Skifte kalendervisningen

Opret e-mails med et professionelt look

Få dine meddelelser til at skille sig ud med RTF-formatering, f.eks. hyperlinks, gennemstregning, fremhævning og signaturer. Understreg dit budskab med diagrammer eller tabeller fra Word eller Excel. Eller tilføj hurtigt iPhoto- eller Photo Booth-billeder i meddelelserne ved hjælp af Office Photo Browser.

Få mere at vide: Oprette og sende en meddelelse

Øjeblikkelig kommunikation

Hvis du og dine kolleger har Microsoft Lync til Mac 2011, kan du se kollegernes onlinestatus og derefter starte en chatsamtale eller et lyd- eller videoopkald.

Få mere at vide: Brug af chattjenester sammen med Outlook

Find kontaktpersoner hurtigt

I Outlook kan du hurtigt søge i alle dine kontaktpersoner, herunder i hele virksomhedens adressekartotek, uanset om du er online eller offline. Du kan også nemt opdatere kontaktpersonerne på computeren med de nyeste oplysninger fra virksomhedens adresseliste.

Få mere at vide: Finde en kontaktperson

Få vist og opret meddelelser med begrænsede tilladelser

Du kan læse meddelelser, som er beskyttet med IRM (Information Rights Management), i Outlook til Mac. IRM er en teknologi til beskyttelse af informationer, som gør det muligt for indholdsforfattere at beskytte værdifulde oplysninger mod uautoriseret adgang. Med Microsoft Office til Mac Standard 2011 kan du også anvende IRM på alle meddelelser (og vedhæftede filer), som du opretter.

Få mere at vide: Oprette en meddelelse med begrænset tilladelse