Gør dine præsentationer mere professionelle end nogensinde før.

Se nyheder i PowerPoint 2011

Med PowerPoint til Mac 2011 kan du oprette og dele detaljerede, professionelle præsentationer med spændende nye funktioner, f.eks. indtaling og udsendelse af præsentationer. Gem, rediger og del derefter online.

Fotoredigering

Giv dine fotos det ekstra touch.

Opret visuelt appellerende præsentationer, hvor dine fotos har fået det sidste touch, med PowerPoint. Fjern baggrunde, eller tilføj farvefiltre med et enkelt klik.

Introduktion til PowerPoint til Mac 2011

  • Lær at bruge programmet
  • Interaktive vejledninger
  • Grundlæggende funktioner i PowerPoint 2011

Udsend diasshow

Udsend dine dias.

Nå videre end mødelokalet, og udsend dine præsentationer online i skyen med minimal opsætningstid og uden behov for særlig software. Nu kan alle overvære din præsentation uden at være fysisk til stede.

Omarranger objekter

Hold nemt styr på lagene.

Med funktionen Omarranger objekter kan du nemt flytte rundt på tekst, fotos og grafikelementer i hele præsentationen. Denne nye funktion giver brugerne intuitiv og direkte manipulation af lagene, så du opnår det ønskede resultat uden besværlige klik- og træk-handlinger.

Præsentationsvisning

Finpuds præsentationen.

Øv dig, tag tid, eller tag noter, mens du gennemgår præsentationen i Præsentationsvisning. Brug visuelle tip til fremlæggerne til at holde tidsplanen, og benyt avancerede indtalings- og øvefunktioner.

PowerPoint Online

Få adgang til dine filer overalt.

Send, åbn, rediger og del dine præsentationer, uanset hvor du befinder dig. I PowerPoint Online kombineres de mest anvendte Office-funktioner og egenskaber for samtidig redigering i realtid, så du kan samarbejde gratis med venner og familie om delte præsentationer.

Samtidig redigering

Samarbejd i realtid.

PowerPoint til Mac 2011 gør det muligt for flere brugere at skrive og redigere i det samme dokument samtidigt fra forskellige computere på forskellige placeringer. Under fælles redigeringssessioner ser brugerne løbende opdateringer og informeres om andre brugeres tilstedeværelse og kan blokere andre forfattere fra at foretage ændringer i de afsnit, de arbejder på, og undgå ændringer, der er i konflikt med hinanden.