Præsenter dine ideer med stil.

Se nyheder i Word 2011

Word til Mac 2011 hjælper dig med at strukturere dine ideer, markedsføre din virksomhed og oprette alt fra mordmysterier til feriedagbøger, med stil. Gem, rediger, og del online.

Word Publishing Screenshot

Visning af udgivelseslayout

Forbedret dtp.

Opret nemt nyhedsbreve, brochurer og dokumenter med mange visuelle detaljer. En effektiv brugergrænseflade giver brugerne nem adgang til at manipulere lag med tekst, figurer, billeder, SmartArt og diagrammer i et dokument. Word har også nye ligaturer til professionelle dokumenter og nye typografifunktioner til mere kreative dokumenter.

Introduktion til Word til Mac 2011

  • Lær at bruge programmet
  • Interaktive vejledninger
  • Grundlæggende funktioner i Word 2011

Visuelle typografier

Oplev effekten af typografier.

Øjeblikkelig visning af de typografier, du anvender i dokumentet, betyder, at du kan oprette flotte dokumenter med ensartet formatering, som går igen. Med introduktionen af Styles Visual Aids i Word 2011 kan du nu få fordel af farvekodede visuelle hjælpemidler, som forstærker relationen mellem typografier og dokumentindhold og muliggør kontrol af formateringsfejl med blot et enkelt klik. Typografier har aldrig været mere brugervenlige og pålidelige at bruge.

Fokusvisning

Bevar overblikket.

Reducer omfanget af distraherende elementer, når du arbejder i læse- eller skrivetilstand. I Fokusvisning kan du blokere alle andre vinduer, menuer, paletter og andet overflødigt indhold på skærmen og udelukkende fokusere på den opgave, du sidder med: enten at læse eller redigere et Word-dokument.

Omarranger objekter

Hold nemt styr på lagene.

Med funktionen Omarranger objekter kan du nemt flytte rundt på tekst, fotos og grafikelementer i alle dine dokumenter. Denne nye funktion giver brugerne intuitiv og direkte manipulation af lagene, så du opnår det ønskede resultat uden besværlige klik- og træk-handlinger.

Word Online

Få adgang til dine filer overalt.

Send, åbn, rediger og del dine filer, uanset hvor du befinder dig. I Word Online kombineres de mest anvendte Office-funktioner og egenskaber for samtidig redigering i realtid, så du kan samarbejde gratis med venner og familie om delte dokumenter.

Samtidig redigering

Samarbejd med andre overalt.

Word til Mac 2011 gør det muligt for flere brugere at redigere det samme dokument samtidigt fra forskellige computere på forskellige placeringer. Under fælles redigeringssessioner ser brugerne løbende opdateringer og informeres om andre brugeres tilstedeværelse og kan blokere andre forfattere fra at foretage ændringer i de afsnit, de arbejder på, og undgå ændringer, der er i konflikt med hinanden.