Velkommen til MSDN Flash
Velkommen til MSDN Flash
16. april 2008
Velkommen til MSDN Flash - nyhedsbrevet til udviklere

Glæd dig til MIX Essentials 21. maj 2008
Rie Arvesen Lindgren  
Du kan allerede begynde at glæde dig nu, for vi er ved at sammensætte en rigtig spændende dag, hvor oplevelse, design og udvikling vil gå op i en højere enhed – nemlig den 21.maj hvor vi inviterer til MIX Essentials. Oplevelsesdesigneren og arkitekten bag Microsoft Surface, August de los Reyes, sparker dagen i gang med sin keynote om Surface, hvorefter vi har otte spændende sessioner fordelt over to spor rettet mod webdesignere og webudviklere. Vi vil komme ind på Windows LIVE, Deep Zoom, Silverlight 2.0, XAML, Expression Blend & Web og meget mere. Agendaen er fortsat under udarbejdelse men læs mere og tilmeld dig her.

Hvis du er it-projektleder eller udviklingschef eller bare har et ønske om at lære mere, tilbyder vi gratis application lifecycle management workshops med vores førende Visual Studio Team System partnere frem til juni. Læs mere her.

Til dig som ønsker at få mere indsigt i Microsofts tilgang til udvikling af mere sikre applikationer så tjek HelloSecureWorld websitet, og ønsker du at bidrage med en webcast omkring din indsigt i sikker udvikling, så send mig en e-mail.

Vi glæder os til at se dig!

Med venlig hilsen
MSDN Team @ DK
Rie Arvesen Lindgren, Microsoft Danmark

Onlineressourcer
Nye webcasts klar
Nu er det blevet endnu lettere at finde frem til netop de tekniske webcasts, som er mest relevante for dig www.detskerher.com, hvorfra vi lancerede Visual Studio 2008 live og online, er netop blevet opdateret, så du kan benytte flere søgekriterier og bygge din egen launch op med dine favoritter. Der ligger nu 69 forskellige webcasts og vi tilføjer hele tiden flere.

Hvad er nyt i Silverlight 2.0?
Silverlight 2.0 beta 1, som blev afsløret til MIX2008, indeholder en masse nye og spændende ting. Bl.a. er der lavet meget store ændringer i 2-d api’et, hvor der er fjernet en del metoder fra Point, Rect, Color, Size og Matrix strukturene. Til gengæld er der tilføjet en masse ny funktionalitet til HttpWebRequest og HttpWebResponse klasserne. Læs mere om Silverlight 2.0 her.
Månedens blogger: Sune Hansen
Månedens blogger postede sit første indlæg for under et år siden, og siden da er det blevet til mange indlæg med fokus på den bløde vinkel på udvikling samt tekniske tekster om BizTalk Server. Sune Hansen er leder af udviklingsafdelingen i firmaet Vertica i Århus, som han var med til at bygge op for syv år siden. I dag arbejder Sune mindre med udvikling og mere med medarbejderpleje og med at finde nye dygtige udviklere. Han er lidt af en BizTalk-ekspert, og det smitter naturligvis af på hans blogindlæg.
Besøg Sune Hansens blog her.
Husk at sende os dit bud på hvem du mener skal være næste måneds blogger – skriv dit forslag i en mail til Rie.

Vi byder en ny medarbejder velkommen i teamet
Vi er glade for at kunne byde velkommen til en ny medarbejder i teamet: Daniel Mellgaard Frost er vores nye Developer Evangelist. Daniel vil formidle ny viden og teknologi, arrangere events og tage hånd om samtlige udviklere i hele community’et. Se Daniels profil her og tjek hans blog her.
Nyheder for studerende
DTU RoboCup 2008
Der blev afholdt RoboCup 2008 på DTU den 8. - 10. april, og Academic Developer Evangelist Martin Esmann var der naturligvis for at se på, mens de store børn legede. Det blev til mange billeder og videostumper, se mere på Martins blog.

IT Academy Student Pass
Så fik vi grønt lys til at uddele gratis e-learning til studerende, og det blev fejret med en tur til BEC Design, hvor ca. 25 studerende fik udleveret visitkort.

Imagine Cup Software Design
Sæt kryds i kalenderen fredag d. 9. maj 2008, hvor vi afholder den lokale danske finale for Imagine Cup Software Design konkurrence. Tid og sted offentliggøres senere, følg med her.

Windows Live Platform Udvikling
Vil du prøve kræfter med vores Windows Live Platform? Så se nærmere på denne Quick Start Guide.
Arrangementer
Mix Essentials 21. maj   
MIX Essentials
21. maj 2008 i København
Vi har fået en enestående mulighed for at få August de los Reyes, oplevelsesarkitekten bag Microsoft Surface, til Danmark den 21. maj. Læs mere og tilmeld dig her.

Vi er ved at samle en spændende agenda med to spor - et heldagsspor rettet mod webudviklere og et mod webdesignere. Udover August de los Reyes kan du opleve udenlandske og danske eksperter tale om bl.a. Silverlight 2.0 og Expression værktøjerne, samt om samarbejdet mellem designer og udvikler.

Der vil også være spændende hands-on-labs, hvor du kan afprøve en række af vores udviklingsværktøjer.Kom til gratis ALM workshops hele foråret
Hvis du er it-projektleder, udviklingschef eller udvikler med beslutningskompetence, så kan du komme til en af de gratis woekshops vi tilbyder i samarbejde med partnerne Alterate, Commentor, Globeteam og Platon.
Partnerne tager udgangspunkt i Visual Studio Team System, som er en integreret ALM-løsning, bestående af værktøjer, processer og retningslinjer for hvorledes hver enkelt i et udviklingsteam kan være med til at optimere processerne og samarbejdet omkring softwareudviklingsprojekter. Læs mere og tilmeld dig den workshop som passer bedst til dit fokus og din kalender.

Ny runde af Digitalen – interaktive, tekniske webcasts
Den 22. april går startskuddet for en ny runde af vores populære interaktive webcasts Digitalen. Du kan deltage live, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål til eksperterne eller du kan downloade hver webcast senere. Her i foråret tager vi hul på emner som SharePoint Server, SQL Server 2008, Unified Communication og meget mere.
Se mere her.

Dyk ned i ASP.NET MVC Framework
30. april 2008 i Århus
Microsoft introducerede sent sidste år ASP.NET MVC Framework som et alternativ til WebForms. Her i april inviterer Århus .NET group til et møde, hvor Søren Spelling Lund vil fortælle om forskellene mellem ASP.NET MVC og WebForms. Der skal kastes lys over hvad der er i kassen og hvorfor du bør interessere dig for det nye framework til webudvikling. Det er gratis at deltage – tilmeld dig her.

SharePoint middag
16. maj i Århus
Den 16. maj afholder SharePoint Brugergruppen middag. Arrangementet starter kl. 18, hvor alle mødes på Restaurant Den gamle græker i Århus. Du kan tilmelde dig og finde mere info på brugergruppens website.

Microsoft Arkitektur Forum (MAF): En dag med Service Orienteret Arkitektur (SOA) platforme
27. maj 2008 i København
Vi har rykket MAF til den 27. maj, og denne dag inviterer vi it-arkitekter til et forum med fokus på Service Orienteret Arkitektur (SOA) platforme. En række SOA-eksperter introducerer og sammenligner forskelligt integrationssoftware til enterprise-applikationer og gennemgår erfaringer med fordele og ulemper ved de forskellige platforme.
Tilmeld dig her.

Worldwide Partner Conference
7. – 10. juli i Houston
Mere end 10.000 Microsoft partnere mødes til sommer til Worldwide Partner Conference (WPC). Der er sat en hel konferencedag af til Partner Business Models, Business Segments og On-Boarding. De resterende dage bliver der fokuseret på bl.a. Solutions, Salg og Marketing og Business Leadership.
Netværksdelen er en stor del af WPC både nationalt og internationalt, og der er rig mulighed for at netværke og opdage nye forretningsmuligheder. Der bliver også holdt arrangementer specielt for de danske partnere.
Find tilmelding og mere information her.
Kom til gratis TechTalks
TechTalks   
Web 2.0 og .NET 3.5
30. april 2008 i Hellerup
Rene Løhde gennemgår mulighederne for udvikling med Web 2.0 teknologier ved hjælp af ny funktionalitet og ny programmeringsmodel i .NET 3.5. Syndikering og feeds via RSS og Atom bruges på de fleste hjemmesider, og de kan bygges ved hjælp af .NET 3.5. .NET har traditionelt været et fantastisk rammeværk til at lave SOAP baserede webservices, med .NET 3.5 bliver en programmeringsmodel for REST baserede services introduceret til .NET.
Tilmeld dig her.
TechTalks   
Robotter, Lego og Microsoft
14. maj i Hellerup
I denne session vil vi sammen lave en applikation, som gør det muligt at styre en LEGO MINDSTORM NXT robot med en Xbox 360 spilcontroller. Robot-applikationen laves med Robotics Studio og Visual Programming Language (VPL). Endelig ser vi på muligheden for at konvertere grafiske VPL diagrammer til Visual Studio C# projekter.
Tilmeld dig her.
Bogtilbud & videreuddannelse
Microsoft Press Visual Studio 2008 bogpakke
Spar 30 % på bøger til Visual Studio 2008 ved køb af denne bogpakke.
Visual Studio 2008 bogpakken indeholder: Microsoft Visual Basic 2008 Step by Step, Microsoft Visual C# 2008 Step by Step, Programming Win Services with Microsoft Visual Basic 2008 og Programming Microsoft Visual C# 2008: The Language.

Ny bog: Do You Know How To Get Results From Software Development Teams?
I denne bog fortæller Lawrence Peters om projektstyring indenfor softwareudvikling med udgangspunkt i hans egen research og erfaring indenfor området. Bogen er fyldt med eksempler, man kan overføre til hverdagen.

Gratis .NET Framework 3.5 og Visual Studio 2008 E-Learning
Lær at bygge løsninger ved hjælp af Windows Workflow Foundation, Windows Presentation Foundation og Windows Communication Foundation med Microsoft .NET Framework 3.5 og Visual Studio 2008. Men skynd dig, denne gratis e-learning er kun tilgængelig i en begrænset periode.

Boost din karriere med en certificering
En certificering giver din karriere et boost, og Microsoft Certification Credentials er nu blevet redesignet, så de afspejler specifikke jobfunktioner. De nye målrettede certificeringer er mere fleksible og gør det muligt at arbejde mod en certificering, der passer lige præcis til dine behov.
Læs mere her.

For at opsige dit abonnement på dette nyhedsbrev, besvar denne mail med ordet UNSUBSCRIBE i emnelinjen. Du kan også afmelde dit abonnement her. Du kan administrere alle dine Microsoft nyhedsbrevsabonnementer på denne side.

Dette nyhedsbrev er sendt fra Microsoft Danmark
Tuborg Boulevard 12
DK-2900 Hellerup

MSDN's danske webside | MSDN-arrangementer | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
© 2007 Microsoft Corporation  Juridisk meddelelse | Copyright & rettigheder | Integritet og sikkerhed
Microsoft