Velkommen til MSDN Flash
Velkommen til MSDN Flash
12. august 2008
Velkommen til MSDN Flash - nyhedsbrevet til udviklere, it-arkitekter og webdesignere.

Tilbage på pinden igen ...
Dorthe Lund Kongsgaard  
Så er sommerferien overstået for de fleste, og her hos Microsoft har vi taget fat på et nyt ”år”, idet vi begynder vores finansår den 1. juli.

Det første MSDN Flash efter ferien står i konferencernes tegn, for dette efterår byder på nogle af de bedste af slagsen for udviklere. I september er det Jaoo, i oktober Professional Developers Conference (PDC) og i november Tech.Ed EMEA – alle tre byder på spændende talere og gode muligheder for at netværke med andre udviklere. Der er også nye TechTalks på trapperne – du kan allerede nu tilmelde dig de første.

Jeg vil også lige slå et slag for vores nye Developer Evangelist Daniels blog, hvor der sker en masse hele tiden. Daniel sætter bl.a. fokus på communities og brugergrupper, så hvis du går og drømmer om at starte en brugergruppe, er du meget velkommen til at kontakte Daniel.

Denne måneds blogger er Dotninjas.dk – et stort tillykke til dem!

På gensyn i september!

Mange hilsener
MSDN Team @ DK
Dorthe Lund Kongsgaard, Microsoft Danmark


Onlineressourcer
Ny og forbedret brugergrænseflade på vej til MSDN abonnement download
Efter en del feedback og kommentarer er MSDN abonnement brugergrænsefladen blevet forbedret. Blandt andet har menu-navigationen fået en overhaling.
Se den nye brugergrænseflade.

Find den bedste pris på Microsoft produkter og køb online
Nu behøver du ikke længere lede i øst og vest efter de rigtige produkter til de bedste priser. I samarbejde med Pricerunner.dk, har vi skabt denne online markedsplads til glæde for dig. Vi har lavet det grove arbejde, så du fremover kun behøver at lede ét sted, når du vil handle Microsoft produkter til den bedste pris.
Denne service kan bruges af både privatpersoner og virksomheder. Her finder du beskrivelser og priser på et stort udvalg af soft- og hardware produkter fra Microsoft, som findes hos forhandlerne. Vi garanterer, at hvis produkterne findes her, findes de også på lager samt at den listede pris er inklusiv fragt.
Køb online her.

Silverlight Streaming kan betale sig!
Bruger du Silverlight Streaming til at hoste og streame videoklip online? I så fald er denne gratis tjeneste nu blevet endnu bedre med lanceringen af Silverlight Streaming Content Ads – et pilot program der gør det muligt at tilføje relevante annoncer i dine streaming videoer og tjene penge, når der bliver klikket på dem.
Find mere information om programmet her eller tilmeld dig med det samme.

Arrangementer
AUGUST:

TechTalk: Sikkerhed i .NET
20. august 2008 i Hellerup
Dette er den anden af to TechTalks om sikkerhed i .NET. I denne TechTalk ser vi på, hvordan sikkerhedshåndteringen påvirkes, når vi indblander non-managed kode. Hvad er sandboxing, og hvordan kan vi benytte det til på sikker vis at kalde tredjeparts plugins? Hvad er transparent security og hvordan hænger det sammen med ClickOnce og Silverlight?
Taler: Mark S. Rasmussen, technical lead hos Ipaper.
Tilmeld dig her.

SEPTEMBER:

TechTalk: Introduktion til Silverlight 2.0
3. september 2008 i Hellerup
Silverlight er nu i version 2 (beta 2) og giver en masse nye spændende muligheder for fremtidens rige enterprise applikationer. Silverlight er en hel ny verden for mange - en verden hvor der er meget fokus på det visuelle og på bruger oplevelsen. Men hvad er Silverlight egentlig, og hvorfor kan vi som udviklere med fordel bruge Silverlight? Der har altid været en verden mellem designere og udviklere. Men ved hjælp af Silverlight og de værktøjer som vi får stillet til rådighed, bliver arbejdet mellem designere og udviklere tættere, og vi kan reelt begynde at tale om et samarbejde mellem de to grupper.
Som udvikler er du måske vant til at lave dine egne kontroller og have automatiseret test og logning som en naturlig del af din udviklingsproces. Vi kigger på, hvordan du kan gøre det med Silverlight.
Denne TechTalk er rettet mod udviklere, som ikke kender meget til Silverlight og gerne vil i gang (level 200). Talere: Thomas Martinsen og Thomas Juul, som du kan læse om her.
Tilmeld dig her.

SharePoint Brugergruppe (SPBG) middag
11. september 2008 i København
SPBG afholder en middag på Mongolian Barbeque den 11. september kl. 18.00. Læs mere om middagen her.
Tilmeld dig ved at skrive til Anders Dissing på dissing@spbg.dk senest den 8. september 2008.

TechTalk: Introduktion til Visual Studio Tools for Office
17. september i Hellerup
VSTO (Visual Studio Tools For Office) er nu i version 3.0, og er efterhånden blevet en rigtig interessant og spændende applikationstype for mange .NET udviklere. Med VSTO er det muligt at skabe såvel dokument- som applikationsrelaterede (også kaldet Add-In) løsninger til Office applikationer som Word, Excel, Outlook med videre. Men hvad gemmer sig bag VSTO? Hvad kan man konkret bruge det til? Og hvordan kommer man i gang med VSTO-udvikling? Det er nogle af emnerne for denne TechTalk, og du kan forvente 75 minutter med grundlæggende VSTO information krydret med en masse demoer i Visual Studio 2008.
Denne TechTalk er rettet mod udviklere, som ikke kender meget til VSTO-udvikling og gerne vil i gang (level 200).
Taler: Michell Cronberg.
Tilmeld dig her.

JAOO
28. september - 3. oktober 2008 i Århus
Kom til JAOO i Århus - en konference for udviklere af udviklere. Som deltager får du en bred indsigt i nuværende teknologier på tværs af platformsteknologier. Blandt talerne vil du opleve Anders Hejlsberg, Technical Fellow, og Eric Meijer, it-arkitekt fra Microsoft. Kig forbi vores stand under JAOO konferencen og hils på os, deltag i vores Guitar Hero konkurrence og vind præmier, få en fed t-shirt og se Martin Esmanns Robotics demo.
Henvender sig til: Softwareudviklere, it-projektledere, it-arkitekter og beslutningstagere som arbejder med it-strategisk beslutningstagning på tværs af platforme som Java, .NET, XP og Agile.
Pris: Forskellige priser afhængigt af antal dage man vælger at være med, men hvis du f.eks. vælger en tre dags konferencebillet er prisen: Early Bird Special - registrer før den 29. august - 14.175 DKK. Normal pris 15.750 DKK.
Se mere på JAOOs website.

OKTOBER:

Professional Developers Conference (PDC)
27. - 30. oktober 2008 i Los Angeles
På PDC kan du høre om fremtidige strategier og planer omkring en lang række Microsoft teknologier, og finde ud af i hvilken retning Microsoft platformen bevæger sig. De emner som præger agendaen er Live/Cloud Services, Mesh og Data Services, Windows 7, Visual Studio Team System (Rosario), Silverlight og OBA. Det er på denne konference, Microsoft annoncerer de teknologier, som kommer de næste 1-3 år, så PDC er det helt rigtige sted at blive inspireret og informeret om, hvor Microsoft er på vej hen.
Hvis du skal med til PDC, har du mulighed for at tilmelde dig denne Facebook gruppe, og derigennem møde andre danskere, der skal til med til konferencen.
Henvender sig til: Senior udviklere, it-arkitekter og personer med ansvar for den tekniske strategi.
Pris: Early Bird Special - registrer før den 15. august - 2.195 USD. Normal pris: 2.395 USD.
Tilmeld dig her.

Mød Jon Skeet og kom i dybden med C#
30. oktober 2008 i Hellerup
Oplev den anerkendte guru Jon Skeet i et gratis heldagsarrangement om C# arrangeret af Brian Rasmussen, der har sitet kodehoved.dk. Med udgangspunkt i sin roste bog, "C# in Depth", fører Jon Skeet os gennem de mange nye, avancerede facetter af C# og .NET, så du kan få styr på mulighederne og blive en bedre udvikler. Jon Skeet har været Microsoft Valued Professional (MVP) for C# siden 2003 og arbejder til daglig hos Google i England.
Arrangementet foregår på engelsk.
Tilmeld dig her.

NOVEMBER:

Tech.Ed EMEA for udviklere
10-14. november 2008 i Barcelona
Tech.Ed EMEA 2008 er målrettet udvikleres behov. Konferencen byder på fem dages dyb træning, således at du bliver opdateret omkring de nyeste Microsoft teknologier og ressourcer og dermed er bedre klædt på til at udvikle nye applikationer til din virksomhed. På Tech-Eds website kan du blandt andet få en forsmag på, hvad der venter dig som deltager ved at se fire af de bedste sessioner fra sidste års konference. Du finder sessionerne her.
Tech.Ed EMEA henvender sig til: Enterpriseudviklere, it-arkitekter, softwareingeniører, webdesignere, webudviklere og udviklingschefer.
Pris: Tilmeld dig senest den 26. september 2008 og spar 300 euro, prisen er 1.945 euro + 16 % moms. Normal pris: 2.245 euro + 16 % moms.
Tilmeld dig her.
TechEd 2008

For at opsige dit abonnement på dette nyhedsbrev, besvar denne mail med ordet UNSUBSCRIBE i emnelinjen. Du kan også afmelde dit abonnement her. Du kan administrere alle dine Microsoft nyhedsbrevsabonnementer på denne side.

Om Microsoft Danmark: www.microsoft.com/danmark/om
Microsoft Danmark ApS
CVR nr. 13612870
Tuborg Boulevard 12
2900 Hellerup, Danmark
Tlf. 44 89 01 00
E-mail: Danmark@microsoft.com

MSDN's danske webside | MSDN-arrangementer | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
Microsoft