Velkommen til MSDN Flash
Velkommen til MSDN Flash
10. december 2008
Velkommen til MSDN Flash - nyhedsbrevet til udviklere, it-arkitekter og webdesignere.
Glædelig jul – vind gode præmier i julekalenderkonkurrencen
Daniel Melgaard Frost  
I midten af november var jeg fire dage i Spanien, nærmere betegnet Barcelona. Jeg havde fået æren af at være med til TechEd For Developers 2008. TechEd er lillebror til PDC, som jeg besøgte måneden før sammen med Rene Løhde, Henrik Westergaard Hansen og Ole Kjeldsen, som alle er fra mit eget team DPE.

Jeg hang bl.a. ud med to danskere, som et par uger forinden TechEd startede en podcastkanal op fra bunden - Builder.dk. Der ligger allerede et par gode afsnit derude, deriblandt et omkring XNA game studio og et omkring nyhederne i SQL Server 2008 samt de dynamiske sprog til .NET.

Jeg er sikker på, at Windows Azure bliver kæmpe stort samt de mindre byggeklodser, der ligger nedenunder. Hvis du ikke ved, hvad Azure platformen er, så skynd dig ind på Azure.com - det er fremtiden!
Udover Azure, så kommer der selvfølgelig en ny version af .NET framworket, nemlig version 4.0. Sammen med det kommer der en ny udgave af Visual Studio.NET. Den hedder Visual Studio 2010. Udover ovenstående kommer der C# 4.0, Dublin, Oslo, Windows 7, IE8 og meget andet godt!

Tak til alle jer der deltog på danskeraftenen. Det var rigtig hyggeligt, og jeg synes, at stedet passede godt til en sådan fest.

Ja, det er jul og vi skal hygge os. Derfor har vi valgt at afholde en julekalenderkonkurrence hver eneste dag frem til juleaften. Du kan vinde super fede præmier, og der vil være rigtig stor mulighed for at vinde. Der er andre i communitiet, der har meldt sig på banen og derfor er det ikke kun på min blog det foregår - men jeg linker til konkurrencen hver dag, uanset hvor den er!

Mange julehilsener

Daniel Mellgaard Frost og resten af DPE i Danmark

Nyheder
Der sker en masse gode ting i communitiet
Dotnetforum.dk har i løbet af oktober og november afholdt en konkurrence, og du kan stadigvæk nå at være med. Du skal hjælpe Dotnetforum.dk med at skrive et par sider i .NET bogen, og på den måde være med i lodtrækningen af bl.a. en MSDN Team Suite subscription.

Der er julefrokost i CNUG d. 18 november. Du kan læse mere her, og det er selvfølgelig gratis at deltage.

Hjælp os med at kåre årets blogger
Vi har løbende kåret månedens blogger i 2008, og nu vil vi gerne have dig til at hjælpe os med at kåre årets blogger. Send os en e-mail med navnet på den, du synes skal være årets blogger – den der får flest stemmer vinder æren samt et gavekort. Samtidig vil der blive trukket lod om to gange to biografbilletter blandt alle, der stemmer.

Microsoft Web Platform Installer Release Candidate frigivet
Microsoft Web Platform Installer er et gratis værktøj, der gør det nemt at downloade og installere de nyeste komponenter fra Microsoft Web Platform, inkl. Internet Information Services (IIS) 6.0 og 7.0, SQL Server 2008 Express, .NET Framework 3.5 SP1 og Visual Web Developer 2008 Express SP1. Hent den her.

System Center 2007 Management Pack til Team Foundation Server 2008 er nu tilgængelig
Nu giver vi dig mulighed for at overvåge Team Foundation Server 2008 med System Center Operations Manager 2007 gennem brugen af den nye System Center 2007 Management Pack. Dette add-on til System Center Operations Manager 2007 er designet til proaktivt at overvåge tilgængelighed og kvaliteten på de services, som TFS 2008 udstiller. System Center 2007 Management Pack til TFS 2008 (kræver System Center Operations Manager 2007) kan hentes her, hvor du også kan læse mere om feature sættet i Management Packen til TFS 2008.

Visual Studio Team System 2008 Database Professional GDR med SQL Server 2008 understøttelse frigivet
Opdateringen til VSTS 2008 Database Edition, der bl.a. inkluderer understøttelse for SQL Server 2008, er nu tilgængelig for download og kan hentes her (kræver VSTS 2008 Database Edition med SP1 eller VSTS 2008 Team Suite med SP1).
Selvom denne opdatering betegnes som en GDR opdatering, så der meget mere nyt end ”bare” SQL Server 2008 understøttelse. Det bør nærmere anskues som en ny version af produktet. Du kan læse meget mere den nye funktionalitet i denne blogpost.

Jon Skeet videoer på MSDN Community
Den 30. oktober 2008 gæstede den anerkendte guru Jon Skeet et gratis heldagsarrangement om C# arrangeret af Brian Rasmussen, der har sitet kodehoved.dk. Vi optog arrangementet, der var helt udsolgt, og du kan se videoerne her.

Eye Vision Controlled Robot på ITU
I forbindelse med at der blev afholdt Windows Embedded Tour på ITU den 20. november, var der verdenspremiere på en Gaze Controlled Robot udviklet på Microsoft Robotics Studio på bare fire dage af ITU og DTU i samarbejde – det er super cool – se videoen her.

Køb udviklingsværktøjer online

Kommende arrangementer
En dag med Silverlight 2.0
17. december 2008 i Hellerup
Tilmeld dig her

TechTalk: Lidt mere end “bare” SharePoint
7. januar 2009 i Hellerup
Tilmeld dig her

Se hele arrangementoversigten her.

Tilbud
Gode tilbud og rabatter på Microsofts udviklingsværktøjer
Kunne du tænke dig følgende?
- At dit team og dig hver især rykker op på Visual Studio Team System 2008 eller Visual Studio Team System Team Suite 2008?
- At få koblet et MSDN Professional eller Premium abonnement til din Visual Studio Professional 2005/2008?
- At opgradere din Visual Studio Express eller ikke-Microsoft udviklingsværktøj til Visual Studio Professional 2008?

Hvis du sidder og smånikker – så tjek vores rigtig gode tilbud med masser af besparelser på www.msdn.dk/tilbud!

Opgrader til Visual Studio 2008 Professional
Lige meget hvilket udviklingsværktøj du i dag benytter som f.eks. Java, PHP, Eclipse og andet eller Microsoftværktøjer som Notepad og Visual Studio Express, så kan du til en special pris opgradere til Visual Studio 2008 Standard eller Visual Studio 2008 Professional Edition. Og opleve en ny bølge af teknologier med blandt andet forbedrede sprog- og datafunktioner samt fuld udviklingssupport til Windows Vista, Microsoft ASP.NET, AJAX og Microsoft Silverlight. Dette tilbud udløber ikke, men lige nu tilbyder fem Microsoftforhandlere frem til slutningen af januar 2009, Visual Studio 2008 Professional til en specialpris – tag et kig:
PC-Ware
Crayon
Fifonetwork
K3 Resell
Bosholdt & Bennich 

For at opsige dit abonnement på dette nyhedsbrev, besvar denne mail med ordet UNSUBSCRIBE i emnelinjen. Du kan også afmelde dit abonnement her. Du kan administrere alle dine Microsoft nyhedsbrevsabonnementer på denne side.

Om Microsoft Danmark: www.microsoft.com/danmark/om
Microsoft Danmark ApS
CVR nr. 13612870
Tuborg Boulevard 12
2900 Hellerup, Danmark
Tlf. 44 89 01 00
E-mail: Danmark@microsoft.com

MSDN's danske webside | MSDN-arrangementer | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
Microsoft