Velkommen til MSDN Flash
Velkommen til MSDN Flash
30. januar 2008
Velkommen til MSDN Flash - nyhedsbrevet til udviklere

Så er det tid til Visual Studio 2008 lancering
Rie Arvesen Lindgren  
Er du kommet godt i gang i det nye år? Det håber jeg, for vi har en masse tilbud til dig i form af fire produktlanceringer, webpartner orienteringsmøde, TechTalks, månedens blogger, gratis C# bog og tilgængeligheden af .NET Framework Library Source Kode NU! Læs om det hele i denne udgave af Flash.

Den 28. februar inviterer vi til Triple Online Launch med lanceringen af Visual Studio 2008, Windows Server 2008 og SQL Server 2008. Til online launchen har vi fået en lang række lokale eksperter fra partnere, selvstændige udviklingskonsulenter, samt fra vores team til at producere webcasts på maks. 25 minutter, som kan give dig en vejledning til, hvorledes du skal arbejde i små og store træk med Visual Studio 2008, Team Foundation Server og Team System. Som appetitvækker har vi et par nuggets på maks. fem minutter klar til dig: www.msdn.dk/vstudio2008.

Til dig som arbejder med udvikling af Microsoft Dynamics CRM, glæder det os at invitere dig til CRM 4.0 launch den 27. februar i Charlottehaven – Læs mere om arrangementet og tilmeld dig.

Med venlig hilsen
MSDN Team @ DK
Rie Arvesen Lindgren, Microsoft Danmark

Triple Online Launch 28/2 2008

Onlineressourcer
Søren Spelling Lund  
Månedens blogger: Søren Spelling Lund
Igen i denne måned har vi en blogger, der skiller sig ud fra mængden, nemlig Søren Spelling Lund. Søren arbejder som team leader hos Vertica, hvor han med sit drømmeteam leverer enterprise e-commerce løsninger. Og han er aktiv på flere fronter, for Søren er medlem af Dansk forum for .NET arkitekter, er medstifter og leder af Århus .NET User Group, og har en aldeles glimrende blog på http://publicvoid.dk.
Søren har blogget meget aktivt siden starten af 2004, og har været forbi en hel del emner undervejs. Vi er særligt imponerede over hans grundige og spændende serie af blogposts omkring Commerce Server – det er et fornemt stykke arbejde, som vi er sikre på, at alle der beskæftiger sig med Commerce Server vil få noget ud af at kigge på.
Men Søren har som sagt meget andet at byde på, så se at få kastet et blik på hans blog - der er en rigtig god mulighed for, at den kan blive en af dine favoritter.
Husk at sende os dit bud på hvem du mener skal være næste måneds blogger – skriv dit forslag i en mail til Rie.

.NET Framework Library source kode tilgængelig NU! 
Tilbage i oktober bloggede Scottgu om Microsofts planer om at frigøre source koden til .NET Framework libraries og tillade debugging support i Visual Studio 2008. Nu er det her.

Windows Vista Service Pack 1
Hvis du har ventet på Windows Vista Service Pack 1, kan du nu inkorporere SP1-koden i din test, pilotprojekter og lignende. Release Candidate til Windows Vista SP1 er nemlig tilgængelig til download.
Opdateringerne til 2007 Office Servere og Office-pakken er samlet i en enkelt servicepakke til servere og en anden for suiten. Hent 2007 Microsoft Office Servers Service Pack 1 og 2007 Microsoft Office-pakkens Service Pack 1 for at få alle de opdateringer, der er udgivet for 2007 Microsoft Office System-servere før december 2007.

Planlæg en god SP1 installation
Lad dig inspirere af en bog, som kommer med anbefalinger til planlægningen og installationen af Service Pack 1. Microsoft har gjort bogen tilgængelig til download.

Lær noget nyt
Gratis .NET certificering til studerende
Hvis du er studerende og gerne vil have hjælp til at få en certificering indenfor .NET (ganske gratis!) og samtidig vil skabe kontakt til it-virksomheder, er Student Certification Bootcamp noget for dig.
Bootcamp’en er et tilbud til studerende på it-uddannelserne om at få en .NET certificering, hvor undervisning, bøger, lokaler og den endelige test primært betales af sponsorater fra virksomheder.
På sidste års Bootcamp kunne deltagerne vælge mellem tre certificeringer:
Windows-Based Client Development (70-526)
Web-Based Client Development (70-528)
Application Development Foundation (70-536)
Det var en stor succes, så vi arbejder i øjeblikket på at få arrangeret en ny bootcamp inden sommerferien – hold dig opdateret på denne blog.

Bliv klar til Visual Studio 2008 lanceringen
For at være up-to-speed med Visual Studio 2008, når lanceringen går i luften med et stort anlagt show den 28. februar, kan du udnytte dette gratis Microsoft Press e-bog tilbud.
Se flere gratis tilbud.

Få et ekstra eksamensforsøg gratis – vi forlænger tilbuddet
Lige nu har du ekstra gode muligheder for at bestå en Microsoft certificering. Vi tilbyder nemlig to chancer ved en MCP-eksamen: Består du ikke eksamen første gang, får du et forsøg til – helt gratis! Vi har netop forlænget dette tilbud frem til den 30. juni 2008, så hvis du vil have et ekstra forsøg ganske gratis, er det nu, du skal slå til.

Følg med i vores blogs
I Msdn-teamet har vi hver vores blog, hvor du altid kan finde nyheder og kommentarer om det, vi synes er mest interessant lige nu. Så når du har brug for sparring eller inspiration, så følg med i vores blogs:

Martin Esmann - hvis du er studerende eller underviser og brænder for udvikling eller vil høre mere om vores programmer rettet mod studerende og undervisere, så kan du kontakte Martin og læse hans blog: http://blogs.msdn.com/mesmann.

Henrik Westergaard Hansen – hvis du er softwareleverandør og søger rådgivning omkring Microsofts nyeste udviklingsteknologier, så er det Henrik, du skal have fat i.
Dyk også ned i hans blog: http://blogs.msdn.com/henrikwh.

Martin Pamdeth - har du brug for at vide mere om, hvorledes du styrer dine software udviklingsprojekter med Visual Team System og Team Foundation Server, så kontakt Martin og læg vejen forbi hans blog: http://blogs.msdn.com/martinpa.

René Løhde – er du ansvarlig for it-arkitekturen i en virksomhed eller ønsker bare at vide mere, er René vores mand på området – han arrangerer et Arkitekt Forum en gang i kvartalet, så kontakt ham, hvis du vil sikre dig en plads og følg med på hans blogs http://blogs.msdn.com/renel og på Version2 http://www.version2.dk/blogs/renelohde.

Bo Drejer – ønsker du at vide mere om, hvorledes Microsofts nyeste teknologier kan bruges som strategiske værktøjer i din forretning? Så tag fat i Bo, som er vores visionære strategiske rådgiver og læs hans blog: http://blog.drejers.net.

Hvis du til gengæld ønsker at møde ligesindede eller kontrasindede, så tag hen og deltag i vores nyoprettede grupper på Version2: Silverlight og C# fora.

Og det er med stor sorg i hjertet, at vi annoncerer, at Jeppe Rørbæk forlader teamet til fordel for en tilværelse som selvstændig udvikler. Men Jeppe har heldigvis lovet os, at han ikke forsvinder helt, men vil fortsætte som foredragsholder. Vi ønsker Jeppe held og lykke som selvstændig og glæder os over, at vi stadig vil komme til at opleve nogle gode tekniske foredrag fra hans side fremover.

Arrangementer
Nordic Game Jam 2008
1.-3. februar 2008 i København
Danske studerende og spilentusiaster kan se frem til at få udlevet deres potentiale, når Nordic Game Jam 2008 slår dørene op den 1. februar. Udfordringen er kort og godt at bygge et spil på en weekend.
Microsoft Student Partner Morten Pedersen giver en introduktion til spiludvikling med Microsoft XNA Game Studio og viser hvor let det er at skabe et spil og få det til at køre på Xbox 360.
Nordic Game Jam foregår den 1.-3. februar på IT Universitetet i København. Der er kun få pladser tilbage, så skynd dig at tilmelde dig.

Tech Talk: .NET under overfladen
6. februar 2008 i København
Brian Rasmussen, Senior Developer i System Architecture gruppen hos SimCorp, dykker ned i .NET – tilmeld dig her.
Læs mere om vores andre TechTalks.

Webpartner Event 
26. februar 2008 i København
Vi beklager det rigtig mange gange – men vi måtte rykke vores webpartner event til den 26. februar. Afhængigt af tilmeldinger vil vi planlægge et ekstra event senere på foråret.
Hvis du er en del af en dansk virksomhed, der arbejder med webdesign, udvikling og infrastruktur, er du måske vores kommende webpartner. Vi inviterer til orienteringsmøde den 26. februar på cafe SULT i København, hvor du kan få information om Microsofts webstrategi, vores udviklings/designværktøj og forretningsmodel for partnere. Du kan også finde ud af, hvilke fordele der er ved Microsofts partnerprogram. Derudover har vi massevis af software til deltagerne, massive rabatter på Microsoft Press bøger og et open Source CMS bygget på Microsoft .Net, som du kan tage med hjem.
Læs mere om arrangementet og tilmeld dig.

Præsentation af den nye Microsoft Dynamics CRM 4.0
27. februar 2008 i København 
Den nye version af Microsoft Dynamics CRM på nu på gaden, og du kan blive en af de første, som får en introduktion til hele den nye platform. Du får også lejlighed til at møde manden, der måske ved allermest om Microsoft Dynamics CRM i denne verden. For det er lykkedes os at få Brad Wilson, General Manager for hele Microsoft Dynamics CRM, til Danmark. Han vil indvie os i sit erfarne syn på CRM og især, hvorfor det skal være Microsoft Dynamics CRM. Du vil naturligvis også få en interessant gennemgang af hele den nye platform – dels arkitektur, udvikling og drift, dels demonstration af løsningsområder og information om de erfaringer, vi allerede har gjort os.
Læs mere om arrangementet og tilmeld dig.

Verdens første og største online launch i Danmark
28. februar 2008 på nettet 
Det er ikke hver dag, vi lancerer tre produkter på én gang, men det sker i år.
Den 28. februar søsætter vi verdens største online launch nogensinde i Danmark. Den bør du ikke gå glip af, så husk at sætte et kryds i kalenderen. I et stort opsat show præsenterer vi flagskibet Windows Server 2008. Samtidig præsenteres SQL Server 2008 og Visual Studio 2008 på scenen.
Læs mere om det store arrangement.

Mix: The Next Web Now 
5.-7. marts 2008 i Las Vegas, USA 
Mix er en stor webkonference, som kører på sit tredje år og er en oplagt mulighed for tekniske, kreative og webforretningsstrategiske personer at mødes med Microsoft i en tæt dialog omkring webbens fremtid.
Mix foregår på The Venetian Resort Hotel Casino i Las Vegas, Nevada, fra den 5. til den 7. marts 2008 og prisen er 1.295 USD.
Tilmeld dig her.

Tilbud til læserne

For at opsige dit abonnement på dette nyhedsbrev, besvar denne mail med ordet UNSUBSCRIBE i emnelinjen. Du kan også afmelde dit abonnement her. Du kan administrere alle dine Microsoft nyhedsbrevsabonnementer på denne side.

Dette nyhedsbrev er sendt fra Microsoft Danmark
Tuborg Boulevard 12
DK-2900 Hellerup

MSDN's danske webside | MSDN-arrangementer | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
© 2007 Microsoft Corporation  Juridisk meddelelse | Copyright & rettigheder | Integritet og sikkerhed
Microsoft