Velkommen til MSDN Flash
Velkommen til MSDN Flash
18. juni 2008
Velkommen til MSDN Flash - nyhedsbrevet til udviklere, it-arkitekter og webdesignere.

Velkommen til det nye MSDN!
Rie Arvesen Lindgren  
Vi er stolte af at kunne annoncere, at vi nu er gået i luften med et helt nyt MSDN website. Vi har redesignet siden, så du lettere kan finde frem til de ting, der er mest relevante for dig og overskue de mange ressourcer og informationer, webstedet indeholder. Som noget helt nyt har vi oprettet et særligt community under MSDN, hvor du kan redigere, deltage, uploade webcasts, får svar på dine spørgsmål og meget mere – Læs mere om MSDN Community i dette nyhedsbrev.

Sommerferien er snart over os, men vi er allerede i gang med at lægge sidste hånd på næste runde af TechTalks. De genopstarter den 6. august og afholdes hver anden uge – husk at sætte kryds i kalenderen. Og mens du har kalenderen fremme: Den 4. august inviterer Microsofts it-arkitekt evangelist Rene Løhde og Michael Rasmussen, CBS, til et arrangement, hvor de fejrer, at det nu er 10 år siden, at XML-RPC og SOAP så dagens lys.

Ha' en skøn sommer!

Med venlig hilsen
MSDN Team @ DK
Rie Arvesen Lindgren, Microsoft Danmark


Vi præsenterer et helt nyt MSDN
Det er blevet en helt ny oplevelse at gå online med MSDN. Websitet MSDN.dk har fået en designmæssig og indholdsmæssig overhaling, så sidens ressourcer er blevet mere overskuelige, og det er blevet lettere for dig at finde netop den infomation og viden, du leder efter. Du kan naturligvis stadig få overblik over kommende arrangementer, hente materiale fra afholdte arrangementer, læse nyheder, finde brugergrupper i dit lokalområde og så videre. Men som noget nyt har vi sat fokus på din rolle som udvikler, it-arkitekt, webdesigner eller studerende/underviser, så du kan finde de arrangementer, kontaktpersoner, bogtilbud og så videre, der er mest aktuelt indenfor dit jobområde.

Vi dykker endnu længere ned i fokuseringen på arbejdsroller eller interesseområder i MSDN Community, hvor de fire grupper har hver deres side. Det er en helt ny del af MSDN - et online community, hvor du kan dele erfaringer, finde ny viden og være med til at påvirke indholdet på en måde, som slet ikke har været mulig hidtil. På community’et kan du f.eks. uploade dine egne webcasts eller kommentere på vores artikler. MSDN Community er også blevet det nye hjemsted for vores populære MSDN guides, og de fungerer nu som WIKIs, så du kan redigere i eller tilføje tekst til guiderne.
God fornøjelse med det nye MSDN.dk og MSDN Community!
MSDN.dk

Onlineressourcer
Jesper Jensen  
Månedens blogger: Jesper Jensen
Ifølge månedens blogger Jesper Jensen er udvikling ikke noget, man lærer én gang for alle. Det er en livstil, som kræver løbende uddannelse og træning, og det får Jesper selv ved bl.a. læse rigtig mange blogs, som kan give ny viden og inspiration. På Jespers egen blog handler det hovedsagligt om .NET udvikling, men du kan også finde indlæg om f.eks. oplevelser med PHP.
Jesper oprettede bloggen for et par år siden, bl.a. fordi det er en god måde at være en del af community’et på. I det hele taget deltager månedens blogger meget i det danske udviklercommunity, og når han ikke studerer datamatik eller arbejder som konsulent, er han med til at lede Odense .NET User Group.
Kig selv forbi Jesper Jensens blog og find ny inspiration.

Ny MSDN Guide om Silverlight 2.0
Silverlight 2.0 beta 1 giver dig mulighed for at eksperimentere med nogle af de nyeste tools til udvikling af RIA – Rich Internet Application, og med Silverlight browser runtime installeret, kan du nu nemt bygge RIAs i et simpelt og integreret workflow. Vi er klar med en ny MSDN guide, som let og enkelt leder dig gennem arbejdet med Silverlight 2.0 - og husk at du nu kan redigere i guiden eller skrive dine kommentarer til den.
MSDN Guide om Silverlight 2.0.

Byg en application til Facebook
Med Visual Studio 2008 Express Edition kan du bygge en Facebook application. Alt du skal bruge er denne Facebook Developer Kit. Husk at Express Editions altid er gratis - du kan downloade dem her.

Hvorfor udvikle på Windows Vista?
Find svarene i form af en række gode resourcer og i følgende webcasts:
Optimer ved at bruge Vista som udviklingsplatform
Vi demonstrerer, hvordan og hvorfor Vista er det bedste bud på at skabe rige brugeroplevelser.

Gør udvikleroplevelsen bedre ved hjælp af features i Vista
Oplev hvordan SuperFetch, ReadyBoost og Visual Studio 2008 kan gøre udvikleroplevelsen meget mere produktiv.

I/O prioritering i Windows Vista
Lær hvordan du kan bruge Windows Vista's I/O prioritetsmulighed til at afholde I/O-intensive applikationer fra at påvirke forgrundens applikationer negativt.

I/O Subsystemer i Windows Vista and Windows Server 2008
Vi gennemgår ændringerne i Windows Vista og Windows Server 2008’s I/O subsystemer, bl.a. nye måder at prioritere I/O requests, streame media filer og aflyse requests.

Brug Vista's Kernel Transaction Manager
Find ud af hvordan dine .NET applicationer kan bruge Windows Vista's Kernel Transaction Manager.

Forstå Vista's indbyggede sikkerhed
Få indblik i Vistas mange indbyggede sikkerhedslag – designet til at holde hackere, malware og vira væk.

E-learning
Kom godt fra start med Silverlight 2
Få gode råd fra en Silverlight insider og kom godt fra start med Silverlight 2. Denne guide beskriver hvordan du forenkler udvikling og implementering af RIAS (rich interactive applications) ved hjælp af Silverlight 2.0 værktøjer med Visual Studio 2008 og .NET Framework’et.
Se mere her.

Arrangementer
AUGUST:

Minikonference om it-arkitektur
4. august på Frederiksberg
I 2008 er det 10 år siden, XML-RPC og SOAP så dagens lys. I den anledning afholder Michael Rasmussen, CBS, og René Løhde, Microsoft, en minikonference, som skal fejre 10-året ved at kigge tilbage og se fremad i en verden af distribuerede systemer, hvis kommunikation sker vha. XML. Det betyder, at MAF arrangementet i 3. kvartal bliver erstattet af dette joint-venture jubilæumsarrangement.
Det er gratis at deltage - tilmeld dig her.
Dagens agenda indeholder en keynote ved Henrik Frystyk Nielsen og seks oplæg om ”XML over HTTP”-værktøjer og teknologier. I den forbindelse søger vi seks oplægholdere – mere om det her.

TechTalk: Introduktion til sikkerhed i .NET
6. august 2008 kl. 9:30 i Hellerup
Dette er den første af to TechTalks, hvor vi ser på sikkerhed i .NET. I denne del ser vi på de fundamentale byggesten indenfor managed security. Hvordan tildeler og håndhæver CLR'en rettigheder overfor et assembly og koden der kører heri? Hvordan kan vi påvirke et assemblys rettigheder? Hvem og hvad kan vi stole på? Imperativ og deklarativ sikkerhed - hvornår og hvorfor?
Taler: Mark S. Rasmussen, technical lead hos Ipaper.
Tilmeld dig her.

TechTalk: Sikkerhed i .NET
20. august 2008 kl. 9:30 i Hellerup
Dette er den anden af to TechTalks om sikkerhed i .NET. I denne TechTalk ser vi på, hvordan sikkerhedshåndteringen påvirkes, når vi indblander non-managed kode. Hvad er sandboxing, og hvordan kan vi benytte det til på sikker vis at kalde tredjeparts plugins? Hvad er transparent security og hvordan hænger det sammen med ClickOnce og Silverlight?
Taler: Mark S. Rasmussen, technical lead hos Ipaper.
Tilmeld dig her.

Masterclass for it-arkitekter
18.-22. august i Taastrup
Juval Lowy, IDesign, afholder for første gang sin Architect's MasterClass i Danmark. Den er dedikeret til den viden, der er nødvendig for softwarearkitekter i dag, nemlig viden der strækker sig ud over design patterns og arkitektur. Få undervisningen leveret i et forrygende og medlevende tempo af Juval Lowy, der er anerkendt som Software Legend og .NET ekspert af Microsoft.
Læs mere her.

SEPTEMBER:

Silverlight og AJAX seminar med Dino Esposito
Bemærk ny dato: 11.-12. september i København
På en intens masterclass over to dage vil Dino Esposito gøre dig til Silverlight- og AJAX-ekspert af internationalt format.
Læs mere og tilmeld dig her.

JAOO Conference 2008
28. september – 3. oktober 2008 i Århus
I år spænder den internationale udviklerkonference Jaoo over seks dage, og dykker ned i emner som arkitektur, udvikling af Rich Internet Applications (RIAs), Edutainment, en udviklers guide til Microsoft klient platformen og meget mere. Blandt talerne er Anders Hejlsberg, Technical Fellow, Microsoft, Frank Buschmann, Siemens Corporate Technology og Lars Bak, Google Inc. Aarhus Office, Development Lead.
Se mere på Jaoos website.

OKTOBER:

Microsoft Professional Developers Conference
27.- 30. oktober 2008 i Los Angeles
Vi slår dørene op for den næste Microsoft Professional Developers Conference (PDC) den 27.-30. oktober 2008. Konferencen for softwareudviklere og it-arkitekter foregår i Los Angeles og sætter fokus på fremtiden for Microsofts platform. Det koster 2.395 USD at deltage, men hvis du tilmelder dig inden 15. august sparer du næsten 10 % og skal kun betale 2.195 USD. Tilmeld dig her.

NOVEMBER:

Europæisk TechEd
TechEd Developers afholdes den 10.- 14. november 2008 i Barcelona.
Læs mere her.
TechEd IT Forum afholdes den 3.- 7. november 2008 i Barcelona.
Læs mere her.

Bogtilbud
Bogtilbud  
Spar 35 % på tre .NET 2008 bøger
Vi har sammensat en bogpakke med disse tre bøger i Microsoft Press Programming serien:

Programming Microsoft® Visual C#® 2008: The Language
Programming Microsoft® LINQ
Programming Microsoft® ASP.NET 3.5

Bøgerne henvender sig til øvede udviklere med behov for seriøs og dybdegående information om de nye .NET udviklingsteknologier - læs mere her.For at opsige dit abonnement på dette nyhedsbrev, besvar denne mail med ordet UNSUBSCRIBE i emnelinjen. Du kan også afmelde dit abonnement her. Du kan administrere alle dine Microsoft nyhedsbrevsabonnementer på denne side.

Om Microsoft Danmark: www.microsoft.com/danmark/om
Microsoft Danmark ApS
CVR nr. 13612870
Tuborg Boulevard 12
2900 Hellerup, Danmark
Tlf. 44 89 01 00
E-mail: Danmark@microsoft.com

MSDN's danske webside | MSDN-arrangementer | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
© 2007 Microsoft Corporation  Juridisk meddelelse | Copyright & rettigheder | Integritet og sikkerhed
Microsoft