Velkommen til MSDN Flash
Velkommen til MSDN Flash
26. juni 2008
Velkommen til MSDN Flash - nyhedsbrevet til udviklere, it-arkitekter og webdesignere.

Kom med til efterårets konferencer
Rie Arvesen Lindgren  
Microsoft afholder og sponsorerer en lang række konferencer. I dette særnummer af MSDN Flash kan du læse om flere af de konferencer, som afholdes her til efteråret og finde ud af hvem de henvender sig til, så du bedre kan vurdere, hvad der er mest relevant for dig. Husk at du altid er velkommen til at tage fat i en af os fra teamet og spørge os til råds.

Her til sidst takker jeg af for et dejligt år, hvor det har været mig en fornøjelse at skrive til dig. Dorthe er kommet tilbage fra barsel og står bag nyhedsbrevene fra august – til gengæld vil du kunne finde mig som produktansvarlig for vores udviklings- og designværktøjer.

God sommer!

Med venlig hilsen
MSDN Team @ DK
Rie Arvesen Lindgren, Microsoft Danmark


JAOO
28. september – 3. oktober 2008 i Århus
JAOO website

JAOO er en konference for udviklere af udviklere. De cirka 1.400 deltagere får en bred indsigt i nuværende teknologier på tværs af platformsteknologier. Du kan blandt andet opleve Anders Hejlsberg, Technical Fellow, og Eric Meijer, it-arkitekt fra Microsoft, blandt talerne.

Henvender sig til: Softwareudviklere, it-projektledere, it-arkitekter og beslutningstagere som arbejder med it-strategisk beslutningstagning på tværs af platforme som Java, .NET, XP og Agile.
Pris: Forskellige priser afhængigt af antal dage man vælger at være med, men hvis du f.eks. vælger en tre dags konferencebillet er prisen: Early Bird Special – registrer før den 29. august – 14.175 DKK. Normal pris: 15.750 DKK.


Professional Developers Conference (PDC)
27. – 30. oktober 2008 i Los Angeles
PDC website

Til PDC kan du høre om fremtidige strategier og planer omkring en lang række Microsoft teknologier, og finde ud af i hvilken retning Microsoft platformen bevæger sig. De emner som præger agendaen er klart Live/Cloud Services, Mesh og Data Services, Windows 7, Visual Studio Team System (Rosario), Silverlight og OBA.
Det er på denne konference, Microsoft annoncerer de teknologier, som kommer de næste 1-3 år, så PDC er det helt rigtige sted at blive inspireret og informeret om, hvor Microsoft er på vej hen.

Henvender sig til: Senior udviklere, it-arkitekter og personer med ansvar for den tekniske strategi.
Pris: Early Bird Special – registrer før den 15. august – 2.195 USD. Normal pris: 2.395 USD.

TechEd EMEA 2008 for udviklere
10. – 14. november 2008 i Barcelona
TechED 2008 website

Til TechEd EMEA 2008 for udviklere kan du få fem dages dyb teknisk træning målrettet dine behov som udvikler og baseret på nuværende teknologier. TechEd EMEA 2008 er stedet, hvor du kan netværke med 4.000 af dine europæiske kollegaer og opleve de bedste talere, produkteksperter og indflydelsesrige communitymedlemmer. Du kan også få ”Hands-On” erfaring med de nyeste udviklingsværktøjer og -platforme.

Henvender sig til: Enterpriseudviklere, it-arkitekter, softwareingeniører, webdesignere, webudviklere og udviklingschefer.
Pris: Super Early Bird Special – registrer senest den 31. juli og spar 300 euro og få en masse ekstra goder – 1.945 euro + 16 % moms. Early Bird – registrer senest den 26. september - 1.945 euro + 16 % moms. Normal pris: 2.245 euro + 16 % moms.

For at opsige dit abonnement på dette nyhedsbrev, besvar denne mail med ordet UNSUBSCRIBE i emnelinjen. Du kan også afmelde dit abonnement her. Du kan administrere alle dine Microsoft nyhedsbrevsabonnementer på denne side.

Om Microsoft Danmark: www.microsoft.com/danmark/om
Microsoft Danmark ApS
CVR nr. 13612870
Tuborg Boulevard 12
2900 Hellerup, Danmark
Tlf. 44 89 01 00
E-mail: Danmark@microsoft.com

MSDN's danske webside | MSDN-arrangementer | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
© 2007 Microsoft Corporation  Juridisk meddelelse | Copyright & rettigheder | Integritet og sikkerhed
Microsoft