Velkommen til MSDN Flash
Velkommen til MSDN Flash
27. maj 2008
Velkommen til MSDN Flash - nyhedsbrevet til udviklere

MIX essentials indtog Danmark
Rie Arvesen Lindgren  
Tak til alle jer som deltog til MIX essentials den 21. maj! I bidrog alle til at gøre det til en fantastisk dag, og hvis du vil se eller gense dagens højdepunkter, finder du links til præsentationerne, billeder og interviews fra dagen i dette nyhedsbrev.

For at peppe din dag og viden op, udlodder vi sammen med Webacademy to billetter (til en værdi af 6.200 kr.) til et spændende seminar med Dino Esposito, foredragsholder samt forfatter til en lang række Microsoft bøger. Se hvordan du deltager længere nede i nyhedsbrevet.
Og så er vi glade for at kunne annoncere, at Visual Studio 2008 Service Pack 1 Beta og .NET Framework 3.5 Service Pack 1 Beta nu er tilgængelige til test og evaluering. God fornøjelse med dem og med denne udgave af nyhedsbrevet!

Med venlig hilsen
MSDN Team @ DK
Rie Arvesen Lindgren, Microsoft Danmark


MIX essentials i Danmark
Webkonferencen MIX kom til Danmark
Vores store danske version af MIX fra Las Vegas blev afholdt den 21. maj med en række spændende danske og udenlandske talere. August de los Reyes, oplevelsesarkitekt fra Microsoft Surface teamet, startede dagen med en original og tankevækkende keynote - hent den og de andres præsentationer her. August blev interviewet af flere danske medier – læs bl.a. denne artikel fra Computerworld.

Daniel Frost Mellgaard, vores egen udviklerevangelist har i sin blog kommenteret MIX essentials og optaget en spændende session af Conchango om samarbejdet mellem webdesigner og udvikler samt et interview med Felix Corke og Rich Griffin.

Vi havde også to 8. klasse praktikanter med på dagen, som tog billeder – se dem her på Martin Esmanns blog i Deep Zoom.

Hvis MIX essentials gav dig blod på tanden til at lære mere om Expression Blend og Expression Web, udbyder Softworld et grund og udvidet kursus – læs mere her.

Onlineressourcer
Mark S. Rasmussen  
Månedens blogger
Da månedens blogger Mark S. Rasmussen for alvor gik igang med sine onlineskriverier for to år siden, handlede det om poker og deltagelsen i World Series of Poker. Men Marks arbejde og hobby - udvikling – fornægtede sig ikke, og bloggens indhold blev hurtigt udviklingsrelateret i stedet.
Til daglig arbejder Mark som Technical Lead hos iPaper, hvor han har et bredt ansvar og mulighed for at arbejde med arkitektur på såvel højt som lavt plan. I sin fritid holder han gang i bloggen, hvor det især handler om .NET og alt fra opsætning af Active Directory, Win32 APIs, ASP.NET, skalerbarhed til algoritmer og performance. Månedens blogger er kendetegnet ved en meget praktisk tilgang til udvikling. Han arbejder med learning by doing, så på bloggen finder du både kodeeksempler og videoer - oftest med en beskrivelse af tankerne bag samt hvad det kan bruges til.
Besøg månedens blog her.

Velkommen i den virtuelle tv-stue!
Med Microsofts nye tjeneste Mesenger TV smelter online tv og chat sammen, så du kan se tv på nettet samtidig med en ven og dele reaktioner undervejs. Messenger TV gør det nemlig muligt at trække video ind i selve Messenger vinduet, så du kan dele det med dine online kontakter. Du kan bl.a. se populære programmer fra MTV og spændende rejsedokumentarer fra National Geographic.
Læs mere her.

Visual Studio 2008 SP1 Beta tilgængelig
Nu er Visual Studio 2008 Service Pack 1 Beta og .NET Framework 3.5 Service Pack 1 Beta klar til test og evaluering. Her kan du se, hvilke nye ting betaversionerne indeholder.
Bemærk at de er beta udgivelser og vi anbefaler derfor kun at du installerer dem på test pc’er. Giv din mening til kende i Visual Studio og .NET Framework Product Feedback Center.

Er Microsoft Student Partner programmet noget for dig?
I denne video fortæller to af vores student partners om Microsoft Student Partner programmet, og om de oplevelser de har haft med programmet.

E-learning
Online learning: Udvikling ved hjælp af Microsoft .NET Framework 3.5 & Visual Studio 2008
Denne samling af tre kurser handler om de nye muligheder i .NET Framework 3.5 og henvender sig til erfarne udviklere og arkitekter. Det er gratis – men kun i en begrænset periode.
Se mere her.

Gratis smugkig på Visual Studio 2008 e-book
Få en forsmag på denne e-book ved at downloade gratis kapitler om LINQ, ASP.NET, AJAX og Silverlight.
Se mere her.

Skal du være en af de første med en Visual Studio 2008 eller SQL Server 2008 eksamen?
Efter udgivelsen af SQL Server 2008 og Visual Studio 2008 bliver de relaterede Microsoft Certificeringseksamner tilgængelige. Vil du være blandt de første til at blive certificeret? Tilmeld dig her, så giver vi dig besked, når relaterede eksamner er tilgængelige – og du sparer 40 % på dem!

Få 15 % rabat på Visual Studio Professional med MSDN Professional eller Premium
Vi tilbyder alle, som har et udløbet licens til Visual Studio Professional eller større version muligheden for at tilmelde eller gentilmelde sig MSDN-programmet til en pris, der er tæt på den normale fornyelsespris. Du får 15 % rabat på Visual Studio 2008 Professional med MSDN Professional og MSDN Premium frem til den 30. juni 2008. Kontakt vores fire samarbejdspartnere for at høre mere om tilbuddet: Again, k3resell, PC-Ware eller TopNordic.
Sammenlign abonnementerne her.

Nyt til webdesignere: Expression Professional Subscription
Expression Professional Subscription tilbyder en total løsning til web- og interaktiv designere, som gør det muligt at skabe flotte og unikke brugeroplevelser på Microsoft platforms teknologier med de seneste versioner af de design- og udviklingsværktøjer, du har behov for. Læs mere her.
Expression® Studio koster cirka 999 USD og indeholder følgende produkter:
• Visual Studio® Standard
• Office Standard
• Office Visio® Professional
• Windows® XP
• Windows Vista® Business Edition
• Virtual PC
• Parallels Desktop for Mac
• Pre-configured virtualized server environments
Kontakt en af vores Microsoft forhandlere for at høre mere om, hvordan du mest fordelagtigt kan købe det.

Microsoft Expression opgraderingstilbud
• Spar 20 % og opgrader til Expression Web 2 hvis du har et hvilket som helst Adobe produkt, Microsoft Office produkt eller Microsoft Frontpage. Prisen med 20 % rabat er 765 kr.
• Spar 20 % og opgrader til Expression Media 2 hvis du har et hvilket som helst Adobe produkt eller Microsoft Office produkt. Prisen med 20 % rabat er 750 kr.
• Spar 705 kr. og opgrader til Expression Studio som indeholder hele palleten af designværktøjerne hvis du har enten Expression Web, Blend, Design, Media, Visual Studio Standard, Visual Studio Professional, Visual Studio Sytem eller et MSDN abonnement.Prisen efter besparelsen er 4.995 kr.
Vi tilbyder ovenstående i samarbejde med K3resell frem til den 30. juni 2008. Ring +45 72 40 61 53 for yderligere information.

Arrangementer
TechTalks
TechTalks holder sommerferie, men vender tilbage med en frisk omgang TechTalks til august. Hold dig opdateret ved at abonnere på vores arrangement RSS feed eller gennem nyhedsbrevet.

Windows Workflow Foundation seminar
28. maj 2008
I denne måned har vi været så heldige at få udvikler Klaus Hebsgaard til at fortælle os om herlighederne i Windows Communication Foundation (WCF). Vi starter med en introduktion til WCF og følger op med erfaringer omkring brugen af teknologien i et større SOA projekt, samt hvordan man integrerer til ikke-.NET platforme som Java og Oracle. WCF er Microsofts forenede kommunikationsstak, som samler webservices, TCP/IP, MSMQ, osv. i ét API og er derfor svær at komme udenom i .NET verdenen.
Tilmeld dig her.

Application Lifecycle Managment workshop
11. juni 2008 i Århus
Alterates workshop er primært rettet mod tekniske beslutningstagere, udviklingschefer og it-projektledere i virksomheder, der arbejder med udviklingsprojekter med fire teammedlemmer/udviklere og opefter. Alterate, Microsoft Visual Studio Team System ekspert og Inner Circle Partner, afvikler denne workshop om Application Lifecycle Management og Visual Studio Team System på Banegårdspladsen 6 i Århus.
Tilmeld dig her.

Gruppemøde i SharePoint Brugergruppen (SPBG)
11. juni 2008 i København
Denne gang vil Anders Dahl Pedersen tale om søgning og hvad man skal tage højde for, når man laver MOSS løsninger til internet sites. Peter Anker giver et indblik i Kuoni Global CMS Platform løsningen, som han har været Solutions Architect på.
Mødet afholdes hos iMind, Thoravej 26, 2. 2400 København NV, kl. 17:30 , hvor iMind server chips og sodavand. Tilmeld dig ved at sende en mail til: dissing@spbg.dk

Silverlight og AJAX seminar med Dino Esposito
18.-19. juni i København
På en intens masterclass over to dage vil Dino Esposito gøre dig til Silverlight- og AJAX-ekspert af internationalt format.
Læs mere og tilmeld dig her.

JAOO Conference 2008
28. september – 3. oktober 2008 i Århus
I år spænder den internationale udviklerkonference Jaoo over seks dage, og dykker ned i emner som arkitektur, udvikling af Rich Internet Applications (RIAs), Edutainment, en udviklers guide til Microsoft klient platformen og meget mere. Blandt talerne er Anders Hejlsberg, Technical Fellow, Microsoft, Frank Buschmann, Siemens Corporate Technology og Lars Bak, Google Inc. Aarhus Office, Development Lead.
Hvis du tilmelder dig inden den 13. juni, sparer du 15 % på deltagergebyret – du finder early bird tilbuddet her. Der er også mulighed for grupperabat og særlige priser på flybilletter, se mere på Jaoos website.

Konkurrence
Lodtrækning om to billetter til seminar om Rich Web Applications med ASP.NET AJAX og Silverlight med Dino Esposito
Svar på nedenstående spørgsmål og deltag i konkurrencen:

Spørgsmål A: Hvilken af følgende tre bøger har Dino Esposito skrevet?
1. Introducing Microsoft® Silverlight™ 2 (Microsoft Press, 2008)
2. Programming ASP.NET 3.5 Core Reference (Microsoft Press, 2008)
3. Developing Service-Oriented AJAX Applications on the Microsoft® Platform (Microsoft Press, 2008)

Spørgsmål B: Hvad er fornavnene på det danske DPE team?
1. Ole, Bo, Henrik, Rene, Martin P, Daniel, Martin E, Dorthe og Rie
2. Ole, Bo, Ulla, Rasmus, Dorthe, Martin P, Morten, Niels og Rie
3. Ole, Rikke, Mortimer, Nis, Martin E, Daniel, Thomas og Rie

Spørgsmål C: Hvornår afholdes Tech Ed Developers i Barcelona?
1. Den 3. - 7. november 2008
2. Den 9.- 13. november 2008
3. Den 10.-14. november 2008

Send dine svar samt navn, adresse og tlf. nummer senest den 30. maj 2008 kl. 15 til msdndk@microsoft.com. Vi trækker lod blandt de korrekte besvarelser og vinderen får direkte besked – held og lykke!
Læs mere om seminaret her.

Bogtilbud
Bogtilbud  
Vi har samlet de fire nye ”grå” bøger fra Microsoft Press i én bogpakke. Spar 35 % på normalprisen, og køb pakken til 569 kr.

For at opsige dit abonnement på dette nyhedsbrev, besvar denne mail med ordet UNSUBSCRIBE i emnelinjen. Du kan også afmelde dit abonnement her. Du kan administrere alle dine Microsoft nyhedsbrevsabonnementer på denne side.

Om Microsoft Danmark: www.microsoft.com/danmark/om
Microsoft Danmark ApS
CVR nr. 13612870
Tuborg Boulevard 12
2900 Hellerup, Danmark
Tlf. 44 89 01 00
E-mail: Danmark@microsoft.com

MSDN's danske webside | MSDN-arrangementer | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
© 2007 Microsoft Corporation  Juridisk meddelelse | Copyright & rettigheder | Integritet og sikkerhed
Microsoft