Velkommen til MSDN Flash
Velkommen til MSDN Flash
16. september 2008
Velkommen til MSDN Flash - nyhedsbrevet til udviklere, it-arkitekter og webdesignere.
Premiere på DreamSpark og Visual Studio 2008 SP1
Dorthe Lund Kongsgaard  
I dette nummer af MSDN Flash kan du læse om de spændende premierer på DreamSpark og Visual Studio 2008 SP1.

DreamSpark er et program, som giver studerende mulighed for at downloade design- og udviklingsværktøjer gratis. Programmet kommer til Danmark i slutningen af denne måned, og du kan blive blandt de allerførste, der tester DreamSpark - se hvordan længere nede i nyhedsbrevet.
Sandsynligvis ved du, at vi har frigivet Visual Studio 2008 SP1, ligesom du nu kan få adgang til SQL Server 2008. Du finder links til downloads her i nyhedsbrevet.

Sidste nummer af MSDN Flash handlede om de mange konferencer, vi inviterer til dette efterår. Du kan stadig tilmelde dig i dette nummer. Vi arbejder på at finde det helt rigtige sted til årets danskeraften til TechEd for udviklere og holder også en danskeraften i forbindelse med PDC. Mere om det, så snart vi har detaljerne på plads.

På gensyn i Hellerup, Århus, L.A. eller Barcelona!

Mange hilsener

Dorthe Lund Kongsgaard, Marketing Manager
Dorthelk@microsoft.com

Nyheder
Visual Studio 2008  
Visual Studio 2008 SP 1 og SQL Server 2008 er frigivet
Hvis du har et MSDN abonnement, er SQL Server 2008 og Service Pack 1 til Visual Studio 2008 automatisk tilgængelige. Find begge downloads her. Med Visual Studio 2008 SP 1 vil VS 2008 og .NET Framework 3.5 brugere opleve en række forbedringer. Læs om to kunder, som har opdateret med VS 2008 SP1 og set en klar forbedring i deres produktivitet. Download og opdater med SP1 her. Læs mere på Martin Pamdeths, ALM løsningsspecialist, blog her.
Vil du afprøve teknologierne, kan du downloade Express versionerne af SQL Server 2008 og Visual Studio 2008 her eller prøve en trial af Visual Studio 2008 og SQL Server 2008.
Dreamspark  
DreamSpark kommer til Danmark
... MEGET snart! Derfor har vi brug for nogle studerende til at teste løsningen, før den bliver frigivet til resten af Danmarks studerende.
Se hvordan du bliver blandt de første herhjemme med adgang til DreamSpark.


Daniel Mellgaard Frost  
To nye danske webcasts
HttpHandler: I denne webcast viser Daniel, hvordan du ved hjælp af en ASP.NET HttpHandler nemt kan beskytte dit content, så andre ikke kan stjæle det, uden at vide det er dit.
HttpModule: I denne webcast demonstrerer Daniel noget af den kode, som Mads Kristensen fra CNUG viste på det seneste brugergruppe-møde. Et HttpModule kan bl.a. være med til at performance-optimere på din ASP.NET hjemmeside.
Niels Brink  
Månedens Blogger i september
September måneds blogger er Niels Brink, som har dotnyt.dk.
Niels har i august skrevet en del omkring Windows Mobile udvikling. Bl.a. om, hvordan man kan håndtere data på sin telefon, og om hvordan man installerer smart device applikationer. Et stort tillykke til Niels!


Arrangementer og konferencer
TechTalks  
Nye TechTalks i oktober og november
Nu har du mulighed for at tilmelde dig den næste række af TechTalks i oktober og november. Vi oplever stor interesse for vores TechTalks, så hvis du vil være sikker på en plads, bør du tilmelde dig hurtigt.

TechTalk: Introduktion til Visual Studio Tools for Office
23. september i Århus kl. 13.00
VSTO (Visual Studio Tools For Office) er nu I version 3.0, og er efterhånden blevet en rigtig interessant og spændende applikationstype for mange .NET udviklere. Med VSTO er det muligt at skabe såvel dokument- som applikationsrelaterede (også kaldet Add-In) løsninger til Office applikationer som Word, Excel, Outlook med videre. Men hvad gemmer sig bag VSTO? Hvad kan man konkret bruge det til? Og hvordan kommer man i gang med VSTO-udvikling? Det er nogle af emnerne for denne TechTalk, og du kan forvente 75 minutter med grundlæggende VSTO information krydret med en masse demoer i Visual Studio 2008.
Denne TechTalk er rettet mod udviklere, som ikke kender meget til VSTO-udvikling og gerne vil i gang (level 200).
Tilmeld dig her.

TechTalk: Visual Studio Team System 2008 - Profiler
1. oktober 2008 i Hellerup
Ole Hedegaard, Partner hos Commentor, gennemgår, hvordan Visual Studio 2008 Profiler kan bruges til effektivt at finde flaskehalsene i C# programmer. Du får overblik over, hvilke muligheder profileringen giver udvikleren. Gennemgangen af de mange muligheder bliver underbygget med praktiske eksempler på, hvordan du bedst muligt kan bruge profileren i forskellige scenarier til at finde flaskehalse - og hvad du kan gøre for at afhjælpe dem.
Denne TechTalk er rettet mod udviklere, it-arkitekter, tekniske projektledere og lead udviklere på et level 200 til 300. For at få glæde af denne TechTalk er det en fordel at have erfaring i .NET programmering, kunne læse C# og have et grundlæggende kendskab til Windows platformen.
Tilmeld dig her.

TechTalk: Visual Studio Team System 2008 - Statisk kodeanalyse
15. oktober 2008 i Hellerup
Ole Hedegaard, Partner hos Commentor, gennemgår, hvordan den statiske kodeanalyse i Visual Studio 2008 kan hjælpe med at sikre "best practices" for C#-koden. Du får overblik over, hvilke regler, der kan tilvælges og fravælges, og hvad de indebærer. Desuden får du en opskrift på, hvordan reglerne kan tilpasses til konkrete projekter.
Denne TechTalk er rettet mod udviklere, it-arkitekter, tekniske projektledere og lead udviklere på level 200 til 300. For at få glæde af denne TechTalk, vil erfaring i C#-programmering være en fordel.
Tilmeld dig her.

TechTalk: Hvordan understøttes Scrum af Visual Studio Team System?
29. oktober 2008 i Hellerup
Ole Rich Henningsen, Partner og Konsulent hos Alterate, vil i denne TechTalk gennemgå, hvordan Visual Studio Team System understøtter Scrum. Efter en kortfattet gennemgang af Scrum templates, går vi mere i dybden med Conchangos template 'Scrum for Team System' og kigger på, hvordan den virker i praksis. Vi tilpasser templaten og kigger også på Conchangos nye 'Task Board for Team System'. Til slut vil der være tid til spørgsmål og diskussion.
Denne TechTalk er rettet mod udviklere, it-arkitekter, tekniske projektledere, lead udviklere på level 200 til 300.
Tilmeld dig her.
JAOO
28. september - 3. oktober 2008 i Århus
Kom til JAOO i Århus - en konference for udviklere af udviklere. Som deltager får du bred indsigt i nuværende teknologier på tværs af platformsteknologier. Blandt talerne vil du opleve Anders Hejlsberg, Technical Fellow, og Eric Meijer, it-arkitekt fra Microsoft. Kig forbi vores stand under JAOO konferencen og hils på os, deltag i vores Guitar Hero konkurrence og vind præmier, få en fed t-shirt, og se Martin Esmanns Robotics demo.
JAOO henvender sig til: Softwareudviklere, it-projektledere, it-arkitekter og beslutningstagere, som arbejder med it-strategisk beslutningstagning på tværs af platforme som Java, .NET, XP og Agile.
Pris: Prisen afhænger af antal dage man ønsker at deltage.
Se mere og tilmeld dig på JAOOs website.

Microsoft Business Intelligence Conference 2008
5.-8. oktober i Seattle
Tag med til denne konference og tilegn dig den nyeste viden om Microsoft Business Intelligence. Danske og internationale virksomheder, der allerede har styrket deres forretning med BI-løsninger, deler ud af deres praktiske erfaringer. Du kan også opleve Microsofts produkteksperter og få kendskab til optimale arbejdsmetoder.
Læs mere og tilmeld dig her.
Professional Developers Conference (PDC)
27. - 30. oktober 2008 i Los Angeles
På Professionel Developers Conference (PDC) kan du høre om fremtidige strategier og planer omkring en lang række Microsoft teknologier og få indblik i, hvor Microsoft platformen bevæger sig hen. De emner, som præger agendaen er Live/Cloud Services, Mesh og Data Services, Windows 7, Visual Studio Team System (Rosario), Silverlight og OBA. Det er her, Microsoft annoncerer de teknologier, du vil opleve de næste tre år. Derfor er PDC det helt rigtige sted at blive inspireret og informeret om og af Microsoft.
Som PDC-deltager er du velkommen i vores Facebook-gruppe, hvor du møder andre danskere, der skal til med til konferencen. Vi planlægger at holde en middag for alle danske deltagere, og I hører nærmere, så snart planlægningen er på plads.
PDC henvender sig til: Senior udviklere, it-arkitekter og personer med ansvar for den tekniske strategi.
Pris: 2.395 USD. Tilmeld dig her.
Tech.Ed EMEA for udviklere
10-14. november 2008 i Barcelona
Tech.Ed EMEA 2008 er målrettet udvikleres behov. Konferencen byder på fem dages dyb træning, der opdaterer dig på de nyeste Microsoft teknologier og ressourcer og klæder dig endnu bedre på til at udvikle nye applikationer til din virksomhed. På Tech-Eds website kan du blandt andet få en forsmag på, hvad der venter dig, ved at se fire sessioner fra sidste års konference. Du finder sessionerne her. Vi arrangerer igen i år en middag for alle danske deltagere. Så snart planlægningen er på plads, hører I nærmere.
Tech.Ed EMEA henvender sig til: Enterpriseudviklere, it-arkitekter, softwareingeniører, webdesignere, webudviklere og udviklingschefer.
Pris: Tilmeld dig senest den 26. september 2008 og spar 300 euro. Prisen er 1.945 euro + 16 % moms. Normalpris er 2.245 euro + 16 % moms.
Tilmeld dig her.

Tech.Ed EMEA


Tilbud:
Få 15 % rabat på Visual Studio Professional med MSDN Professional eller Premium
Husk at vi indtil den 30. september tilbyder dig 15 % rabat på Visual Studio 2008 Professional med MSDN Professional og MSDN Premium, hvis du har et udløbet licens til Visual Studio Professional eller større version. Tilmeld dig eller gentilmeld dig MSDN-programmet til en pris, der er tæt på den normale fornyelsespris.
Kontakt vores samarbejdspartnere for at høre mere om tilbuddet: Again, K3 Resell, PC-Ware, TopNordic. Find flere forhandlere her og sammenlign abonnementerne her.

Microsoft Press Visual Studio 2008 Bogpakke
Spar 377 kr. (30 %) på bøger til Visual Studio 2008 ved køb af denne Visual Studio 2008 bogpakke, som indeholder:
• Microsoft Visual Basic 2008 Step by Step
• Microsoft Visual C# 2008 Step by Step
• Programming Win Services with Microsoft Visual Basic 2008
• Programming Microsoft Visual C# 2008: The Language
Se også de nye bogtilbud på MSDN under udviklere, it-arkitekter og webdesignere.

For at opsige dit abonnement på dette nyhedsbrev, besvar denne mail med ordet UNSUBSCRIBE i emnelinjen. Du kan også afmelde dit abonnement her. Du kan administrere alle dine Microsoft nyhedsbrevsabonnementer på denne side.

Om Microsoft Danmark: www.microsoft.com/danmark/om
Microsoft Danmark ApS
CVR nr. 13612870
Tuborg Boulevard 12
2900 Hellerup, Danmark
Tlf. 44 89 01 00
E-mail: Danmark@microsoft.com

MSDN's danske webside | MSDN-arrangementer | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
Microsoft