MSDN's danske webside | MSDN-arrangementer | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet

Velkommen til MSDN Flash

Velkommen til MSDN Flash

21. december 2009

Velkommen til MSDN Flash - nyhedsbrevet til udviklere, it-arkitekter og webdesignere.

Velkommen til december udgaven af MSDN Flash

MSDN

 

Tak til alle jer, der mødte op d. 3. december i CinemaxX for at se og høre Scott Guthrie omkring ASP.NET, MVC, VS2010 og Silverlight 4. Vi har fået rigtig meget god feedback fra mange af jer, og det er vi naturligvis glade for. Det betyder bla., at vi med sikkerhed kan lave et lignende arrangement igen.
Hvis du ikke var med til arrangementet, hvor også det Danske MSDN team præsenterede, har du alligevel mulighed for at se eller gense nogle af dagens sessioner på Channel 9. Du finder videoerne her.

Jeg er, vanen tro, startet december måned med at afholde den årlige julekalender på min blog. Her kan du hver dag følge med, løse den pågældende dags opgave og håbe, at du vinder en fed præmie. Vi er godt inde i december måned allerede, men det er bestemt ikke for sent at deltage. Du kan deltage her. Måneden med de mange fede konferencer er overstået, og nu er det derfor tid til at kigge tilbage på alt det gode indhold, du måske mangler at få set. Du kan finde rigtig mange af sessioner fra PDC og TechEd, som blevet afholdt i November måned, på Channel 9 og Microsoft PDC websitet. Her kommer en kort liste over de ting, som måske kan have interesse for dig som udvikler:
1. Day 2 keynote
2. Ninjas Still on Fire, Black Belt Tips
3. Lab around Windows Azure
4. C# IDE tips and Tricks
5. ASP.NET Futures

Du kan som sagt se resten af videoerne her eller her.

Med venlig hilsen
Daniel Mellgaard Frost og resten af DPE i Danmark


Nyheder

Windows Azure Platform under dit MSDN abonnement
Under Professional Developers Conference 2009 annoncerede Microsoft det videre road-map for Windows Azure Platform. I den forbindelse blev der også fortalt, hvilke muligheder udviklerne har for at prøve kræfter med platform.

For partnere og kunder kan man få indblik i de tilbud som er tilgængelige her.

For MSDN Premium er der et tilbud med følgende aftale omkring Windows Azure Platform her Det betyder med andre ord, at en MSDN Premium tegnet abonnent får en server instans i Windows Azure, der kan køre 24/7 i 8 måneder.

Der er lignende introduktions tilbud for Bizspark abonnenter.
Læs mere her

Få gratis web-udviklingsværktøjer med WebsiteSpark – bliv Microsoft web-partner!
Er du interesseret i et tættere partnerskab med Microsoft? Og laver du webløsninger og har brug for Visual Studio og andre udviklingsværktøjer – og gerne gratis? Er du en mindre virksomhed med fokus på web, så tilmeld dig her allerede idag!Microsoft Online Services
”Software as a Service” eller SaaS er blevet meget populært , specielt inden for det sidste år. Hos Microsoft er SaaS kendt som Microsoft Online Services og sælges ofte som BPOS – Business Productivity Online Suite – en pakke bestående af Microsoft Exchange Online, Microsoft Sharepoint Online, Microsoft Office Communications Online og Microsoft Live Meeting.
Forudsigeligheden i forbrug og i licenser tiltaler mange, men er der en udvikler historie til SaaS?
Svaret er, ja! På denne side kan man se nogle af de løsninger, der er bygget op omkring Microsoft Online Services f.eks ” GeoAnalyzer Enables Embedded Location Intelligence in SharePoint Online Web Parts”, som kombinerer Sharepoint Online Webparts og Online web services med visualiseringsteknologi som Silverlight.
Læs mere om Microsoft Online Services her.


Visual Studio 2010

The Ultimate Offer
Ultimate offer giver dig, som har eller overvejer at købe en Visual Studio 2008 licens med tilhørende MSDN abonnement, automatisk tilgang til den kvalificerende udgave af Visual Studio 2010 (VS 2010), når vi lancerer den 22. marts 2010. Ved at udnytte the Ultimate offer i dag vil du kunne spare mange penge og sikre at du får de bedste versioner. Tilbuddet udløber den 31. marts 2010.
1. Køber man f.eks. Visual Studio Team System 2008 Developer Edition med MSDN Premium gennem en forhandler idag, så får man automatisk tilgang til VS 2010 Ultimate med MSDN, når VS 2010 produkt porteføljen frigives. Normalt giver VSTS 2008 Dev. Ed. med MSDN Premium ”kun” ret til VS 2010 Premium med MSDN .
2. Det er ligeledes sådan, at køber man f.eks. VS 2008 Professional med MSDN Premium gennem en forhandler idag, så får man automatisk tilgang til VS 2010 Premium med MSDN, når VS 2010 produkt porteføljen frigives. Normalt giver VS 2008 Professional med et aktivt MSDN abonnement (uanset om det er MSDN Pro eller MSDN Premium) kun ret til VS 2010 Professional med MSDN.

Mulighederne er visualiseret her
Kontakt en forhandler i dag for at høre mere her

Knyt MSDN Premium til din Visual Studio Professional-licens nu, og spar penge!
Hvis du i øjeblikket har Visual Studio 2005 eller 2008 Professional uden et MSDN-abonnement, har du nu en enestående mulighed for at få et MSDN Premium-abonnement til nedsat pris. Når Visual Studio 2010 med MSDN udgives, kan du derefter konvertere til en mere avanceret udgave, der giver dig et væld af ekstra funktioner. Dette tilbud gælder kun for volumenlicenskunder (Open, Open Value, Select og EA). Læs mere her.

Bliv klogere på Visual Studio 2010
Ønsker du at vide mere om Visual Studio 2010 og Team Foundation Server 2010 på en time, så se denne session fra PDC 2009:
”A lap around Visual Studio 2010 and Team Foundation Server 2010” af Cameron Skinner og Mario Rodriguez, begge produkteksperter fra Microsoft:Se den her.

Visual Studio 2010 and .NET Framework 4 Training Kit
Har du downloadet Visual Studio 2010 Beta 2? Har du brug for vejledning til at komme i gang? Så benyt denne training kit her.


Kommende arrangementer

Tech Talk: Sharepoint udvikling
6. januar i Hellerup
Introduktion til udvikling på SharePoint platformen. Retningslinjer for gode udviklingsprincipper indenfor SharePoint samt hvad man skal og ikke skal gøre. Der vil blive præsenterede udviklings værktøjer til SharePoint 2007 og SharePoint 2010. Tilmeld dig her.

Sharepoint connections 2010
Den 18. og 19. januar er der Sharepoint connections konference i Amsterdam. Konferencen vil hightlighte de fleste af de ting, som blev offentliggjort til den internationale sharepoint konference i Las Vegas tidligere på året. Du vil få god mulighed for at netværke med eksperter, se 2010 features og deltage i forskellige workshops. Du læser om konferencen her.

Tech Talk: Microsoft Extensibility Framework
20. januar i Hellerup
Du har måske hørt om Dependency Injection (DI) og spekulerer nu på, om Microsofts kommende Managed Extensibility Framework (MEF) er beregnet til DI.

I denne TechTalk ser vi på krydsfeltet mellem DI og MEF for at forstå, hvor der er sammenfald, og hvor de er forskellige. Der vil nok være noget C#-kode og en masse snak om patterns. Når vi er færdige, skulle du gerne have en bedre ide om, hvornår du skal benytte MEF, og hvornår en DI Container er det rigtige valg. Tilmeld dig her.

Tech Talk: IronSprog i .NET
3. februar
De senere år har dynamisk typede sprog fået mere plads på .NET platformen. I første omgang var det en implementation af Python, der dukkede op. Senere kom Dynamic Language Runtime (DLR), der gør det meget lettere at implementere dynamisk typede sprog til .NET. Denne session ser på, hvordan dynamisk typede sprog passer i økosystemet af .NET, hvad kan vi bruge dynamisk typede sprog til, og hvorfor gider vi i det hele taget bøvle med det? Eksempler vil primært tage udgangspunkt i IronRuby. Tilmeld dig her.

MIX i Las Vegas i Marts
Vi har godt nok lige afsluttet en lang periode med mange rigtige gode konferencer, men i marts måned kan du lige så godt gøre klar til at komme afsted igen. Denne gang er MIX10, som løber af stablen i Las Vegas. MIX er en Microsoft konference med fokus på det visuelle, devices og fremtiden. Sløret vil blive løftet for en række ting, som du sikkert har ventet noget tid på at få at vide. Vi er et par stykker fra MSDN i Danmark, der tager med, og vi håber naturligvis, at vi møder dig. Du kan følge med omkring MIX her.


Community blogposts

Mark Seeman - LoggingExceptionFilter
Thomas Juul - Finding UI elements from mouse position (Silverlight)
Michell Cronberg - Become a Web Debugging Virtuoso with Fiddler
Henrik Løkke - Emerging Agenda: A networking facilitating approach
Brian Rasmussen - Hjerneblødninger og crash dumps
Jan Eliasen - Removing an InfoPath template part from the controls section
Thomas Martinsen - Subtitles in a MediaElement
Mads Kristensen - Use Google's Closure Compiler in C#
Mark Rasmussen - Reading width & height of Flash file
Jesper “deldy” Jensen - T4MVC: Strongly typed resourcer, helpers osv. til ASP.NET MVC
Jesper ”icoder” Jensen - Faldgruber i JavaScript

Husk at støtte din lokale brugergruppe:
Odense .NET User Group
Århus .NET User Group
Ålborg .NET User Group
København .NET User Group
ALT.NET Øresund


De nyeste danske DPE blogindlæg


For at opsige dit abonnement på dette nyhedsbrev, besvar denne mail med ordet UNSUBSCRIBE i emnelinjen. Du kan også afmelde dit abonnement her. Du kan administrere alle dine Microsoft nyhedsbrevsabonnementer på denne side.

Om Microsoft Danmark: www.microsoft.com/danmark/om
Microsoft Danmark ApS
CVR nr. 13612870
Tuborg Boulevard 12
2900 Hellerup, Danmark
Tlf. 44 89 01 00
E-mail: Danmark@microsoft.com

MSDN's danske webside | MSDN-arrangementer | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet

Microsoft