Velkommen til MSDN Flash
Velkommen til MSDN Flash
18. juni 2009
Velkommen til MSDN Flash - nyhedsbrevet til udviklere, it-arkitekter og webdesignere.
Open Source på .NET platformen
MSDN  
Open Source Software på .NET platformen er blevet så almindeligt og populært, at man næsten ikke kan undgå at komme omkring det. I Danmark har vi nogle rigtig sunde Open Source projekter, som udover at være populære i Danmark bestemt også er det i udlandet.

De danske projekter Umbraco og BlogEngine.NET blev i forbindelse med MIX09, brugt i flere præsentationer og fik enormt meget positiv omtale efterfølgende. Der blev i samme forbindelse bygget Web Installers til de to applikationer, de ligger den dag i dag stadig i top 5 af samtlige projekter på det officielle Microsoft Web App Gallery. Du kan downloade og finde mange flere web installer applikations her.

Microsoft gør en stor indsats for udviklere, der gerne vil lave open source software. Microsoft sørger bl.a. for, at du kan hoste dit projekts kildekode, oprette opgaver og styre projektets udviklingsteam. Alt det og meget mere kan du gøre via http://codeplex.com – helt gratis.

Karsten Keutmanm som er Microsoft SharePoint MVP, har bygget en lille applikation ved navn WSPBuilder, som bruges i samspil med WSS 3.0 og MOSS 2007, når man skal have bygget Solutions packages til SharePoint. Du kan finde applikationen her.

Til slut vil vi ønske alle en god sommer – forhåbentligt med dejligt dansk sommervejr!

Mange hilsener

Daniel Mellgaard Frost og resten af DPE i Danmark

Nyheder
VS 2010 Beta 1, VSTS 2010 Beta 1 og .NET 4 Beta 1 er frigivet og tilgængelig for download
Du kan nu downloade Beta 1 af Visual Studio 2010 produkt porteføljen og .Net 4 Framework'et. Det inkluderer selvfølgelig også funktionaliteten fra nogle helt nye produkter, der kommer til at indgå i Visual Studio Team System 2010 porteføljen:
Visual Studio® Team Test 2010 Essentials
Visual Studio® Lab Management 2010
Delene kan hentes her. Du kan desuden få et hurtigt overblik over, hvad der er i vente i VS 2010 og VSTS 2010 her og en større oversigt over nyhederne i VSTS 2010 kan du finde her.

Ny beta: IIS Search Engine Optimization (SEO) Toolkit
Nu kan du hente IIS Search Engine Optimization (SEO) Toolkit Beta – et toolkit som hjælper webudviklere, hosting-udbydere og server-administratorer med at forbedre deres hjemmesiders søgeresultater. Du kan hente det nye IIS Search Engine Optimization (SEO) Toolkit Beta via Microsoft Web Platform Installer 2.0 Beta.

Deltag i ”new CloudApp()” – en konkurrence for udviklere på Azure Services Platformen
Deltag i “new CloudApp()” hvis du har lyst til at vise dine kreative ideer på Azure Services Platformen. Deadline for at deltage i konkurrencen er 9. juli 2009.

Bing it!
Ved hjælp af http://blindsearch.fejus.com/ kan du nu teste verdens tre førende søgemaskiner: Google, Yahoo og Bing.com. Du indtaster et søgeord, og får tre lister med resultater, hvorefter du stemmer på, hvilken liste gav dig det bedste resultat.

Ny kundecase: Nyeste .NET-generation bag førende CMS-system
Danske Composite er i førersædet med applikationsudvikling via .NET og Visual Studio og hjælper endda Microsofts udviklergruppe med at teste understøttelsen af flerkerne-CPU’er i den kommende .NET 4.0 – en mulighed der på sigt kan forbedre performance og hardwareudnyttelse dramatisk.

Nyt MSDN.dk
Vi har lanceret en ny udgave af MSDN.dk, hvor brugeroplevelsen og sammenhængen med de amerikanske ressourcer er i fokus. Vi fokuserer på at bibeholde det lokale islæt samtidig med, at vi bringer det amerikanske indhold tættere på. Blandt forbedringerne kan nævnes, at det danske DPE-teams blogs og de nyeste danske arrangementer er blevet en integreret del af forsiden. Samtidig indeholder venstre-menuen en oversigt over de vigtigste sprog og teknologier med links direkte til ressourcer fra Redmond. På Community-siden finder du links til vores lokale communities samt links til Codeplex, MSDN Foras, Channel9 og meget mere. Vi håber, at du vil tage godt i mod det nye site, og vi vil meget gerne høre din mening om det!

Kommende arrangementer
SCRUM kursus for udviklere og projektledere d. 22. & 23. juni 2009
Commentor og Developmentor afholder i samarbejde et SCRUM kursus d. 22. - 23. juni 2009 for projektledere og udviklere. Det bliver et sjovt og interessant kursus, hvor LEGO Mindstorms bl.a. anvendes i øvelserne. Det bliver ikke mindre kedeligt af, at der vil blive gjort brug af Team Foundation Server og SCRUM for Team System. Du kan læse mere om SCRUM kursets indhold, samt pris og tilmelding her. Du kan også kontakte Louise Søndergaard (tlf: +45 44 53 07 60) hos Commentor for yderligere info.

Silverlight Code Camp København
Den 23. juni, kl. 10-16, Villa Wilder. Kontakt danielmf@microsoft.com hvis du vil med.

Umbraco Code Garden
Den 22. og 23. juni i Kedelhallen i København
Tilmeld dig konference her

Tech•Ed 2009 Europe : Sæt kryds i kalenderen allerede nu!
Den 9.-13. november i Berlin
Følg med her

Find flere arrangementer her

Community nyheder og arrangementer
Se hvad din lokale brugergruppe har på programmet i denne måned.
ANUG:
Kommende møder:
19. juni 2009
25. juni 2009
Podcasts siden sidst:
Kommende møder:
8. juli 2009
12. august 2009

Tilbud & kurser
SPAR 45 %: Tag springet fra Visual Studio Team System 2008 udgaverne til Visual Studio Team Suite
Har du allerede en eller flere af Visual Studio Team System 2008 udgaverne? Forøg din produktivitet ved at opgradere til Visual Studio Team Suite. Med Visual Studio Team Suite får du:
- Alle VSTS udgaverne samlet i et!
- Hurtigere udvikling
- Forbedring i kvaliteten af applikations-og database funktionaliteten
- Forbedring i skalerbrheden af løsningerne
- Forbedret samarbejde
Se mere her

HUSK: Step up til Visual Studio Team System udgaverne og spar 30 % resten af juni måned
Udvid mulighederne for teamsamarbejde og få en bedre softwarekvalitet. Hvis du har Visual Studio Professional Edition med et MSDN Premium abonnement, så kan du lave en step up til en af Visual Studio Team System Team Editions: Development Edition, Database Edition, Architecture Edition eller Test Edition og spare op til 30 %.
Se mere her

Gode tilbud og rabatter på Microsofts udviklingsværktøjer
Kunne du tænke dig følgende?
- At dit team og dig hver især rykker op på Visual Studio Team System 2008 eller Visual Studio Team System Team Suite 2008?
- At få koblet et MSDN Professional eller Premium abonnement til din Visual Studio Professional 2005/2008?
- At opgradere din Visual Studio Express eller ikke-Microsoft udviklingsværktøj til Visual Studio Professional 2008?

Tjek vores rigtig gode tilbud med masser af besparelser på www.msdn.dk/tilbud!

De nyeste danske DPE blogindlæg
Nu kan du abonnere på alle danske DPE Blogindlæg på én gang via FeedJoiner.dk, som er en gratis service, der giver dig mulighed for at lave din egen feed stream baseret på dine favorit feeds – og på samme tid lader dig filtrere og søge i feed streamen, så du kun modtager relevante feeds.

Rene Løhde: Webservice på Windows Azure
Daniel Frost: Gordon Ramsey i din udviklingsafdeling!
Daniel Frost: Community Day 2009 – sikke en succes!
Martin Esmann: Mig og mit klaver
Ole Kjeldsen: XBOX mod Wii?

For at opsige dit abonnement på dette nyhedsbrev, besvar denne mail med ordet UNSUBSCRIBE i emnelinjen. Du kan også afmelde dit abonnement her. Du kan administrere alle dine Microsoft nyhedsbrevsabonnementer på denne side.

Om Microsoft Danmark: www.microsoft.com/danmark/om
Microsoft Danmark ApS
CVR nr. 13612870
Tuborg Boulevard 12
2900 Hellerup, Danmark
Tlf. 44 89 01 00
E-mail: Danmark@microsoft.com
MSDN's danske webside | MSDN-arrangementer | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
Microsoft