MSDN's danske webside | MSDN-arrangementer | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet

Velkommen til MSDN Flash

Velkommen til MSDN Flash

Oktober 2009

Velkommen til MSDN Flash - nyhedsbrevet til udviklere, it-arkitekter og webdesignere.

Spændende konferencer og helt nyt look på MSDN

MSDN

 

Vi er på vej ind i en periode fyldt med konferencer og store udlandske events. I Microsoft nærmer vi os både den europæiske TechEd konference og den amerikanske og endnu større af slagsen; Professional Developer Conference - bedre kendt som PDC. Det kan du læse meget mere om i dette nyhedsbrev.

Som du måske har opdaget, har MSDN portalen fået et helt nyt look. Det sker samtidigt med at brands og ikoner for både Visual Studio og MSDN er blevet fornyede, så nu skulle du gerne se en vis sammenhæng på farveskema og logoer på tværs af områderne. Det er et globalt redesign, således at flere end 11.000 MSDN-sider er blevet opdateret, og vi vil lave mindre opfølgende ændringer i løbet af de kommende måneder.

Den primære fordel ved det nye design er at gøre det lettere at finde det indhold, du søger efter, samt at opnå bedre samhørighed på tværs af de mange undersider. Vi har gjort det enklere for brugerne at kommentere på indholdet –f.eks. rating af videoer- og vi har forbedret renderingskvaliteten af de enkelte sider samt højnet kvaliteten i MSDN Library.
Se en FAQ og giv dit eget input til designteamet her. Og tag ellers et kig på det nye design på www.msdn.dk.

Venlig hilsen
Daniel Mellgaard Frost og resten af DPE i Danmark


Professional Developer Conference – 17. – 19. november

 

PDC er en konference for udviklere, arktitekter og tekniske beslutningstagere. Deltagerne kommer helt tæt på Microsofts fremtidige tekniske strategi og hører det fra de største personligheder i virksomheden såsom Scott Guthrie, Don Box, Ray Ozzie, Chris Anderson, Anders Hejlsberg og mange andre.

Hvad bliver offentliggjort på PDC?
PDC har altid været en konference fyldt med overraskelser og nyheder af en enhver størrelse. Og i år er ingen undtagelse. Vi kan naturligvis ikke nævne specifikke nyheder eller afsløre overraskelserne, men lidt vil vi alligevel godt løfte sløret for. Du kan ihvertfald forvente at se nyt indenfor bl.a.
1. Silverlight
2. Azure
3. Visual Studio
4. DLR og Iron sprog
5. Oslo/M
6. .NET 4.0

På PDC sidste år blev der bl.a. annonceret Windows 7, Azure, ASP.NET 4.0, .NET 4.0 etc. Med andre ord: en masse spændende teknologi, som man kunne tage hjem og prøve kræfter med. Du kan få et overblik over hvad der sker på PDC 2009 ved at kigge igennem sessionerne her.

Hvorfor skal du tage afsted?
Det der er så spændende ved konferencer af den størrelse er, at mængden af indhold er enorm samtidig med at man møder en masse rigtig dygtige udviklere, som man kan invitere ind i ens eget netværk. På PDC har man f.eks. direkte adgang til rigtig mange af de produktgrupper, der udvikler de teknologier og værktøjer, du bruger i det daglige. Det kan være en enorm hjælp at snakke med disse mennesker og det vil man selvfølgelig også kunne drage fordel af i fremtiden.

Tag afsted og se følgende
Læs mere om konferencen og tilmeld dig her.
Når du sidder til PDC 2009 i november måned, vil jeg anbefale dig følgende sessioner.
1. Microsoft M
2. Silverlight roadmap and futures
3. Zero to Awesome in Nothing Flat – The Microsoft Web Platform and You
4. Microsoft Perspectives on the Future of Programming
5. Dynamic Binding in C# 4

Du kan også se nogle af de mest interessante ting fra PDC 2008 på Channel 9

God tur!


Tag til TechEd sammen med 320 andre danskere


TechEd er en europæisk konference for udviklere, der kan betragtes som en slags lillebror til PDC. Det gør den bestemt ikke mindre interessant, at den ikke ligger så langt fra Danmark i år.

I år bliver TechEd Europa afholdt i Tysklands hovedstad Berlin. Vi er rigtig mange danskere, der skal afsted, og det bliver med garanti en super fed uge at være en del af. I år afholder vi, vanen tro, en aften for alle de danske deltagere, og samtidig er det 20 år siden at Berlinmuren faldt, så vi kommer ikke til at mangle noget på den festlige side!

På TechEd vil der være indhold at hente til dig, der godt kan lide cloud computing, arkitektur, web udvikling, databaser og meget andet. Der er noget for enhver smag.

Få et overblik over hvad du kan lære her.
Du læser om rabatter og registrerer dig her.

Vi ses i Berlin til november!


Masser af Visual Studio 2010 nyheder: Beta 2 tilgængelig og release date er klar


Det vælter ud med nyheder om Visual Studio 2010 og MSDN for tiden:
• Visual Studio 2010 Beta 2 og .Net Framework 4.0 Beta 2 er klar til download! Læs mere om nyhederne i beta 2 af VS 2010 her.

• Der proppes endnu mere værdi i MSDN abonnementerne fremadrettet, specielt i MSDN Premium abonnementet, der bl.a. kommer til at indeholde månedelige Azure compute timer.

• Info om forenklet produktsammensætning i Visual Studio 2010 dækkende alle typer af udviklere, uanset om man er ekspert eller generalist. "Team System" vil ikke længere indgå i brandingen. Dette valg er et led i forenklingen af produkt porteføljen, men bare rolig, det er bestemt ikke gået ud over funktionaliteten. Bemærk at alle udgaver af VS 2010 med MSDN som noget nyt vil inkludere én TFS 2010 server licens og én TFS CAL licens!

• "The Ultimate Offer", der uden merpris kan give dig mulighed for at få en større udgave af Visual Studio 2010, i forhold til den udgave af Visual Studio 2008 eller VSTS 2008, som du måske anvender idag.

Har du ikke et MSDN Premium abonnement knyttet til din VS 2005/2008 Professional licens, så kontakt en af vores forhandlere og udnyt det tidsbegrænsede "MSDN Attach" kampagnetilbud, så du også kan få glæde af "The Ultimate Offer".

• Sidst, men ikke mindst, det I alle nok går og venter på, nemlig den globale lanceringsdato for VS 2010, som bliver d. 22. marts 2010

Har du spørgsmål til ovenstående, så kontakt vores forhandlere (licensiering), vores VSTS Inner Circle Partnere: Alterate, Avanade, Commentor, Globeteam (ALM, VSTS, TFS), eller os i MSDN teamet.

God fornøjelse med VS 2010 og .Net 4 Beta 2!


Andre topnyheder


Windows Mobile 6.5 er landet
SQL Azure – en hosted og skalerbar SQL server i Azure
.NET RIA services
WebSiteSpark - meget billige Microsoft licenser
Windows Mobile marketplace


TechTalks


Microsoft Extensibility Framework
Tilmeld dig her

Windows Azure overblik og Azure Storage
Tilmeld dig her


Community nyheder


Ålborg .NET User Group
Fredagsbar
6. november kl. 16.30 på Søgaards Bryghus

IronPython ved Rene Nejsum og Mads Weitling fra officedesign.dk
18. november kl. 19.30 - 22.00
Tilmeld dig her

Læs mere på http://aanug.dk

Copenhagen .NET User Group
Gå-hjem-møde om .NET RIA Services
18. november
Tilmeld dig her

Århus .NET User Group
Scrum i konsulentbranchen ved Jesper Berg, Vertica og Morten Mansachs, Vertica
11. november

NHbernate ved Morten Lyhr, Ditmer
25. november

Top blog posts fra MDIP og MVP’er
Mark Rasmussen, MDIP: Writing a calculator in C# using SableCC
Mark Seemann, MDIP: Self-updating AJAX links with ASP.NET MVC
Michell Cronberg, MDIP: ZIP backup ved hjælp af en bat fil
Jan Eliasen, MVP og MDIP: BizTalk server 2009 Unleashed
Jesper Jensen, MDIP: Udfordringer i en event kalender

Frosts Podcast Show
Daniel fra evangelist teamet har lavet sin egen podcast, hvor du hver fredag får en ny episode indeholdende tekniske interviews med kendte så vel som ukendte personer i det danske land. Daniel har bl.a. interviewet Mads Torgersen fra C# teamet ifbm. JAOO konferencen i starten af oktober.
Du finder podcast her.


For at opsige dit abonnement på dette nyhedsbrev, besvar denne mail med ordet UNSUBSCRIBE i emnelinjen. Du kan også afmelde dit abonnement her. Du kan administrere alle dine Microsoft nyhedsbrevsabonnementer på denne side.

Om Microsoft Danmark: www.microsoft.com/danmark/om
Microsoft Danmark ApS
CVR nr. 13612870
Tuborg Boulevard 12
2900 Hellerup, Danmark
Tlf. 44 89 01 00
E-mail: Danmark@microsoft.com

MSDN's danske webside | MSDN-arrangementer | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet

Microsoft