Velkommen til MSDN Flash
Velkommen til MSDN Flash
11. februar 2010
Velkommen til MSDN Flash - nyhedsbrevet til udviklere, it-arkitekter og webdesignere.
Velkommen til februarudgaven af MSDN Flash
MSDN  
I et par år har vores TechNet afdeling i Microsoft Danmark afviklet en konkurrence der hedder ”IT Pro Team Awards”. Det samme gør de i år, men nu har vi også lavet en nogenlunde tilsvarende konkurrence for udviklere i Danmark. Den nye konkurrence hedder Developer Awards. Microsoft vil gerne høre om din .NET historie, og hvis du har udviklet noget fedt og funktionelt med vores teknologier og værktøjer, har du nu mulighed for at vinde de 25.000 kr. der er på højkant. Du skal kort fortalt indsende en video præsentation af din/jeres løsning og fortælle noget om hvordan du/i har udviklet den, samt hvilke funktioner der ligger i løsningen og hvorfor du/i mener den har speciel værdi på software markedet. Konkurrencen er lige begyndt og du kan sagtens nå at være med. Microsoft udvælger en vinder i slutningen af marts måned. Du kan læse meget mere omkring regler, præmier og deltagelse på www.msdn.dk/devawards

Held og lykke!

God fornøjelse.

Med venlig hilsen

Daniel Mellgaard Frost og resten af DPE i Danmark

Friske opdagelser

Nyheder
Følg med i lanceringen af Visual Studio 2010.

På vores lokale ”launch” site kan du se content lavet af de forskellige lokale Microsoft evangelister. Der vil frem til den endelig lancering af Visual Studio 2010 i april, være indhold omkring alle de nye features i 2010 samt .NET 4.0. Husk også at holde øje med de specifikke 2010 TechTalks i Hellerup.

Sign up til WebSiteSpark

Har din virksomhed mindre end 10 ansatte og yder den primært professionel assistance omkring web-udvikling og web-design, så har du nu mulighed for at få 3 års software af Microsoft for kun 100$. Du får bl.a. en SQL server licens du må hoste kunder på samt Visual Studio og Windows Server licenser. Du kan læse mere om WebSiteSpark her.

ASP.NET skal bygges på Umbraco

Microsoft har valgt at bruge Niels Hartvigs open source CMS (Umbraco) til at bygge et af sine allermest trafikerede sites – ASP.NET. Beslutningen er taget og det er bl.a. Scott Guthrie som har været med til at beslutte at det netop skulle være Niels’ ”baby” der i fremtiden skal være med at servere indhold til millioner af udviklere hvert år. Stort tillykke!

Vind 25.000kr. med MSDN Developer Awards

Hver eneste udvikler har en historie, nu vil Microsoft gerne kende din/jeres. Hvordan har du/I brugt .NET frameworket til at lave din/jeres killer-app ?

Brugte du/i ASP.NET, WCF, ADO.NET, WF, Silverlight eller en anden teknologi da du/i udviklede den ? Hvilke andre Microsoft produkter (SQL server, Windows server, SharePoint etc.) har du/i ellers benyttet til udviklingen af din/jeres applikation?

Hvilke udfordringer blevet du/i stillet overfor? hvordan løste du/i dem ? Har du/i integreret din/jeres applikation med andre applikationer og hvordan gjorde du/i det?

Microsoft vil gerne høre din/jeres historie nu, og oveni det vil du/i få muligheden for at gå hele vejen til en af de mange fede præmier og priser der er på højkant.

Windows Azure er frigivet i Danmark

Windows Azure og SQL Azure er netop blevet frigivet til det danske marked. Føler du også at du læser og hører alt for meget om Cloud Computing, men sjældent finder nogen praktisk forklaring af, hvad det egentlig er for noget? Så er denne lille tegnefilm en meget pædagogisk og lærelig indgang til emnet. Den er lavet af René Løhde fra Microsoft Danmark; den er på dansk, og den er supergod. Du kan også læse mere om vores Cloud platform her.


Visual Studio 2010
The Ultimate Offer
Ultimate offer giver dig, som har eller overvejer at købe en Visual Studio 2008 licens med tilhørende MSDN abonnement, automatisk tilgang til den kvalificerende udgave af Visual Studio 2010 (VS 2010), når vi lancerer den senere i 2010. Ved at udnytte the Ultimate offer i dag vil du kunne spare mange penge og sikre, at du får de bedste versioner. Tilbuddet udløber den 31. marts 2010.
1. Køber man f.eks. Visual Studio Team System 2008 Developer Edition med MSDN Premium gennem en forhandler idag, så får man automatisk tilgang til VS 2010 Ultimate med MSDN, når VS 2010 produkt porteføljen frigives. Normalt giver VSTS 2008 Dev. Ed. med MSDN Premium ”kun” ret til VS 2010 Premium med MSDN .
2. Det er ligeledes sådan, at køber man f.eks. VS 2008 Professional med MSDN Premium gennem en forhandler idag, så får man automatisk tilgang til VS 2010 Premium med MSDN, når VS 2010 produkt porteføljen frigives. Normalt giver VS 2008 Professional med et aktivt MSDN abonnement (uanset om det er MSDN Pro eller MSDN Premium) kun ret til VS 2010 Professional med MSDN.

Mulighederne er visualiseret her
Kontakt en forhandler i dag for at høre mere her

Knyt MSDN Premium til din Visual Studio Professional-licens nu, og spar penge!
Hvis du i øjeblikket har Visual Studio 2005 eller 2008 Professional uden et MSDN-abonnement, har du nu en enestående mulighed for at få et MSDN Premium-abonnement til nedsat pris. Når Visual Studio 2010 med MSDN udgives, kan du derefter konvertere til en mere avanceret udgave, der giver dig et væld af ekstra funktioner. Dette tilbud gælder kun for volumenlicenskunder (Open, Open Value, Select og EA). Læs mere her.

Bliv klogere på Visual Studio 2010
Ønsker du at vide mere om Visual Studio 2010 og Team Foundation Server 2010 på en time, så se denne session fra PDC 2009: ”A lap around Visual Studio 2010 and Team Foundation Server 2010” af Cameron Skinner og Mario Rodriguez, begge produkteksperter fra Microsoft: Se den her.


Kommende arrangementer
MIX i Las Vegas i Marts

Vi har godt nok lige afsluttet en lang periode med mange rigtige gode konferencer, men i marts måned kan du lige så godt gøre klar til at komme afsted igen. Denne gang er MIX10, som løber af stablen i Las Vegas. MIX er en Microsoft konference med fokus på det visuelle, devices og fremtiden. Sløret vil blive løftet for en række ting, som du sikkert har ventet noget tid på at få at vide. Vi er et par stykker fra MSDN i Danmark, der tager med, og vi håber naturligvis, at vi møder dig. Du kan følge med omkring MIX her.

TechTalk: Nyheder i Visual Studio 2010 og .NET framework version 4 af Henrik Lykke Nielsen

Level 300 – rettet mod eksisterende .NET udviklere

Visual Studio er Microsofts udviklingsværktøj til .NET platformen. Næste version nærmer sig sin release, og vi vil i dette foredrag se nærmere på et udvalg af de nyheder, der gemmer sig i Visual Studio 2010, sprognyhederne og den nye version 4 af det tilhørende framework. Nyhederne omfatter både helt nye features i Visual Studio 2010 og version 4 af .NET frameworket, men også en lang række udvidelser af de eksisterende funktionaliteter. Mere info

TechTalk: Visual Studio 2010 nye debugging features af Jørn Floor Andersen

Level: 300

Et kig på nogle af de nye debugging muligheder med Visual Studio 2010. IntelliTrace (Historical debugging), VS Debugger (views, eks. Parallel stacks), Dump debugging etc. Flere eller færre af disse features vil blive berørt i mere eller mindre grad. Mere info

TechTalk: Parallel computing platform, ved Niklas Gustafsson [engelsk]

With Visual Studio 2010, Microsoft is shipping a broad set of technologies to support programmers in their quest of taking full advantage of the emerging parallel hardware. In this talk, Niklas Gustafsson, software architect at Microsoft Corporation, will present these technologies and give an overview of the kinds of algorithms targeted. Supporting both native-code development in C++ and managed-code development in C#, Visual Basic and F#, the new libraries and language features have a lot to offer the parallel programmer.

Community events

DPE Team blog indlæg

For at opsige dit abonnement på dette nyhedsbrev, besvar denne mail med ordet UNSUBSCRIBE i emnelinjen. Du kan også afmelde dit abonnement her. Du kan administrere alle dine Microsoft nyhedsbrevsabonnementer på denne side.

Om Microsoft Danmark: www.microsoft.com/danmark/om
Microsoft Danmark ApS
CVR nr. 13612870
Tuborg Boulevard 12
2900 Hellerup, Danmark
Tlf. 44 89 01 00
E-mail: Danmark@microsoft.com
MSDN's danske webside | MSDN-arrangementer | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
© 2010 Microsoft Corporation Terms of Use | Trademarks | Privacy Statement
Microsoft