MSDN's danske webside | MSDN-arrangementer | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet

Velkommen til MSDN Flash

Velkommen til MSDN Flash

15. januar 2010

Velkommen til MSDN Flash - nyhedsbrevet til udviklere, it-arkitekter og webdesignere.

Velkommen til januar udgaven af MSDN Flash

MSDN

 

Jeg håber I alle har haft en god jul og et godt nytår. Vi er gået ind i et år, hvor der kommer til at ske en masse spændende ting. Udgivelsen af Visual Studio er en realitet, og vi får et udviklingsværktøj at se lidt senere på året, der både er hurtigere og mere stabilt, end vi hidtil har set. VS bliver meget mere fleksibelt end før, det forøger samtidig produktiviteten af udviklerens arbejde og med den seneste version er der også sat fokus på de små ting, som man måske har kunnet savne lidt i de tidligere versioner. Du kan læse om mange af de nye fede ting her. Udover Visual Studio, som virklig fylder meget hos det lokale evangelist team, så er der også alle de omkring liggende teknologier, der kommer med udgivelsen af Visual Studio 2010 og .NET 4 frameworket. Her er der bla. de extensions, man skal bruge for at køre ”parallels” og de nye sprogtfeatures i C# og VB. Et nyt og funktionelt sprog er kommet med som ”first class citizen”, nemlig F#. ASP.NET 4.0 og MVC 2, plus alle de fede nye ting, der er kommet med bla. TFS og de underliggende testværktøjer.

Folkens, vi går ind i en meget spændende tid, og det bliver rigtig fedt at se alt det nye teknologi samt opleve en ny version af Visual Studio. Jeg håber ihvertfald, at I glæder jer ligeså meget som mig.

God fornøjelse.

Med venlig hilsen

Daniel Mellgaard Frost og resten af DPE i Danmark


Nyheder

Download .NET 4 training kit
Træningskitet til Visual Studio 2010 og .NET 4.0 indeholder en masse kode og hands-on labs, som du kan prøve på din egen udviklingsmaskine. Indholdet er designet og skrevet specielt til, at du skal lære Visual Studio 2010s muligheder samt de nye ting i .NET frameworket. Herunder MEF, F#, C# 4.0 etc. Du downloader kitet her.

Visual Studio 2010 release er udskudt
Teamet bag Visual Studio 2010 besluttede kort før jul at skyde deadlinen for udgivelsen af næste version af udviklingsværktøjet. Beslutningen er blevet begrundet med, at teamet kan optimere applikationen og netop performance har været et problem tidligere i udviklingsprocessen. Derfor er det en god nyhed, at teamet har valgt at flytte deadline lidt frem i forhold den oprindelige dato.

Bliv WebSiteSpark partner hos Microsoft og få en masse software
WebSiteSpark er et program designet til at jumpstarte mindre web og design virksomheder. Programmet hjælper virksomheden med at forøge forretningsmuligheder, lokal synlighed og samarbejde mellem andre partnere i Microsoft. WebSiteSpark giver også adgang til en lang række softwarepakker, som virksomheden ikke skal betale en krone for, og på den måde behøver virksomheden ikke betale store summer til licenser - i en i forvejen måske svær opstartstid. Du kan læse meget mere om WebSiteSpark her.

Windows Azure er gratis i januar, skynd dig at komme igang
Windows Azure er pr. 4/1 kommercielt tilgængeligt. Det betyder, at du vil skulle betale for de services og data du bruger på Microsofts cloud platform. Dog kan du stadig nå at signe up, og teste platformen, inden du bliver faktureret for dit forbrug. Hele januar er nemlig gratis, og det bør du tage bestik af, hvis du overvejer at bygge en applikation i skyen. HUSK at der også er rigtig mange penge at spare, hvis du f.eks er BizSpark partner eller har et MSDN premium abonnement.

Windows Azure Platform under dit MSDN abonnement
Under Professional Developers Conference 2009 annoncerede Microsoft det videre road-map for Windows Azure Platform. I den forbindelse blev der også fortalt, hvilke muligheder udviklerne har for at prøve kræfter med platform.

For partnere og kunder kan man få indblik i de tilbud, som er tilgængelige her.

For MSDN Premium er der et tilbud med følgende aftale omkring Windows Azure Platform her. Det betyder med andre ord, at en MSDN Premium tegnet abonnent får en server instans i Windows Azure, der kan køre 24/7 i 8 måneder. Hvis du ikke har et MSDN abonnement kan du få et her.

Der er lignende introduktions tilbud for Bizspark abonnenter.
Læs mere her.


Visual Studio 2010

The Ultimate Offer
Ultimate offer giver dig, som har eller overvejer at købe en Visual Studio 2008 licens med tilhørende MSDN abonnement, automatisk tilgang til den kvalificerende udgave af Visual Studio 2010 (VS 2010), når vi lancerer den 22. marts 2010. Ved at udnytte the Ultimate offer i dag vil du kunne spare mange penge og sikre at du får de bedste versioner. Tilbuddet udløber den 31. marts 2010.
1. Køber man f.eks. Visual Studio Team System 2008 Developer Edition med MSDN Premium gennem en forhandler idag, så får man automatisk tilgang til VS 2010 Ultimate med MSDN, når VS 2010 produkt porteføljen frigives. Normalt giver VSTS 2008 Dev. Ed. med MSDN Premium ”kun” ret til VS 2010 Premium med MSDN .
2. Det er ligeledes sådan, at køber man f.eks. VS 2008 Professional med MSDN Premium gennem en forhandler idag, så får man automatisk tilgang til VS 2010 Premium med MSDN, når VS 2010 produkt porteføljen frigives. Normalt giver VS 2008 Professional med et aktivt MSDN abonnement (uanset om det er MSDN Pro eller MSDN Premium) kun ret til VS 2010 Professional med MSDN.

Mulighederne er visualiseret her.
Kontakt en forhandler i dag for at høre mere her.

Knyt MSDN Premium til din Visual Studio Professional-licens nu, og spar penge!
Hvis du i øjeblikket har Visual Studio 2005 eller 2008 Professional uden et MSDN-abonnement, har du nu en enestående mulighed for at få et MSDN Premium-abonnement til nedsat pris. Når Visual Studio 2010 med MSDN udgives, kan du derefter konvertere til en mere avanceret udgave, der giver dig et væld af ekstra funktioner. Dette tilbud gælder kun for volumenlicenskunder (Open, Open Value, Select og EA). Læs mere her.

Bliv klogere på Visual Studio 2010
Ønsker du at vide mere om Visual Studio 2010 og Team Foundation Server 2010 på en time, så se denne session fra PDC 2009: ”A lap around Visual Studio 2010 and Team Foundation Server 2010” af Cameron Skinner og Mario Rodriguez, begge produkteksperter fra Microsoft: Se den her.


Kommende arrangementer

Sharepoint connections 2010
Den 18. og 19. januar er der Sharepoint connections konference i Amsterdam. Konferencen vil highlighte de fleste af de ting, som blev offentliggjort til den internationale Sharepoint konference i Las Vegas tidligere på året. Du vil få god mulighed for at netværke med eksperter, se 2010 features og deltage i forskellige workshops. Du læser om konferencen her.

Tech Talk: Microsoft Extensibility Framework
20. januar i Hellerup
Du har måske hørt om Dependency Injection (DI) og spekulerer nu på, om Microsofts kommende Managed Extensibility Framework (MEF) er beregnet til DI.

I denne TechTalk ser vi på krydsfeltet mellem DI og MEF for at forstå, hvor der er sammenfald, og hvor de er forskellige. Der vil nok være noget C#-kode og en masse snak om patterns. Når vi er færdige, skulle du gerne have en bedre ide om, hvornår du skal benytte MEF, og hvornår en DI Container er det rigtige valg. Tilmeld dig her.

Tech Talk: IronSprog i .NET
3. februar
De senere år har dynamisk typede sprog fået mere plads på .NET platformen. I første omgang var det en implementation af Python, der dukkede op. Senere kom Dynamic Language Runtime (DLR), der gør det meget lettere at implementere dynamisk typede sprog til .NET. Denne session ser på, hvordan dynamisk typede sprog passer i økosystemet af .NET, hvad kan vi bruge dynamisk typede sprog til, og hvorfor gider vi i det hele taget bøvle med det? Eksempler vil primært tage udgangspunkt i IronRuby. Tilmeld dig her.

MIX i Las Vegas i Marts
Vi har godt nok lige afsluttet en lang periode med mange rigtige gode konferencer, men i marts måned kan du lige så godt gøre klar til at komme afsted igen. Denne gang er MIX10, som løber af stablen i Las Vegas. MIX er en Microsoft konference med fokus på det visuelle, devices og fremtiden. Sløret vil blive løftet for en række ting, som du sikkert har ventet noget tid på at få at vide. Vi er et par stykker fra MSDN i Danmark, der tager med, og vi håber naturligvis, at vi møder dig. Du kan følge med omkring MIX her.


Community blogposts


DPE Team blog indlæg


Windows Server 2008 R2 Hyper-V DeepDive.

2 dages kursus på højt teknisk niveau, der giver dig dybt kendskab til ændringer, muligheder og funktionalitet i WS 2008 R2 Hyper-V. Kurset afholdes af 4D’s ekspert i Windows Server og virtualisering.

Læs mere om Windows Server 2008 R2 Hyper-V DeepDive.


For at opsige dit abonnement på dette nyhedsbrev, besvar denne mail med ordet UNSUBSCRIBE i emnelinjen. Du kan også afmelde dit abonnement her. Du kan administrere alle dine Microsoft nyhedsbrevsabonnementer på denne side.

Om Microsoft Danmark: www.microsoft.com/danmark/om
Microsoft Danmark ApS
CVR nr. 13612870
Tuborg Boulevard 12
2900 Hellerup, Danmark
Tlf. 44 89 01 00
E-mail: Danmark@microsoft.com

MSDN's danske webside | MSDN-arrangementer | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet

© 2010 Microsoft Corporation Terms of Use | Trademarks | Privacy Statement

Microsoft