MSDNs danske website | Tilmeld dig andre nyhedsbreve |
TechNet Flash

Tophistorier

Accellerators
Accellerators i Internet Explorer 8 er blot en af de produktivitetsforbedringer der eksistere i den populære, og ikke nok med at der findes en række indbyggede accellerators så kan du også ved hjælp af 15-20 liniers XML lave dine egne. 
Vil du mere i dybden med udvikling af accellerators så læs mere på IE bloggen – læs mere her


Visual Search

Du kan selv bygge dine Visual Search providers så længe du har adgang til f.eks det RSS feed eller web service som din visual search skal tage udgangspunkt i. Guy Bernstein, MVP, har f.eks lavet en VSP henover Twitter og hvis man kan gøre det så er det vidst kun fantasien der sætter grænsen.
Du kan læse mere om Visual Search her

WebSlices
Med en WebSlice kan du give dine IE brugere mulighed for at subscibe til dele af dit website. Det hele gør sig muligt ved hjælp af nogle få og meget enkelte HTML attributer. En meget brugt og utrolig populær WebSlice er bla. de DMI.dk har implementeret. (Se efter det grønne ikon i browseren bjælke)
Du kan som sagt nemt selv lave de her WebSlices. Se bla. hvordan lige herDeveloper Tools
Debugging javascript
Den indbyggede toolbarJavascript profiler
Nyheder

IE9 Preview 2
Der er kommet et nyt preview af Internet Explorer 9, og den kan finds her. I det nye preview er der lavet en masse arbejde omkring performance, HTML5 og CSS. Der er nye tests du kan afprøve på samme site som hvor den kan downloades.  

Office 2010
D. 12 Maj frigav Microsoft, Office 2010. I den release er der bla. åbnet op for Office WebApps som kan findes her. Du kan også købe adgang til dele af Microsoft office igennem vores BPOS tilbud – se mere her. Du kan se mere om den fede WebApps feature her  

Expression 4
D. 7 Juni frigav Microsoft det nye og spændende produkt Expression Studio 4. Med den nye version af design og udviklingssuiten bringer Microsoft de to grupper mere sammen og giver begge en glidende indgang til hinandens arbejde. Du kan læse mere og udgivelsen af produktet her  

Bing Maps SDK og API
Med Bing Maps App SDK, kan du nu oprette dine egne maps apps bygget oven på Bing Maps og hosted på bing.com. Vi er glade for at kunne give dig et rig ”spatial” canvas til at visualisere indhold, skabe dynamiske mash-ups og bringe kort i live ved hjælp af nye teknologier og applikationer for at hjælpe folk at udføre opgaver hurtigere – læs mere her  

TechEd 2010 registrering er åben
TechEd Europa vender tilbage til Berlin 8-12 november med en hel uge af dyb teknisk uddannelse, hands-on labs og en andre fede og spændende muligheder. Få de seneste nyhederer før begivenheden, og find ud af mere om, hvad der sker på stedet. Deltag i TechEd Europe email liste i dag for at holde dig opdateret med alle de seneste nyheder og få også en rabat sats til eventet til efteråret.  


Arrangementer

TechEd Europe bliver 8.-12. november. Spar €500 hvis du tilmelder dig nu.
Som i tidligere år afholder Microsoft Danmark igen i år en række særlige aktiviteter kun for danske deltagere på TechEd. Det gør vi for at gøre det lettere at finde andre danske deltagere både før under og efter TechEd, og sjovere at netværke med ligestillede teknisk interesserede kolleger på f.eks. vores traditionsrige danskeraften.
Du kan allerede nu tilkendegive din interesse for at deltage i danskeraftenen og modtage en ’danskerjakke’ ved at udfylde
denne formular ved siden af din officielle tilmelding til konferencen. Og der er allerede nu flere hundrede fans på Facebook gruppen ’Danskere på TechEd Berlin’ – kig ind og vær aktiv omkring TechEd allerede længe før vi mødes i Berlin. Vi opdaterer siden løbende henover sommeren med forslag til hotel, muligheder for at booke 1:1 møder med Microsoft specialister, og meget andet.

TILMELD DIG NU

Umbraco Codegarden

D. 23-25 Juni slår teamet bag Umbraco op for dørene til deres årlige konference Umbraco CodeGarden. Udover at kunne lære en masse omkring det verdenskendte open source CMS så er denne konference altså også en af de absolut hyggeligste og sociale konferencer der findes i verden. Så er det sagt.
Skal du med ?  


24. Juni 2010

Internet Explorer 8 kom for snart et år siden og der har lige siden været enormt pres på Microsoft. Siden IE8 udkom i Marts 2009 har der været en periode siden 2001 hvor vi kun har haft 2 versioner af Microsoftiske browser. Hvis man ser på de konkurrenter vi de sidste 3-4 år har fået, så har Microsoft været en smule bagud mht. versioner og innovation på det område. Men det er heldigvis ikke tilfældet længere og man skal aldrig nogensinde glemme Microsofts evne til at vende skuden og vinde kampen. I denne udgave af Flash skal vi se nærmere på de ting du kan med IE8 og hvad du kommer til at kunne med IE9 i den nærmeste fremtid.

Med venlig hilsen

Daniel Mellgaard Frost

charlotte-small
DNK58_08_08


Tilbud 
 
Microsoft® ASP.NET 4.0 Step by Step

Teach yourself core capabilities and essential techniques for ASP.NET 4-and get started building working components and Web applications. With STEP BY STEP, you get the guidance and learn-by-doing examples you need to start building Web applications and Web services in the Microsoft Visual Studio 2010 environment. Practical examples help developers quickly grasp concepts and apply techniques to the real world. The book also includes a companion CD with code samples, data sets, and a fully searchable eBook
  

© 2010 Microsoft Corporation Terms of Use | Trademarks | Privacy Statement
Logo Microsoft