Microsoft
Hvis nyhedsbrevet ikke vises korrekt, klik her

MSDNs danske website | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
TechNet Flash
Tophistorier

Hvad er cloud computing?
René Løhde, som er evangelist hos Microsoft har givet et rigtig godt bud på hvad cloud computing egentlig består af. Videoen er kort og meget præcis og du bør lige se den inden du fortsætter 

DNK58_08_14

Introduktion til Windows Azure – Microsofts cloud platform

Her får du et overblik over hvad Windows Azure er og hvordan platformen virker nedenunder.

DNK73_07_02

Har du ikke et MSDN abonnement, så får du adgang til Windows Azure sådan her
Du skal have et Live Id for at få adgang til Windows Azure platformen, udover det skal du signe op på azure.com. og vælge det tilbud der bedst egnet for dig.

DNK73_07_02

Har du et MSDN abonnement så har du allerede adgang til Windows Azure
Har du allerede købt et MSDN abonnement så har du mulighed for at tilgår Windows Azure, gratis.

DNK73_07_02

Hvordan udvikler du til Windows Azure platformen?
For at udvikle op imod Windows Azure kræver det at du downloader de seneste gratis tools til Visual Studio og ser følgende video.

DNK73_07_02


Nyheder

IE9 Preview 2
Der er kommet et nyt preview af Internet Explorer 9, og den kan finds her. I det nye preview er der lavet en masse arbejde omkring performance, HTML5 og CSS. Der er nye tests du kan afprøve på samme site som hvor den kan downloades.

Office 2010
D. 12 Maj frigav Microsoft, Office 2010. I den release er der bla. åbnet op for Office WebApps som kan findes her. Du kan også købe adgang til dele af Microsoft office igennem vores BPOS tilbud –  se mere her. Du kan se mere om den fede WebApps feature her

Visual Studio 2010
I April frigav Microsoft, Visual Studio 2010 og i den forbindelse er der lavet en smule om i navngivning af produktet og det er en god idé at tjekke op på hvilken version man har og hvad den indeholder. Det er også muligt at opgradere fra sin 2008 version til en 2010 version for rimlig billige penge.

Friske Cloud Opdagelser
Cloud Cover Episode 10 - Table Storage API
Cloud Cover Episode 9 - Blob API
Windows Azure Storage: Storing Data in the Cloud
Windows Azure FireStarter: SQL Azure’
Scaling Web Sites with Azure and Local Cache

Friske Web Opdagelser
ASP.NET AJAX 4.0
Jon Takes Five with David Ebbo on T4MVC
Introducing Orchard
Umbraco Core Team Interview
Introduktion till Entity Framework
LINQ - Tips, Tricks and Optimizations


Arrangementer

TechEd Europe bliver 8.-12. november.  Spar €500 hvis du tilmelder dig nu.
Tilmeldingen er nu åben, og hvis du tilmelder dig inden 5. juli kan du spare hele €500 på konferencebilletten. TechEd er Microsofts største tekniske konference hvert år, og igen i år mødes 5.000+ af europas bedste it-professionelle og udviklere i Berlin til en uge sprængfyldt med tekniske sessioner og hands-on-labs. Ligesom i tidligere år vil Microsoft Danmark stå for nogle særlige aktiviteter og arrangementer kun for danske deltagere i Berlin, så husk også at sende en mail direkte til Microsoft Danmark, med din jakkestørrelse samt en tilkendegivelse af om du gerne vil med til vores danskeraften. Du kan også blive medlem af vores Facebook gruppe ’Danskere på TechEd Berlin’ hvor vi løbende holder dig orienteret helt frem til konferencens start og hvor du kan kommunikere direkte med de øvrige danske deltagere.

Web Camp i London
Desværre kommer de ikke til Denmark, men du kan ret billigt rejse til London og deltage i Web Camp med bla. Scott Hanselman og Jon Galloway.
Det er et helt gratis event og du kan signe up lige her


Beskyttelse af personlige oplysninger

Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedbrevet, kan du klikke her for at afmelde dig eller besvare denne mail med ordet "UNSUBSCRIBE" i emnefeltet.

21. maj 2010

Velkommen til et redesignet MSDN Flash hvor emmet er cloud computing, i og omkring Microsoft.
Vi står midt i et utrolig vigtigt paradigme skifte som vedrører alle der har med internettet at gøre, både som tekniker og forbruger. Cloud computing har i de sidste 3 års tid været et summende buzz word som mange af jer garanteret har hørt, og mange af jer har sikkert også forbundet cloud computing med enten internettet, hostede servere eller noget helt tredje. Faktum er at cloud computing spænder over en masse ting som som både berører det forretningsmæssige, det tekniske og det administrative. Der er mange elementer af cloud computing, og jeg vil i dette Flash forsøge at give et overblik over hvad der er hvad og hvor man kan kigge hen hvis man gerne vil være med på beatet i forhold til skyen.

Med venlig hilsen

Daniel Mellgaard Frost

charlotte-small
DNK58_08_08


Tilbud 
 
Gode Bog Tilbud – Step by Step
- Microsoft® ASP.NET 4
- Microsoft® Visual Basic® 2010 
- Microsoft® Visual C#® 2010
  

© 2010 Microsoft Corporation Terms of Use | Trademarks | Privacy Statement
Logo Microsoft