Microsoft
Hvis nyhedsbrevet ikke vises korrekt, klik her

MSDNs danske website | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
TechNet Flash

Tophistorier

Internet Explorer 9 Beta 1 er på gaden
For en lille måned siden udkom vores nyeste browser, Internet Explorer 9. IE9 byder på en masse spændende og innovative ting såsom en ny og forbedret javascript motor, HTML5 understøttelse og et mere simpelt og intuitivt interface.

DNK11016_03_IE9

Du kan downloade IE9 her og samtidig prøve nogle af alle de nye features.

Windows Phone 7 telefonerne er i butikkerne
D. 21/10 kom de første Windows Phone 7 telefoner i butikkerne i Danmark. Det er TDC, Telenor, 3 og Telia der sælger ud af vidunderet og du skal skynde dig at få fat i en før de er væk igen.

DNK11016_03_WinPhone 

Du kan udvikle både spil og apps til WP7, både med Silverlight og XNA. Du kan hente SDKet og værktøjerne her, og husk at melde dig ind i WP7 brugergruppen for at lære mere.

Composite C1 CMS er blevet open source
Composite C1 CMS er gået fra at være et closed source system til at være et codeplex project. Det er den første virksomhed i Danmark og muligvis i verden der går fra at have et betalingsprodukt baseret på .NET til at tilbyde det samme produkt gratis.

DNK11016_03_Composite

C1 er bygget på .NET 4.0 og kan både downloades igennem WebMatrix, WebPlatform Installeren og igennem Web App Gallery. Du kan også hente kildekoden og selv compile projektet her.


Nyheder

World's first profiler for Windows Phone 7 

Den danske  virksomhed Eqatec har netop udgivet en ny udgave af deres profiler som understøtter profiling af Windows Phone 7 applikationer. Du kan læse mere og downloade den her.


NuPack, ASP.NET MVC 3 Beta, og WebMatrix Beta 2 

NuPack er en gratis open source "package manager" som gør det nemmere for dig at bruge og konfigurer eksterne kode bibliotekter. i dine egne web applikation. NuPack virker med alla ASP.NET projekt typer så der er ingen dårlige undskyldinger for ikke at bruge det.


ASP.NET Security Fix Now on Windows Update

Det meget omtalte sikkerhedshul, der bla. har gjort det muligt for hackerer at infiltrerer dit ASP.NET website er nu blevet lukket igennem en Windows Update patch. Vær sikker på du har patched dine servere!


Arrangementer

TechEd Berlin

TechEd er europas største Microsoft teknologi og produkt konference. Den bliver i år afholdt i Berlin og du kan læse mere om sessioner, events og andre muligheder ved at klikke på linkedet. Husk at der er igen i år er Dansker aften. Tilmeld dig her

Øredev

Øredev er den førende udvikler konference i Europa, fokuseret på hele processen i en udviklingsfase. Der er både sessioner omkring process, teknologi, forretning og samarbejde. Øredev bliver afholdt i Malmø d. 8-12 November. Er du medlem af en af de Danske .NET brugergrupper får du 15% rabat. Tilmeld dig her

PDC virtual event

I forbindelse med dette års Microsoft Professional Developers Conference (PDC) giver Microsoft i Danmark dig og dine venner mulighed for at følge med online. Der var desværre kun 1000 billetter til det fysiske event i Redmons i USA, og det er meget få i forhold til hvad PDC de forgangne år har stået for. Følg istedet med hjemmefra her

EuroStar 2010

EuroSTAR 2010 finder sted i København fra november 29 til dec 02. Testere fra hele verden vil lytte, lære og engagere sig med de førende hjerner i industrien gennem intensiv selvstudie sessioner, interaktive værksteder, keynote præsentationer om forskellige test emner og meget mere...
Der vil også være lejlighed til real live testning i vores interaktive testlaboratorium samt at netværke med testere fra hele verden. Gå ikke glip af, hvad der ser ud til, at blive et fantastisk EuroSTAR 2010! Tilmeld dig her


Beskyttelse af personlige oplysninger

Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedbrevet, kan du klikke her for at afmelde dig eller besvare denne mail med ordet "UNSUBSCRIBE" i emnefeltet.

%%Member_Busname%%
%%Member_Addr%% %%Member_City%%
%%Member_PostalCode%% %%Member_State%%
%%Member_Country%%

22. Oktober 2010

I denne udgave af Flash har fokuseret på IE9, Windows Phone 7, Community og de mange events der er i efterårsperioden. Husk også at læse de lokale blogs, download Composite CMS systemet og se PDC d. 28/10. Velkommen til Flash. 


Med venlig hilsen

Daniel Mellgaard Frost

charlotte-small
DNK58_08_08


Gode tilbud

Server tilbud fra Wannafind

Wannafind vil være de førende Danske virtuelle server udbyderer og derfor er Wannafind et godt valg når du skal ud
at leje en ny server.

DNK11016_03_ombarco

Wannafind VPS

Wannafind Umbraco

Gratis bøger

Foundations Of Programming

Microsoft Application Architecture Guide, 2nd Edition

Rob Miles C# Yellow Book 2010

Threading in C#

Improving .NET Application

Performance and Scalability

Applying Design Patterns

© 2010 Microsoft Corporation Terms of Use | Trademarks | Privacy Statement
Logo Microsoft