Hvis nyhedsbrevet ikke vises korrekt, klik her

MSDNs danske website | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
TechNet Flash

Tophistorier

Web Platform Installer
Med WebPI kan du super nemt installere applikationer, extensions, værktøjer osv. til dit udviklingsmiljø. Det er smertefrit og meget nemt at bruge.

DNK11016_02_MS_WPI

Web Farm Framework
Med WFF kan du styre din webfarm, skalering og adminisstration bliver lettere med det tool og har du bare 2 servere der køre samme setup vil dette tool være en gave til dig.

DNK11016_02_Load_Balancer

Smooth Streaming
I takt med at det er blevet mere populært at hoste video på sine servere, så er det en god ide at kunne servere sine videor i den kvalitet som brugeren bedst egner sig til. Med Smooth Streaming er alt det indbygget.

DNK11016_02_IIS

Her er et par rigtige gode artikler og videor omkring mulighederne med IIS

DNK11016_02_Videos


Nyheder

Bogen om...
Michell Cronberg har skrevet en Dansk bog om ASP.NET 4.0 WebForms.
Ud over en gennemgang af teorien bag de forskellige komponenter i ASP.NET, er bogen fyldt med eksempler, ligesom der er råd og henvisninger til ressourcer på nettet. Alle kodeeksempler er vist i både C# og i VB.NET.

DNK11016_02_ASP.NET

LightSwitch...
For en lille måned siden udkom et add-in til Visual Studio som hedder LightSwitch. Det er en anderledes måde at bygge sin applikation på. Udgangspunktet er et scaffolding framework hvor du kan bygge en applikation på baggrund af en database, meget meget nemt. Det er gratis at hente og bruge, dog kræver det at du har Visual Studio installeret.

Du kan læse mere om LightSwitch her

3 hostere tilbyder...
Hvis du står og mangler et webhotel eller en dedikeret server hvor enten Umbraco, BlogEngine, ScrewTurnWiki eller DotNetNuke er installeret, så er der nu 3 Danske hostere der kan tilbyde dig både en god service og en god aftale.
 
Wannafind:
DNK11016_02_Wannafind

Scannet:
DNK11016_02_Scannet

ActiveWebs:
DNK11016_02_ActiveWebs


CNUG ER TILBAGE!
Efter et forår, hvor der ikke rigtig har været spark i CNUG, så har vi brugt sommeren på at arrangere en række spændende events for .NET udviklere i Københavns området.

- 16. september tager Microsoft Evangelist Daniel Frost dig med rundt om en Windows Azure løsning som er bygget fra bunden.

- 23. september kommer MVP Brian Rasmussen (aka Kodehoved) og fortæller om alle nyhederne i C# 4.0.

- 7. oktober fortæller Mark Seemann om unit testing med AutoFixture.

- 14. oktober kommer Kodehoved igen, men denne gang er det om PFX. 

- 28. oktober fortæller Thomas Martinsen om udvikling til Windows Phone 7.
 
- 16. december kommer Niels Hartvig og fortæller om den nyeste version af Umbraco – version 5.0.

Læs mere og tilmeld dig på http://cnug.eventbrite.com/, hvor du også altid kan se en komplet liste over planlagte events for CNUG.

Der er startet 2 nye brugergrupper – én for Silverlight udviklere (http://sldev.dk/) og én for Windows Phone udviklere (http://wpdev.dk/). Begge brugergrupper har en række spændende events på programmet i løbet af efteråret.


Arrangementer

TechEd 2010
Tag med de andre 300 Danskere til TechEd i Berlin i November. Det er sjovt, lærerigt og socialt.

DNK11016_02_MS_TechEd

TILMELD DIG NU

Facebook gruppen ’Danskere på TechEd Berlin’ – kig ind og vær aktiv

TECHTALK
Læg vejen forbi MDCC i Vedbæk den 4. og 5. oktober hvor Bill Buxton, Principal Researcher, Microsoft Research, og Ian Robinson, Principal Consultant, ThoughtWorks tager en pause fra JAOO og giver 2 TechTalks.

Læs mere og tilmeld dig


Beskyttelse af personlige oplysninger

Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedbrevet, kan du klikke her for at afmelde dig eller besvare denne mail med ordet "UNSUBSCRIBE" i emnefeltet.

%%Member_Busname%%
%%Member_Addr%% %%Member_City%%
%%Member_PostalCode%% %%Member_State%%
%%Member_Country%%

16. September 2010

I denne måned skal vi bla. kigge lidt på hvad der sker på serveren siden af et web-udviklingsmiljø, nærmere betegnet Internet Information Services, bedre kendt som IIS. IIS er rygraden af en enhver ASP.NET applikation og den kan meget mere end bare at servere sider til din browser, så lad os bruge noget tid på at finde ud af nogle af de ting du bør kende til hvis du udvikler web applikationer på en Microsoft stack.

En af de første ting jeg godt kunne tænke mig at fokusere på er selve IIS websitet fra Microsoft, fordi der, over det sidste år er sket meget store forbedringer og innovatibe tiltag. Det er blevet meget mere overskueligt og nemt at finde infromationer, downloads, white papers osv. på sitet.

Hvis du ikke hvad IIS allerede så kan du nemt downloade den ved at klikke på den grønne "Try it now" knap på forsiden af sitet.

Noget af de fede ved IIS er at den er så nem at extende, det skyldes at den har en nem pipeline at hooke ind i og det har bla. betydet at der er kommet et hav af gode extenstions som man kan tage bestik af.

Her er listen over de extensions du ikke kan leve uden.

 

Med venlig hilsen

Daniel Mellgaard Frost

charlotte-small
DNK58_08_08


Tilbud

Microsoft® ASP.NET 4.0 Step by Step

Teach yourself core capabilities and essential techniques for ASP.NET 4-and get started building working components and Web applications.
With STEP BY STEP, you get the guidance and learn-by-doing examples you need to start building Web applications and Web services in the Microsoft Visual Studio 2010 environment. Practical examples help developers quickly grasp concepts and apply techniques to the real world. The book also includes a companion CD with code samples, data sets, and a fully searchable eBook

 

© 2010 Microsoft Corporation Terms of Use | Trademarks | Privacy Statement
Logo Microsoft