Hvis nyhedsbrevet ikke vises korrekt, klik her

MSDNs danske website | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
TechNet Flash

Tophistorier
 

DNK11016_08_01

Lightswitch er udkommet i en beta 2. Med LightSwitch kan du bygge Line Of Business applikationer bestående af Silverlight, og som kan afvikles i browser og på desktoppen. LightSwitch er et add-in til Visual Studio og er gratis at downloade og bruge.
DNK11016_09_two Hvis du ikke allerede er tunet ind på MIX11 når det går løs d. 12 April, så må du hellere se at komme i gang. Vi har i samarbejde med Newz.dk sørget for at du kan se MIX11 i vanlige omgivelser, samt deltage i forskellige konkurrencer om at vinde præmier fra bla. Edbpriser.dk og Thinkgeek.com. Vi skal fejre en masse Danske projekter i løbet af konferencen, bla. skal Umbraco og AppHarbor teamet på scenen i Las Vegas og vise hvad de har lavet af lækre ting til os. Du ser MIX11 på newz.dk her. Hvis du ikke var med til at se MIX sidste år kan du finde rigtig meget video indhold fra den konference på channel9, som er den MSDN video kanal der står for optagelserne på konferencen.


DNK11016_08_02

I Februar var der mvcConf, en virtuel konference hvor rigtig mange dygtige talere gjorde indtryk på communitiet over hele verden. Der er kommet en masse super fede online sessioner ud af konferencen og du kan se hvilke nogen du bør se her.

No Content

Nyheder 
 

GOTO conference i København i Maj
DNK11016_09_four
GOTO har formået at hyre Mark Seemann til at stå for deres .NET track på denne udgave af GOTO. Og det har Mark gjort rigtig godt. Se hvad der er på .NET programmet her.
Har du sørget for at få Hotmail i taskbaren ?
DNK11016_09_five
Og endnu bedre, har du sørget for at din egen web-app kan ligges i taskbaren på Windows 7 ?
Som altid er Mads skarp og siger sin ærlige mening.

No Content
Windows Azure Pass
DNK11016_08_06
Med Windows Azure Pass kan du prøve Azure i 30 dage uden beregning og uden at skulle registrerer dig med kreditkort osv. Et fint lille tilbud for dem af jer der endnu ikke har prøvet Windows Azure.

Det er en god mulighed for at prøve Azure og også en mulighed for dig, at se hvad der skal til at hoste en applikation i skyen. Det er måske nemmere end du tror!  Brug koden Dkazu

http://www.windowsazurepass.com/

Twitter Facebook LinkedIn

Prøv AppHarbor Gratis!

Med AppHarbor får du nem adgang til et hosting miljø med forskellige andre features såsom automatisk tests og builds. Du kan ikke leve uden.

DNK11016_09_eight

Twitter Facebook LinkedIn

No Content

Arrangementer
 


Beskyttelse af personlige oplysninger

Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedbrevet, kan du klikke her for at afmelde dig eller besvare denne mail med ordet "UNSUBSCRIBE" i emnefeltet.

%%Member_Busname%%
%%Member_Addr%% %%Member_City%%
%%Member_PostalCode%% %%Member_State%%
%%Member_Country%%

 

11. April 2011

I denne udgave af MSDN Flash skal vi kigge lidt på IE9 og hvad den nye browser føre med sig. Der er gode podcasts i denne udgave, både fra ANUG men også fra Scott Hanselman. God fornøjelse 


Med venlig hilsen

Daniel Mellgaard Frost

 

 
DNK58_08_08


Gode tilbud

Server tilbud fra Wannafind

Wannafind vil være de førende Danske virtuelle server udbyderer og derfor er Wannafind et godt valg når du skal ud at leje en ny server.

DNK11016_03_ombarco

Wannafind VPS

Wannafind Umbraco
 

No Content
No Content
© 2011 Microsoft Corporation Terms of Use | Trademarks | Privacy Statement
Logo Microsoft