MSDNs danske website | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
TechNet Flash

Tophistorier
 

NLDNK11016_06-01

App Hub, din Windows Phone 7 developer portal, giver det et enkelt entrypoint hvor du kan downloaded et gratis Windows Phone 7 toolkit, finde træninger og sample code, register dig til Marketplace, og submit applikationer og spil.

Twitter Facebook LinkedIn
 

NLDNK11016_06-02

Denne video serie giver dig inspiration til Windows Phone 7 udvikling og fortæller dig hvordan du kommer i gang. Du starter med at lære de mest banale koncepter og tekniker og udbygger dermed dine egne skills. På et par timer er du klar til at din første Windows Phone 7 applikation.
 
Twitter Facebook LinkedIn
 

NLDNK11016_06-03

Download den nye e-book, Programming Windows Phone 7, af Charles Petzold. Her lære du mere om selve hardwaren og det fundamentale i at skrive software til Windows Phone 7. Der er en samples i både C#, Silverlight og XNA. 
 
Twitter Facebook LinkedIn
 


Nyheder 
 

Nye ting i Windows Azure
Ekstra små VM instanser på Windows Azure til 0.05 cent i timen, fuld IIS adgang, Remote Desktop til dine instanser plus at du får mulighed for at uploade dine egne VHD images med dit eget konfigurerede operativ system. Det er alt sammen nyheder fra en enkelt session på PDC, den kan du se her  
 
Twitter Facebook LinkedIn
 

Windows Azure Pass
Med Windows Azure Pass kan du prøve Azure i 30 dage uden beregning og uden at skulle registrerer dig med kreditkort osv. Et fint lille tilbud for dem af jer der endnu ikke har prøvet Windows Azure.

Det er en god mulighed for at prøve Azure og også en mulighed for dig, at se hvad der skal til at hoste en applikation i skyen. Det er måske nemmere end du tror
 
Twitter Facebook LinkedIn
 

Velkommen til WebMatrix
WebMatrix; Værktøjet der i den grad gør det lettere at arbejde med web sites, som du enten selv bygger eller får en del hjælp til igennem et open source CMS. Med værktøjet følger også et helt nyt sprog og framework, nemlig ASP.NET WebPages som i den grad er nemt at komme igang med og henvender sig til både ASP classic udvikleren samt den gængse script udvikler. Et super fedt værktøj der har alt det man skal bruge hvis man bygger websites.
 
Twitter Facebook LinkedIn
 

Must see Videoer fra PDC og TechEd

Surface 2

NLDNK11016_06-04
 
Twitter Facebook LinkedIn
 

Mark Russinovich: Windows Azure, Cloud Operating Systems and Platform as a Service

NLDNK11016_06-05
 
Twitter Facebook LinkedIn
 

The Full Stack, Part 1 - Building the Admin Site with ASP.NET MVC 3, NuGet and EF Code First

NLDNK11016_06-06
 
Twitter Facebook LinkedIn
 


Arrangementer
 

TechTalk "redux" i Februar
Sql Azure, MVC, Arkitektur og udvidelser med Composite C1.

MIX11 - Save US$500 + One Night Hotel Stay
MIX11 registration opens in late January with an early-bird special - register by February 11 to save US$500 on your conference pass. Join the MIX email newsletter to learn the full details of this early-bird special and other announcements.

AnugCast podcast

NLDNK11016_06-07

ANUGCast #110 Demodag med Claus Dahl

ANUGCast #109 AutoFixture med Mark Seemann del 2

ANUGCast #108 AutoFixture med Mark Seemann del 1

ANUGCast #107 Søgning med Lucene.NET og Anders Lybecker del 2 af 2

ANUGCast #106 Søgning med Lucene.NET og Anders Lybecker del 1 af 2

 


 

26. Januar 2011

I denne udgave af Flash har vi fokuseret på WP7, APP HUB og alle de andre gode nyheder. Du kan også læse de nyeste blogindlæg og finde et par gode server tilbud. Velkommen til Januar udgaven af Flash 


Med venlig hilsen

Daniel Mellgaard Frost

charlotte-small
DNK58_08_08


Gode tilbud

Server tilbud fra Wannafind

Wannafind vil være de førende Danske virtuelle server udbyderer og derfor er Wannafind et godt valg når du skal ud at leje en ny server.

DNK11016_03_ombarco

Wannafind VPS

Wannafind Umbraco
 

© 2011 Microsoft Corporation Terms of Use | Trademarks | Privacy Statement
Logo Microsoft