Hvis nyhedsbrevet ikke vises korrekt, klik her

MSDNs danske website | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
TechNet Flash

Tophistorier
 

DNK11016_08_01

Så skete det som vi alle har ventet på det seneste års tid. IE9 er lanceret og den længe ventede browser lever tilsyneladende op til rigtig mange af de forventninger som vi havde håbet på den villle. IE9 er udfattelig hurtig!

DNK11016_08_02

Ifølge denne sunspider benchmark er IE9 den hurtigste browser af alle på markedet, inklusiv Chrome 10 og FireFox 4. IE9 implementer den nye optimerede JIT kompiler ved navn Chakra. Chakra kompilerer bla. JavaScript til maskine-kode så det køre afvikles ekstremt hurtigt.

DNK11016_08_05

Faktum er, at der kommet rigtig mange nye og innovative ting i IE9, så mange at vi kunne skrive nyhedsbreve om dem fra nu af til næste jul. Det synes vi alligevel er for meget for jer, så derfor opfordre vi jer til at tage et kig på alle de mange nye features der er kommet med den nye browser på IE test drive sitet. Det finder i her http://ie.microsoft.com/testdrive/


Nyheder 
 

Mads Kristensen om HTML5 på Hanselminutes
Mads Kristensen som er program manager på Visual Studio teamet i Microsoft har været på Hanselminutes, interviewet af Scott Hanselman omkring HTML5 og om det overhovedet er vigtigt at gå op i.
Som altid er Mads skarp og siger sin ærlige mening.

Twitter Facebook LinkedIn

Windows Azure Pass
DNK11016_08_06
Med Windows Azure Pass kan du prøve Azure i 30 dage uden beregning og uden at skulle registrerer dig med kreditkort osv. Et fint lille tilbud for dem af jer der endnu ikke har prøvet Windows Azure.

Det er en god mulighed for at prøve Azure og også en mulighed for dig, at se hvad der skal til at hoste en applikation i skyen. Det er måske nemmere end du tror!  Brug koden Dkazu

http://www.windowsazurepass.com/

Twitter Facebook LinkedIn

IE9 32bit versionen er hurtigst

Steven J. Vaughan-Nichols har skrevet en glimrende og detaljeret artikel om IE9 32 bit versionen ift. Chrome10 og hvorfor det er den hurtigste browser!

Læs den her

Twitter Facebook LinkedIn

AppHarbor på Hanselminutes

DNK11016_08_07

AppHarbor har vind i sejlene, har lavet et super fedt .NET projekt, og derfor har Scott Hanselman interviewet Rune fra AppHarbor teamet.
Du kan høre episoden her.

Twitter Facebook LinkedIn
 
Must See Videoes

The Full Stack, Part 3: Building a Repository using TDD

DNK11016_08_08


Windows Azure 1.3 – Deploying ASP.NET Applications

DNK11016_08_09


Send Composite C1 i Azure

DNK11016_08_10


Arrangementer
 


Beskyttelse af personlige oplysninger

Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedbrevet, kan du klikke her for at afmelde dig eller besvare denne mail med ordet "UNSUBSCRIBE" i emnefeltet.

%%Member_Busname%%
%%Member_Addr%% %%Member_City%%
%%Member_PostalCode%% %%Member_State%%
%%Member_Country%%

 

22. Marts 2011

I denne udgave af MSDN Flash skal vi kigge lidt på IE9 og hvad den nye browser føre med sig. Der er gode podcasts i denne udgave, både fra ANUG men også fra Scott Hanselman. God fornøjelse 


Med venlig hilsen

Daniel Mellgaard Frost

 

 
DNK58_08_08


Gode tilbud

Server tilbud fra Wannafind

Wannafind vil være de førende Danske virtuelle server udbyderer og derfor er Wannafind et godt valg når du skal ud at leje en ny server.

DNK11016_03_ombarco

Wannafind VPS

Wannafind Umbraco
 

No Content
No Content
© 2011 Microsoft Corporation Terms of Use | Trademarks | Privacy Statement
Logo Microsoft