TechNet
TechNet Danmark ønsker glædelig jul
Charlotte Nielsen  
Min julegave til alle jer travle it-professionelle må være en lille underholdende pause i hverdagen: Læs de to sjove online bøger og se de små animerede videoer om vores Stay-at-home-Server - og smil!

Vi er faktisk i gang med at forberede en lille kampagne, hvor der bliver rigtig gode chancer for at vinde Windows Home Server softwaren, så det kan godt betale sig at kigge nærmere på produktet og være klar til at deltage i konkurrencen til januar.

Der er også store præmier på spil, når vi for andet år i træk snart kårer Årets IT Pro Team 2009. Du kan allerede nu tilmelde dig på www.technet.dk/itproaward2009, så du kan være blandt de første, der modtager direkte information, så snart vi åbner for nomineringer til prisen.

Jeg vil minde om, at der er planlagt mange tekniske seminarer, både on- og offline, i januar måned. Scroll ned og se detaljerne længere nede i dette nyhedsbrev.

Rigtig glædelig jul og godt nytår!

Venlig hilsen
Charlotte Nielsen
IT Pro Audience Manager

Nyheder
Nyheder  
Køb eller lej Office professionel Plus og få en HP mini notebook
Et helt specielt juletilbud - Køb eller lej 25 stk Office Professionel Plus 2007 inden den 19. december 2008 og få en HP Mini notebook 2133 oveni.
Overvejer du at opgradere til den nyeste version af Office, så kan du lige nu med fordel købe eller leje 25 stk Office Professionel Plus licenser, så får du en HP Mini Notebook 2133 til en vejl. pris af kr. 5.125,- med i købet. Læs mere om tilbuddet.

TechNet Virtual Labs
Se en kort video der forklarer hvordan TechNets Virtual Labs giver dig mulighed for at køre flere hundrede forskellige virtual labs uden at skulle downloade eller installere noget som helst. Disse labs er nemlig hostede af Microsoft, så du slipper for selv at bygge et virtuelt testmiljø op.

Windows Vista og Server 2008 SP2 i beta –hvorfor skal jeg kigge på det nu?
Se et kort webcast interview med produktchefen om hvorfor det overhovedet giver mening at beskæftige sig med en service pack i beta lige nu. Og find alle detaljerne om beta'en i techcenteret.

Desktop IT Pro
Communities  
Nyheder og målrettede artikler til Desktop IT Pro
Du har nu adgang til et dedikeret, teknisk videnscenter for Desktop IT Pro. Vi kalder det Windows Client TechCenter eller blot "Springboard". Tilføj webstedet til dine favoritter: Springboard Series.

Første kig på Windows 7
Læs om nogle af de nye features i Windows 7 for it-professionelle, herunder forbedringer indenfor administration, sikkerhed og udrulning. Flere detaljer findes i Springboard Bloggen: Springboard Series Blog.

Customer Preview Program (CPP) for Windows Vista Service Pack 2 (SP2)
Få detaljer om Customer Preview Programmet samt hvad der er nyt - og vigtigt - i Windows Vista Service Pack 2.

 December måneds Spotlight
Getting Started with Microsoft Application Virtualization
Windows Vista Performance and Tuning

Sikkerhed
Sikkerhed  
Topsikker Microsoft platform?
Vidste du, at et gratis abonnement på Microsofts Sikkerhedsnyhedsbrev kan sikre din virksomheds Microsoftprogrammer? Klik her og tilmeld dig abonnementservicen. Nyhedsbrevet giver dig de seneste muligheder for at topsikre din Microsoft it-platform. Læs den allerseneste udgave af Microsofts sikkerhedsnyhedsbrev og få et indblik i, hvad der lige nu er aktuelt på Microsofts sikkerhed.

Sikkerhedsopdateringer for december måned
Som en del af Microsofts månedlige sikkerhedsopdateringscyklus har vi udsendt sikkerhedsopdateringer for december måned.
Se sikkerhedsopdateringerne her.

Læs mere om it-sikkerhed her og abonner på RSS feeds af disse:
Sikkerhedsmeddelelser.
Sikkerhedsbulletiner.
Virusalarmer.


Beta- og evalueringssoftware
Beta- og evalueringssoftware  
Evaluer de nyeste produkter
Vi sender hele tiden nye produkter til afprøvning og evaluering. Hvis du vil være blandt de første, der får et smugkig på de nyeste versioner af en række produkter og vil være med til at evaluere dem, så klik dig ind i www.technet.dk/testdrive.
Her er nogle af de nyeste produkter, som nu er klar til evaluering:
- Identity Lifecycle Manager “2” Release Candidate
- SBS 2008
- SQL Server 2008

Arrangementer for it-professionelle
Arrangementer  
TechNet Digitalen – tekniske danske webcasts
Se de mange kommende webcasts og tilmeld dig dem, der er relevante for dig. Emner for januar måned er beskrevet herunder. Tilmelding på www.technet.dk/digitalen.

6. januar: Forms Services/InfoPath - Hardcore
13. januar: Avanceret workflows med SharePoint Designer og Visual Studio
16. januar: Business Intelligence med MDX
23. januar: Forefront 'Stirling' - Management af security
27. januar: Den lette BI (Excel Services)
30. januar: Windows Essential Business Server 2008 Del 1 - Planlægning og migrering

Invitation til Microsoft seminar om infrastruktur optimering og virtualisering
21. og 22. januar 2009
Vil du have inspiration og konkrete anbefalinger til, hvordan omkostninger til din it-drift og vedligeholdelse kan minimeres? Så deltag på vores gratis arrangement, hvor vi også fortæller om værdien af virtualisering og de overvejelser virksomheden bør have gjort sig, inden projektet igangsættes.
Læs mere om programmet og tilmeld dig her.

Microsoft SOA & Business Process Conference
27.- 30. januar 2009
Kom med til Microsofts årlige SOA konference i Redmond, og oplev tre dage spækket med best practice cases, breakout sessions og chalk talk diskussioner. Konferencen er en unik mulighed for at være helt med på beatet indenfor SOA og BizTalk. Du får indsigt i, hvor Microsofts SOA produkter og strategi er på vej hen. Der vil også være rig lejlighed til at møde nogle af folkene fra udviklingsgrupperne, og networke med andre kunder og partnere. Tilmelding sker via det internationale tilmeldingssite, samt ved at kontakte Morten Bromose. Læs mere og tilmeld dig her..

Produktivitet med Microsoft Office SharePoint Server 2007
22. januar 2009
Kom og hent inspiration til at udnytte Microsoft Office SharePoint Server platformen til endnu større produktivitet i din virksomhed. Hør om MOSS løsninger hos b.la: Borger.dk, Novo Nordisk, Carlsberg, DSB, VELUX, Fredericia Kommune og mange flere. Der vil også være konstruktivt indspark fra MOSS-guruen Arpan Shah fra Microsoft i USA om, hvordan SharePoint-teknologien kan forbedre virksomhedens drift og processer på en lang række niveauer. Læs mere om seminaret og tilmeld dig her.

Microsoft Solutions for Business Intelligence and Performance Management - How to go from Data to Decisions
4. marts 2009
Kom og oplev den utroligt populære konsulent Rafal Lukawiecki gå i dybden med business intelligence og performance management – i et superspændende heldagsarrangement. Rafal er en konsekvent topscorer blandt talerne på TechEd og andre store konferencer, og han fik ekstremt høje point da han sidste år holdt et datamining seminar i Danmark. Så husk at tilmelde dig og (gen)se ham på scenen til marts.

TechNet Nyhedsbrev
17. december 2008
I dette nummer:
Nyheder
Desktop IT Pro
Sikkerhed
Beta- og evalueringssoftware
Arrangementer for it-professionelle
Kursus om Hyper-V
Det helt nye kursus, som gør dig klar til at arbejde med Virtualisering og Virtual Machine Manager(SCVMM).
Se mere her.
Månedens bog: Powershell Scripting Guide
En hands-on guide om hvordan man automatiserer den daglige drift af Windows Server 2008 og Windows Vista med Windows PowerShell. Skrevet af en af Microsofts førende scripting eksperter.
Se mere her.
Tilbud til Microsoft partnere - Få en gratis certificering
Book dit kursus i december og få en certificering med gratis. Det eneste du skal gøre for at få en GRATIS certificeringstest til værdi: DKK 1.600, er at bestille et kursus, der leder til en Technology Specialist certificering inden d. 31. december 2008. Kurset kan altså godt ligge i 2009, men du skal bestille det inden udgangen af 2008. Testen skal være brugt inden tre måneder efter afholdt kursus.
Se mere her.
Få din it i topform
Skal det lykkes at komme i it-topform, kræver det en kortlægning af din nuværende it-infrastruktur. Derfor tilbyder vi at gå en runde med dig, hvor en Microsoft infrastruktur partner fungerer som sparringspartner og giver dig.
Se mere her.
For at opsige dit abonnement på dette nyhedsbrev, besvar denne mail med ordet UNSUBSCRIBE i emnelinjen. Du kan også afmelde dit abonnement her. Du kan administrere alle dine Microsoft nyhedsbrevsabonnementer på denne side.

Om Microsoft Danmark: www.microsoft.com/danmark/om
Microsoft Danmark ApS
CVR nr. 13612870
Tuborg Boulevard 12
2900 Hellerup, Danmark
Tlf. 44 89 01 00
E-mail: Danmark@microsoft.com

TechNets danske webside | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
© 2007 Microsoft Corporation  Juridisk meddelelse | Varemærker | Integritet og sikkerhed
Microsoft