TechNet
Up to date med de nye serverprodukter
Charlotte Nielsen  
Hvis du er en af de mange, der har haft alt for travlt med den daglige brandslukning til at sætte dig fornuftigt ind i de nylancerede serverprodukter, er der hjælp at hente.

For det første er der stadig åbent på www.detskerher.com, hvor du kan vælge mellem knap 70 tekniske webcasts om de nye produkter og løsninger. For det andet er der vores live Digitalen webcasts, som kører hver tirsdag og fredag netop i disse måneder. For det tredie tilbyder vores partnere for tiden en lang række WS 2008 seminarer på tværs af hele landet. Og endelig er der som altid et stort udvalg af e-Learning kurser, virtual labs og beta/evaluerings tests at fordybe sig i. Rigtig god fornøjelse med det!

Jeg er glad for at kunne meddele, at vi nu har gjort to af dette års bedste tekniske seminarer tilgængelige på TechNet Spotlight. Du kan se eller gense Rafal Lucawieckis fantastisk spændende foredrag om Data Mining, og gå heller ikke glip af sikkerhedseksperten Ronald Beekelars ForeFront præsentation.

Tak for hjælpen!
Vi har netop i denne uge modtaget resultaterne af Microsofts store, halvårlige kundetilfredshedsundersøgelse, hvoraf den seneste spørgerunde kørte i marts-april måned. Jeg er glad for at se, at så mange af jer har svaret, og jeg glæder mig til at grave dybere ned bag tallene, så vi kan forstå, hvordan vi kan gøre det endnu bedre end vi gør idag. I sommerens kommende nyhedsbreve vil jeg komme nærmere ind på præcis hvilke områder, I har peget på. Mange tak til alle jer, der har svaret på undersøgelsen!

Charlotte Nielsen
IT Pro Audience Manager

Nyheder
Nyheder  
Dyk ned i grøn it på TechNet
Virksomheder over hele verden er begyndt at tænke grønt - også når det gælder it. Man kan nemlig spare på både energi, penge og klimaet ved at tænke grønt i it-afdelingen.Vi har oprettet en helt ny side på TechNet.dk, som stiller skarpt på alle vinkler af grøn it.
 Dyk ned i emnet og lær mere om grøn it her.

Nyt dansk BI community
Danmarks første community på Microsoft BI platformen med teknisk fokus er nu en realitet. Deltag i det nye community og bliv inspireret, opdateret og rådgivet omkring Microsoft Business Intelligence Suiten – og få samtidig et uvurderligt netværk af andre teknikere til sparring og idéudvikling. Se mere her.

Fra brandslukning til dynamisk it
Den nyeste udgave af Momentum magasinet indeholder bl.a. en interessant artikelserie om, hvordan it-afdelinger kan bevæge sig væk fra brandslukningsopgaver over mod en mere strategisk rolle med dynamisk it. Læs artiklerne her.

Velkommen i den virtuelle tv-stue
Med Microsofts nye tjeneste Mesenger TV smelter online tv og chat sammen, så du kan se tv på nettet samtidig med en ven og dele reaktioner undervejs. Messenger TV gør det nemlig muligt at trække video ind i selve Messenger vinduet, så du kan dele det med dine online kontakter. Du kan bl.a. se tv fra MSN video og spændende rejsedokumentarer fra National Geographic. Læs mere her.

Hvad er nyt i System Center Essentials SP1?
Med Service Pack 1 kan du forbedre System Center Essentials 2007. Oplev nogle af de vigtigste ændringer som vil forbedre brugeroplevelsen og strømline administrationen.
Læs mere her.

Prøv indbygget bredbånd gratis

Er du klar til de nye produkter?
Detskerher.com  
I februar lancerede vi tre nye produkter på én gang: Windows Server 2008, SQL Server 2008 og Visual Studio 2008. Vi giver dig muligheden for at lære så meget som muligt om dem nu, så du bliver klar til at implementere dem og ikke mindst udnytte de nye features og forbedringer.

69 webcasts om de nye produkter
Du kan lære meget mere om alle tre produkter på detskerher.com, hvor der lige nu ligger 69 wecasts, som introducerer produkterne eller går i dybden med de mange nye features og forbedringer. Du kan søge på de webcasts, som er relevante for dig i kategorierne og bygge din egen launch med dine favoritter.

Gratis online learning: Introduktion til Windows Server 2008
Denne samling e-learning introducerer de nye features i Windows Server 2008 inklusiv virtualisering. Du kan tilmelde dig hele samlingen eller bare de emner, der er mest relevante for dig. Tilbudet er gratis – men kun i en begrænset periode. Se mere her.

Lær mere om Windows Server 2008 - lynhurtigt!
Vil du lære mere om Windows Server 2008, men mangler tiden til det? Learning Snacks er korte, interactive præsentationer om populære Windows Server 2008 emner. Se mere her.

Nye datatyper i SQL server 2008
SQL Server 2008 tilbyder syv nye indbyggede datatyper, som giver mulighed for at arbejde med mere kompleks data og gør datahåndteringen lettere. Denne artikel går i dybden med disse nye datatyper og forklarer hvordan, du kan bruge dem til at forbedre datahåndteringen i din infrastruktur.

Hent en prøveversion af Visual Studio 2008
Med Visual Studio 2008 kan udviklere og deres teams hurtigt skabe applikationer med rige brugeroplevelser, der integrerer med Windows Vista, 2007 Microsoft Office systemet, mobile enheder og på webben.
Læs mere om Visual Studio 2008 og download en prøveversion her.

Sikkerhed
Sikkerhed  
Sikkerhedsopdateringer fra Microsoft i maj
Som en del af Microsofts sikkerhedsopdateringscyklus er sikkerhedsopdateringerne for maj måned klar.
Se sikkerhedsopdateringerne her.

Håndtering af Windows Vista Firewall
Opdateringen til Windows Vista Firewall indeholder nogle imponerende nye features, som gør den til et oplagt valg for virksomheder. I denne artikel giver Jesper Johansson en oversigt over udviklingen af Windows Firewall og forbedringerne — som f.eks. nye regler og profiler, domain isolation og kryptering.

Service Park 3 til Windows XP er klar
Nu kan Windows XP-brugere hente Windows XP Service Pack 3 (SP3). SP3 til XP indeholder alle tidligere udsendte opdateringer til operativsystemet samt et mindre antal nye opdateringer.

Arrangementer for it-professionelle
Arrangementer  
Digitalen
Forårets runde af vores Digitalen-arrangementer er godt i gang. Her i maj og juni måned kan du bl.a. lære mere om IAG (Intelligence Acceleration Gateway), Unified Communications og SQL Server 2008.
Digitalen er tekniske, interaktive webcasts, hvor vi bruger Live Meeting til at vise demonstrationer af produkter og løsninger. Det hele sendes live fra Microsofts kontor i Hellerup hver tirsdag og fredag kl. 10-11, og du kan deltage aktivt og stille spørgsmål til eksperterne. Se mere og tilmeld dig her.

Hvis du er gået glip af en udgave af Digitalen eller har lyst til at gense den, kan du downloade dem on demand, og se dem når og hvor det passer dig.

Se eller gense to af årets største tekniske seminarer
I starten af året havde vi besøg af hele to prominente gæstetalere, hvis heldagsseminarer blev optaget på video med det formål at gøre de superspændende præsentationer tilgængelige på TechNet Spotlight.
Data Mining: Oplev Strategic Consultant Rafal Lukawiecki fortælle om, hvad Data Mining og Business Intelligence kan gøre for din virksomhed.
Forefront: Konsulent Ronald Beekelaars dybdegående, tekniske oversigt over Forefront Client Security, Server Security og Edge Security.

Gratis Windows Server 2008 seminarer
Vi arbejder sammen med en række partnere for at kunne tilbyde et stort udvalg af seminarer om Windows Server 2008 over hele landet.
Det er gratis at deltage, og på seminaroversigten finder du din nærmeste Microsoft Partner, der afholder seminar.

Meet the gurus - Windows Server 2008
Microworld står bag dette unikke arrangement, hvor du kan lære fra Microsoftverdens guruer. Kom og oplev Windows Server 2008-eksperterne Orin Thomas og Tony Northrup, få mulighed for at stille dem spørgsmål og gå hjem med værdifuld ny viden. Det hele foregår i København den 23. - 24. juni 2008.
Læs mere og tilmeld dig her.

Support og fejlfinding
Support og fejlfinding  
How-to artikler
How to revert to Microsoft Dynamics CRM 3.0 if you cannot upgrade to Microsoft Dynamics CRM 4.0
How to set up Microsoft Dynamics CRM 4.0 to support SQL Server 2005 database mirroring 

Hotfix artikler
FIX: The transactional replication does not run the corresponding stored procedure at the subscriber when the stored procedure is run at the publisher in SQL Server 2005
FIX: An ongoing MS DTC transaction is orphaned in SQL Server 2005

Knowledge Base Artikler
Supported paths for upgrading from Windows Server 2003 to Windows Server 2008
Error message when you try to upgrade Windows Server 2003 to Windows Server 2008: "Setup has detected that FrontPage server extensions is installed on this computer To upgrade your server, uninstall this component"

Se et udvalg af de nyeste Knowledge Base artikler på TechNet (US).

TechNet Nyhedsbrev
28. maj 2008
I dette nummer:
Nyheder
Er du klar til de nye produkter?
Sikkerhed
Arrangementer for it-professionelle
Support og fejlfinding
MOC-kurser
Bogtilbud
Skal du certificeres i sommer? Spar 35 % på Training Kits til eksamenerne til Windows Server 2008, Windows Vista og Exchange Server 2007.
Se mere her.
Bogtilbud
Kontakt
For at opsige dit abonnement på dette nyhedsbrev, besvar denne mail med ordet UNSUBSCRIBE i emnelinjen. Du kan også afmelde dit abonnement her. Du kan administrere alle dine Microsoft nyhedsbrevsabonnementer på denne side.

Om Microsoft Danmark: www.microsoft.com/danmark/om
Microsoft Danmark ApS
CVR nr. 13612870
Tuborg Boulevard 12
2900 Hellerup, Danmark
Tlf. 44 89 01 00
E-mail: Danmark@microsoft.com

TechNets danske webside | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
© 2007 Microsoft Corporation  Juridisk meddelelse | Varemærker | Integritet og sikkerhed
Microsoft