TechNet
Server Launch - hvor og når det passer dig
Charlotte Nielsen  
Så skete det! Vi lancerede vores tre nye 2008-produkter i sidste uge - på en helt anderledes måde end vi plejer.
Kun 16 timer efter at Steve Ballmer åbnede ballet i Los Angeles, åbnede Microsoft Danmark for en live, online keynote session samt for op mod 60 tekniske ’breakout’ sessioner, der fra nu af ligger tilgængelige som on-demand webcasts hele foråret.

Den store fordel ved at holde vores launch online er, at I kan deltage hvor og når det passer jer. Vi kan nå ud til hele Danmark, og ikke kun til dem, der kan eller vil bruge en hel dag i København. Den anden klare fordel er selvfølgelig, at du kan sammensætte din launch med præcis de tekniske sessioner, der passer dig – i stedet for at have et udvalg, der er begrænset af både tid og antal, som på et fysisk seminar.

Så hvis du vil se eller gense vores keynote, der blev broadcastet live i torsdags, kig her. Men endnu vigtigere: hvis du endnu ikke har været inde og snuse til de mange tekniske produktsessioner, så skynd dig at gå ind og byg dit eget launch track her.

Hvad syntes du om launchen?
Da dette er første gang, vi afholder en online launch, vil vi meget gerne høre din mening om vores lancering af de nye produkter – både måden og indholdet. Giv din mening til kende ved hjælp af denne korte survey. På forhånd tak for dit input!

Rigtig god fornøjelse!

Charlotte Nielsen
IT Pro Audience Marketing Manager

Nyheder
Nyheder  
Se eller gense server launchen og oplev webcasts om produkterne
www.detskerher.com kan du opleve lanceringen af de tre nye produkter, og samtidig ligger der mere end 60 tekniske sessioner klar på tværs af produkterne.
De nyeste sessioner handler bl.a. om Windows Server 2008 - Server Core, Network Access Protection og SQL Server 2008 – Resource Governor. Der er også mulighed for at se 13 sessioner leveret af vores kollegaer i Microsoft USA.
Du kan gemme alt det, der er relevant for dig i ’Mit arkiv’, så du har det til en senere lejlighed. Sitet er nemlig aktivt i de næste mange måneder, og du kan bruge det lige så meget, du vil – der bliver lagt flere webcasts live indenfor det næste stykke tid.

Årets It Pro Team Award – Vinderen er fundet!
Det blev COWI A/S, der løb med sejren i dette års It Pro Team Award. Tillykke til it-teamet på 15 personer, der udover nogle flotte trofæer også vandt 30.000 kr. til brug på en teamoplevelse samt et gavekort på 5.000 kr. til Microsoft Press.
Vinderen – samt en udvalgt skare af topnominerede indstillinger - blev fundet af en meget kompetent dommerkomité med repræsentanter fra både topchefer, branchespecialister, super-it pro’er, og fra pressen.
Vi vil meget gerne sige tusind tak til dommerne for deres store indsats, og i lige så høj grad mange tak til alle de it-chefer, der valgte at nominere deres it-teams. I har hjulpet os med at synliggøre it-professionen som en strategisk sparringspartner i organisationen og med at øge opmærksomheden på it-pro’ernes ekspertise og værdi.
Vi glæder os allerede til næste år, hvor vi skal modtage indstillingerne til Årets It Pro Team Award 2009!

5GB gratis lagerplads på nettet
Er du træt af USB stik, som man kan tabe eller glemme? Velkommen til Skydrive - 5GB gratis lagerplads på nettet. Med Skydrive kan du gemme og dele dine dokumenter på nettet, og du har adgang til dem, når som helst og hvor som helst. På Skydrive får du både personlige, delte og offentlige mapper, så du kan vælge at holde dokumenterne for dig selv, dele dem med venner eller med hele verden.

Eksklusive e-learning tilbud på Windows Server kurser
Nu kan du opgradere dine eksisterende Windows Server 2008 MCSE evner til Windows Server 2008.
Se de nyeste tilbud.

It-pro’er som tegneseriehelte
Mange it-pro’er og udviklere er allerede trofaste fans af Microsofts tegneserie med it-professionelle i hovedrollerne. Hver dag byder på et nyt komisk indblik i it-pro'ernes hverdag, og hvis du skriver ind om en arbejdsoplevelse, bliver det måske din historie, som bliver udvalgt og forvandlet til en tegneserie næste gang.
Klik dig ind og se en ny tegneserie hver dag

Nyt kursuskoncept med garanti for Microsoft certificering
Som it-professionel bliver man nødt til at være up-to-date med nye teknologier, men mange it-pro’er har en presset hverdag, hvor det kan være svært at få presset en uges kursus ind i kalenderen.
Derfor introducerer Teknologisk Institut nu Time To Learn - et nyt kursuskoncept som både tilgodeser dig og din arbejdsplads. Kursusdagene er spredt ud over en længere periode, så der både er tid til at forberede dig og passe arbejdet.

Arrangementer for it-professionelle
Arrangementer  
Gå ikke glip af TechEd - sæt kryds i kalenderen
Vi er gået i gang med planlægningen af årets europæiske TechEd konference, og nu ligger datoen fast:
Kom til TechEd IT Forum den 10.-14. november 2008
Sæt kryds i kalenderen, nærmere information følger.

Ny runde af Digitalen på vej
Fra april sætter vi gang i en ny runde af de populære interaktive webcasts Digitalen. Det er live webcasts omkring Microsofts serverprodukter med danske specialister, og du kan deltage aktivt og få svar på dine spørgsmål eller downloade hver webcast senere.
Nærmere information følger - hold øje med TechNet.

Er du i tvivl om implementering af Vista?
Har du stadig ikke besluttet, om du vil implementere Windows Vista? Nu har du chancen for at høre meget mere om emnet.
Den 5. marts var Microsoft Technical Fellow og it-guru Mark Russinovich vært for et panel af it-eksperter til den første udgave af Springboard Live! Interactive Virtual Roundtable. Panelet af uafhængige eksperter og it-pro’er afholdte en online diskussion om implementering af Vista i en desktop infrastruktur, diskuterede betydningen af Vista SP1 og der var mulighed for at stille spørgsmål til eksperterne. Hele diskussionen blev optaget og ligger nu tilgængelig on demand, så du kan høre om udfordringer, løsninger, workarounds og tips og tricks fra eksperter og it-professionelle fra hele verden, som har implementeret Vista.

SQL Server Open World
3.-5. april 2008 i Lalandia
Hvis du arbejder med SQL server er dette arrangement årets mulighed for at møde og lære fra verdens førende eksperter på området. SQL Server Open World er både baseret på networking og uddannelse, og begivenheden er opdelt i to spor – et for begyndere og et for erfarne – så du får mest muligt ud af dette unikke arrangement.
Customer Advisory Team (CAT) fra Microsoft i Redmond er blandt talerne, og selvom der naturligvis er fokus på SQL, får du også mulighed for at høre mere om det nye koncept Stop Guessing.
Tilmeld dig her.

Gratis workshops om Application Lifecycle Management
Kom til gratis workshops om Application Lifecycle Management (ALM), hvor vores Visual Studio Team System Inner Circle partnere introducer ALM-principperne sammenfattet med deres egne erfaringer og ekspertise. Partnerne er danske eksperter omkring Visual Studio Team System, herunder Team Foundation Server.
Visual Studio Team System er en integreret ALM-løsning, som består af værktøjer, processer og retningslinjer for hvordan hver enkelt i et udviklingsteam kan være med til at optimere processerne og samarbejdet omkring softwareudviklingsprojekter.
Læs mere og tilmeld dig her.

Beta & trial
Beta & Trial  
Evaluer Windows Server 2008
I forbindelse med lanceringen af Windows Server 2008, har vi gjort evalueringssoftware af Windows Server Standard, Enterprise, Datacenter og Web Server Editions tilgængelig. Den næste generation af Windows Server-operativsystemet med indbygget web- og virtualiseringsteknologier, giver dig større kontrol, større fleksibilitet og bedre beskyttelse af serverinfrastrukturen.
Hent evalueringssoftwaren her.

Sikkerhed
Sikkerhed  
Sikkerhed i Windows Server 2008
Her finder du detaljeret information til it-professionelle om sikkerhedsprodukter og features, der kan hjælpe med at planlægge, udrulle og vedligeholde Windows Server 2008.

Windows Vista eller XP med Service Pack 2: Hvordan kontrollerer man kommunikation med nettet?
Disse white papers indeholder information om kommunikationen, som går mellem features i Windows operativ systemer og sider på internettet. Du kan læse, hvordan man kan begrænse eller kontrollere den kommunikation i en organisation med mange brugere.

Support og fejlfinding

TechNet Nyhedsbrev
7. marts 2008
I dette nummer:
Nyheder
Arrangementer for it-professionelle
Beta & trial
Sikkerhed
Support og fejlfinding
Bliv klar til Windows Server 2008
Pre-release tilbud på "Windows Server® 2008 Resource Kit"
Forudbestil "Windows Server® 2008 Resource Kit" inden udgivelsen den 26. marts og spar 25 %
E-learning
Kontakt
For at opsige dit abonnement på dette nyhedsbrev, besvar denne mail med ordet UNSUBSCRIBE i emnelinjen. Du kan også afmelde dit abonnement her. Du kan administrere alle dine Microsoft nyhedsbrevsabonnementer på denne side.

Dette nyhedsbrev er sendt fra Microsoft Danmark
Tuborg Boulevard 12
DK-2900 Hellerup

TechNets danske webside | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
© 2007 Microsoft Corporation  Juridisk meddelelse | Varemærker | Integritet og sikkerhed
Microsoft