TechNet
Øg din markedsværdi med den rigtige certificering
Charlotte Nielsen  
I denne udgave af TechNet Flash stiller vi skarpt på træning og certificering for it-pro’er. Det at arbejde sig igennem læringsmaterialet op til en certificering er ofte vigtigere end selve certificeringen, som en projektleder udtaler i artiklen nedenfor. Og netop i dette efterår findes der masser af nye muligheder for videreuddannelse, som samtidig øger ens egen markedsværdi som it-professionel. Det kigger vi nærmere på i dette nyhedsbrev.

Vi hører, hvad I siger
Vi er rigtig glade for den feedback, vi får fra jer i løbet af året og arbejder løbende på at efterkomme jeres ønsker. Her er en opdatering på nogle af de specifikke områder, hvor I har efterlyst forbedringer:
• Tættere kontakt til det lokale it-community: Følg med i et udpluk af danske TechNet Influenters blogs, samlet på ét sted.
• Mulighed for at købe online: Især mindre virksomheder og private kan få glæde af disse nye sider, hvor man kan sammenligne priser hos diverse online forhandlere.
• Bedre muligheder for at teste software, før man køber: TechNets beta og trial programmer gør det nu endnu lettere at teste driften af nye software løsninger i jeres eget miljø.
• Flere lokale events: Efteråret byder på rigtig mange tekniske seminarer og relevante events. Scrol ned til vores arrangementsektion, hvor du finder en oversigt over de mange kommende arrangementer.

Jeg håber, at dette nyhedsbrev vil inspirere dig til at sætte tid af til at styrke din tekniske profil og dermed øge din og dit teams værdi for forretningen og for din profession.
God fornøjelse!

Charlotte Nielsen
IT Pro Audience Manager

Nyheder
Nyheder  
Hurtigere og mere sikker Internet Explorer klar som beta 2
Internet Explorer 8 er blevet lanceret som beta 2 og indeholder en række forbedringer og nye features. IE8 er hurtigere og mere sikker med forbedret beskyttelse bl.a. mod phising og skadelig software. Du kan bruge de nye accelerators, som er hurtige link til ofte brugte applikationer og browseren har også forbedret søgningen, så den svarer, allerede mens du skriver.
Hvis du har engelsk Windows, kan du hente Internet Explorer beta 2 nu, og hvis du har dansk Windows er denne version klar den 16. september.
Du finder du al information om IE 8, der er relevant for it-pro’er på dette website.

Microsoft Dynamics AX 2009 frigivet
Nu er en ny version af Dynamics AX 2009 klar, og den er sprængfyldt med ny funktionalitet - mere end 400 nye features og forbedringer, en rekord skalerbarhed og performance sammen med SQL Server 2008, og et helt nyt niveau af teknisk innovation.
Microsoft Dynamics AX 2009 er en fantastisk mulighed for at udnytte andre Microsoft produkter som f.eks. SQL Server 2008 – Læs mere her.

Certificeringer og videreuddannelse
Få papir på dine kompetencer
Hos Microsoft har vi altid kunnet se de mange fordele, som certificeringer giver, og nu oplever vi, at markedet også bevæger sig utroligt positivt. Mængden af certificeringer stiger og vores træningsudbydere tager opgaven til sig med stor ildhu. Det er der mange gode grunde til, for en stor undersøgelse, foretaget af Redmond Magazine, viser at:
• 43 % af deltagerne i undersøgelsen har fået lønforhøjelse, som et resultat af at have certificereret sig.
• Mere end 40 % svarede, at certificeringer var en medvirkende faktor til at forbedre deres muligheder for enten at finde et nyt job, bibeholde et job eller blive forfremmet.
• Managere anser certificeringer som mere objektiv dokumentation for en ansøgers kunnen end ansøgerens egne udtalelser om sine kompetencer.
• Den gennemsnitlige lønstigning på tværs af alle it-certificeringer (Microsofts og andres) ligger mellem 5 og 11 %.

Certificeringer er vejen til it-toppen
Certificeringer er mere populære end nogensinde før, og i denne artikel konkluderer Computerworld, at de giver dig bedre vilkår, mere løn og gør virksomhederne afhængig af dig.
Læs artiklen her.

Hvad kan jeg bruge en certificering til?
Bliver jeg en bedre it-professionel, hvis jeg består en certificeringseksamen inden for en given Microsoft teknologi? Dette spørgsmål bliver Nis Gabriel, MCT og projektleder fra Teknologisk Institut ofte stillet af kursister, når snakken falder på Microsoft certificeringer.

"Ja, efter min bedste overbevisning, bliver du en bedre it-professionel, når du opnår en eller flere certificeringer inden for dit arbejdsområde", siger Nis og uddyber: "Det er ikke selve certificeringen, der gør dig til en bedre it-professionel, men arbejdet op til certificeringen. Certificeringseksamenerne tester bredt inden for en teknologi eller en specifik del af teknologien, og ofte vil du under forberedelserne støde på funktioner og best practices, som du måske ellers aldrig ville have overvejet at benytte".

Invester i din fremtid med en Microsoft SQL Server 2008 certificering
Gør dig klar til de nye features og muligheder i SQL Server 2008 med en Microsoft certificering. Sammen med praktisk erfaring demonstrerer den, at du kender og forstår de nye features og teknologier og giver samtidig kollegaer og arbejdsgivere tillid til dine evner.
Læs mere her.

Software Assurance – den direkte vej til mere viden
Adgang til træning og uddannelse er værdifuldt for it-professionelle såvel som brugere, hvis man ønsker at få det maksimale ud af sin it-investering. Software Assurance kan være redskabet til at hæve kompetenceniveauet på tværs af hele virksomheden, og er din virksomhed dækket af Microsoft Software Assurance, kan du komme i gang allerede i dag - fordelene er mange.
Vidste du f.eks., at man med Software Assurance kan få adgang til e-learning kurser til alle medarbejdere i virksomheden samt teknisk træning for it-professionelle?
Du kan læse mere om uddannelse og Software Assurance her og benytte Microsofts Software Assurance Online Guide.

E-learning: Træning når det passer dig
E-learning er en fleksibel form for træning, hvilket kan være en fordel, når videreuddannelsen skal passe ind i en travl hverdag. Microsoft og vores partnere tilbyder en række muligheder indenfor e-learning - se mere her.

Hvordan vil du certificeres?
Der findes mange måder at tage kurser og blive certificeret på, så du har mulighed for at vælge den, der passer bedst til dig, din hverdag og arbejdsliv. Her kan du se et udpluk af de muligheder, Microsofts træningspartnere tilbyder.

Find officielle Microsoft kurser
Vores kursusguide er opdateret med nye kurser og et nyt design. Her finder du officielle Microsoft kurser, som udbydes af vores certificerede træningspartnere.
Se mere her.

Arrangementer for it-professionelle
Arrangementer  
Microsoft Virtualisering – fra vision til virkelighed
29. september på SAS Radisson i København
Dette arrangement tager dig med 360° rundt om virtualisering. Du får indblik i Microsofts visioner og perspektiver, hører om virtualisering fra desktop til datacenter samt hvordan det håndteres som en integreret del af it-driften. Indholdet henvender sig mod virksomheder med 100+ ansatte samt partnere, der arbejder med kunder af denne størrelse.
Læs mere og tilmeld dig her.

Microsoft Infrastruktur 2008 seminar
7. oktober i København og 9. oktober i Århus
Kom og hør om de nye produkter inden for sikkerhed, management og server, Microsoft introducerer i den nærmeste fremtid.
Læs mere og tilmeld dig seminaret i København
Læs mere og tilmeld dig seminaret i Århus

Kommuneseminar
27. oktober i Fredericia
Brug for inspiration til fremtidens kommune? Så er der godt udbytte at hente på denne konference, der dækker områder som inspiration til it-afdelingens rolle i fremtidens kommune, digital borgerservice, øget produktivitet med it-understøttede arbejdsprocesser og meget mere.
Læs mere og tilmeld dig her.

TechEd 2008 for it-professionelle
3. - 7. november i Barcelona, Spanien - Early bird deadline er 26. september
Kom med til Barcelona og oplev fem dage med teknisk indhold specielt udvalgt til it-professionelle. Du bliver opdateret på de nyeste teknologier, kan forberede dig på de udfordringer, der venter og sætte din it-karriere op i gear.
Det er nu, du skal slå til, hvis du vil spare penge på billetten: Early bird deadline er den 26. september.
Læs mere om TechEd og tilmeld dig her.

Digitalen er tilbage til efteråret
Vi har travlt med at planlægge næste runde af vores tekniske interaktive webcasts Digitalen. I efteråret kommer det bl.a. til at handle om Business Intelligence, sikkerhed og Unified Communication. Det hele sendes live fra Microsofts kontor i Hellerup, og du kan deltage aktivt og stille spørgsmål til eksperterne.
Sæt kryds i kalenderen den 7. oktober, hvor der er premiere på en frisk runde af Digitalen.


Sikkerhed
Sikkerhed  
Sikkerhedsopdateringer for september måned
Som en del af Microsofts månedlige sikkerhedsopdateringscyklus har vi udsendt sikkerhedsopdateringer for september måned.
Se sikkerhedsopdateringerne her.

Læs mere om sikkerhed her:
Sikkerhedsmeddelelser
Sikkerhedsbulletiner
Virusalarmer 

Support og fejlfinding
Support og fejlfinding  
How-to artikler
How to use the SubscriptionStreams parameter of Distribution Agent to test for improved disk subsystem throughput in SQL Server 2005
How to configure and troubleshoot the SubscriptionStreams parameter of the Distribution Agent in SQL Server 2005

Hotfix artikler
FIX: Error message when you try to use a project template that you create in Visual Studio 2005 Team Edition for Database Professionals: "Failed to retrieve msbuild property FileGroupFileNames from the project file"
FIX: Access violations may occur after you enable a 64-bit version of SQL Server 2008 to use large code pages on Windows Server 2008

Knowledge Base Artikler
Error message when you call the OpenCluster function against a Windows Server 2008 cluster from Windows XP or from Windows Server 2003: "The RPC Server is unavailable"
You receive a SQL Server 2005 connection failure error message when you try to connect to an instance of SQL Server 2008 in SQL Server Management Studio
You receive a "The Collation specified by SQL Server is not supported" error message when you try to install SQL Server 2008

Se et udvalg af de nyeste Knowledge Base artikler på TechNet (US).

TechNet Nyhedsbrev
10. september 2008
I dette nummer:
Nyheder
Certificeringer og videreuddannelse
Arrangementer for it-professionelle
Sikkerhed
Support og fejlfinding
Bliv certificeret
2nd shot – få et ekstra forsøg helt gratis!
Microsofts 2nd shot kampagne er blevet forlænget. Vi tilbyder dig to muligheder for at bestå en MCP-eksamen – du køber en certificering og får et ekstra, gratis forsøg med. Så hvis du har en Microsoft Certificering i tankerne, er det nu, du skal slå til!
Læs mere her.
Kontakt
For at opsige dit abonnement på dette nyhedsbrev, besvar denne mail med ordet UNSUBSCRIBE i emnelinjen. Du kan også afmelde dit abonnement her. Du kan administrere alle dine Microsoft nyhedsbrevsabonnementer på denne side.

Om Microsoft Danmark: www.microsoft.com/danmark/om
Microsoft Danmark ApS
CVR nr. 13612870
Tuborg Boulevard 12
2900 Hellerup, Danmark
Tlf. 44 89 01 00
E-mail: Danmark@microsoft.com

TechNets danske webside | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
© 2007 Microsoft Corporation  Juridisk meddelelse | Varemærker | Integritet og sikkerhed
Microsoft