TechNet
Nye websites, nye webcasts, nye tilbud
Charlotte Nielsen  
Denne udgave af nyhedsbrevet indeholder nogle af de emner, vi ofte hører danske it-professionelle sige, de gerne vil have information om.
Bl.a. er der mange, der har oplevet fordelene ved vores licensdesk for små og mellemstore danske virksomheder, og mange der er glade for vores Digitalen produktwebcasts med lokale tekniske eksperter. Disse finder du nederst i nyhedsbrevet sammen med andre kommende seminarer for it-pro’er.
Jeg vil også anbefale dig at se den 1-time lange webcast om Windows 7s nye features, som Mark Russinovich stod bag forleden. Den har fået fremragende anmeldelser fra samtlige de 2.000 it-professionelle, der deltog live.Du finder linket til den i Desktop IT Pro sektionen herunder.

En anden nyhed er et nyt TechNet website specielt tilegnet it-chefers behov og problemstillinger som f.eks. product roadmap updates. Endeligt har jeg i lyset af den økonomiske situation samlet diverse tilbud med besparelser på både software og kurser der har relevans for it-professionelle.

God fornøjelse!

Venlig hilsen
Charlotte Nielsen

Nyheder
Nyheder  
Der er penge at spare på flere Microsoft produkter
Frem til ultimo juni 2009 tilbyder Microsoft rabat på en række produkter. Tilbuddene er målrettet private virksomheder, der har interesse i at investere i ny software. Denne side giver et samlet overblik over hvilke produkter samt hvilken periode disse vil være tilgængelige med rabat.

Få dit helt eget Windows Home Server software - gratis!
Som jeg omtalte i et tidligere nyhedsbrev, har du nu mulighed for at få dit helt eget Windows Homer Server software – gratis! Microsoft Danmark kører lige nu en kampagne, hvor du blot skal engagere dig i to TechNet aktiviteter inden for den næste måned, så er du kvalificeret til at modtage softwaren. Hvis du ikke allerede har modtaget vores e-mail med de konkrete TechNet aktiviteter, der tæller med, så send mig en e-mail og jeg skal med glæde forwarde en til dig.

IT Manager site
Hvis du er it-chef eller it-ansvarlig, kan det være, at dette nye IT Manager site er noget for dig. Hvor TechNet typisk dykker langt ned i de enkelte produkter og features, fokuserer dette nye site mere på samlede løsninger og platforme set i en helhed. Der er også nogle vigtige links til Product Roadmaps, Product Solution Blueprints og til mere information om licensering.

Desktop IT Pro
Communities  
Lær mere om Windows 7
Hvis du overhovedet har behov for at vide noget om Windows 7, så er denne webcast af Mark Russinovich en must-see. Den direkte udsendelse tiltrak 2.000+ it-professionelle, og Mark fik superflotte reviews. Han fortæller om features som bl.a. Group Policy, BitLocker To Go™, DirectAccess, BranchCache™, og AppLocker™ og du får samtidigt hans avancerede tips omkring troubleshooting, deployment og application compatibility.

Denne korte artikel er absolut også værd at kaste et blik på: 10+1 ting du som IT Pro skal vide om Windows 7

Beta- og evalueringssoftware
Beta- og evalueringssoftware  
Evaluer de nyeste produkter
Vi sender hele tiden nye produkter til afprøvning og evaluering. Hvis du vil være blandt de første, der får et smugkig på de nyeste versioner af en række produkter og vil være med til at evaluere dem, så klik dig ind i www.technet.dk/testdrive.

Her er nogle af de nyeste produkter, som nu er klar til evaluering:
• Internet Explorer RC1
• SBS 2008 og EBS 2008
• Intelligent Application Gateway (IAG) 2007 - Virtual Machine Trial
• System Center Configuration Manager 2007 R2 Trial

Sikkerhed
Sikkerhed  
Seriøse angreb vækker os
Den bedste medicin mod it-vira er, at der ikke stoles blindt på at sikkerhedsberedskabet i den enkelte virksomhed fungerer som det skal, men at dette jævnligt tages op til revision og tilrettes efter det seneste angreb. Læs resten af de gode råd i Morten Juul Nielsens artikel. Morten er it-sikkerhedsansvarlig i Microsoft Danmark.

Beskyt dit netværk mod Conficker
Hvis I ikke allerede er beskyttet mod Conficker ormen, er her den komplette guide til, hvordan I bliver det – og anvisninger til hvordan man genetablerer de systemer, der måtte være blevet inficeret.

Månedens sikkerhedstip: Video med MSAT interview
Se en kort video med to it-sikkerhedseksperter fra Redmond, der diskuterer Microsoft Security Assessment Tool (MSAT), og hvordan dette værktøj kan hjælpe med at etablere en baseline for it-sikkerhed i din virksomhed.

Læs mere om it-sikkerhed her og abonner på RSS feeds af disse:
Sikkerhedsmeddelelser.
Sikkerhedsbulletiner.
Virusalarmer.


Arrangementer for it-professionelle
Arrangementer  
Microsoft Solutions for Business Intelligence and Performance Management - How to go from Data to Decisions
4. marts 2009
Kom og oplev den utrolig populære konsulent Rafal Lukawiecki gå i dybden med business intelligence og performance management - i et superspændende heldagsarrangement. Rafal er en konsekvent topscorer blandt talerne på TechEd og andre store konferencer, og han fik ekstremt høje point, da han sidste år holdt et datamining seminar i Danmark. Så kom og (gen)se ham på scenen til marts.
Tilmeld dig her

Nyt kursus om Microsoft Exchange
9.- 11. marts 2009
I lyset af den store interesse for seminaret om opgradering til Microsoft Exchange Server 2007 i december, vil vi henlede opmærksomheden på kurset "M3938: Updating your skills from Microsoft Exchange 2000 or 2003 to MS Exchange 2007", som afholdes af Global Knowledge.
Læs mere om kurset her

MMS – Las Vegas
27. april - 1. maj
Deltag i Microsoft Management Summit (MMS) i Las Vegas, hvor du bl.a. kan vælge mellem 100 management sessioner og få overblik over Microsoft System Center Suiten. MMS afholdes på Hotel Venetian, som vi anbefaler, at man booker sig ind på. Her afholder vi også reception og korte briefings med fri bar for vores danske deltagere. Tilmeld dig selve konferencen på www.mms-2009.com, og vores danske reception på www.microsoft.dk/reception2009 hvor du også kan angive din jakkestørrelse, så vi inden rejsen kan sende dig en MMS jakke. Vi håber at se dig på vores tur til MMS.

TechNet Digitalen - tekniske danske webcasts
Se de mange kommende webcasts og tilmeld dig dem, der er relevante for dig. Emner for marts og april måned er beskrevet herunder. Tilmelding på www.technet.dk/digitalen eller direkte via nedenstående links.

6. marts: Migrering fra Windows Server 2003 til 2008, Del I
10. marts: Introduktion til Business Productivity Online Suite - Part 2
20. marts: Migrering fra Windows Server 2003 til 2008, Del II
27. marts: Migrering fra Windows Server 2003 til 2008, Del III
7. april: SharePoint Search 

TechNet Nyhedsbrev
26. februar 2009
I dette nummer:
Nyheder
Desktop IT Pro
Beta- og evalueringssoftware
Sikkerhed
Arrangementer for it-professionelle
Test din viden og vind
Hvor godt kender du som it-ansvarlig dine Office brugeres behov?
Test din viden
, og deltag i konkurrencen om et årskort til Tivoli.
Månedens bog
Windows Small Business Server 2008 Administrator’s Companion
Se mere her eller kontakt www.microsoft-press.dk for køb i Danmark.
Gratis e-learning om virtualisering
Denne helt nye samling indeholder fire 2-timers sessioner, der dækker Hyper-V og Terminal Services i Windows Server 2008, System Center Virtual Machine Manager 2008, og Microsoft Application Virtualization.
Se mere her 
Kursusguiden
Find kurser, træning og uddannelse fra de bedste Microsoft træningsudbydere.
Se mere her
For at opsige dit abonnement på dette nyhedsbrev, besvar denne mail med ordet UNSUBSCRIBE i emnelinjen. Du kan også afmelde dit abonnement her. Du kan administrere alle dine Microsoft nyhedsbrevsabonnementer på denne side.

Om Microsoft Danmark: www.microsoft.com/danmark/om
Microsoft Danmark ApS
CVR nr. 13612870
Tuborg Boulevard 12
2900 Hellerup, Danmark
Tlf. 44 89 01 00
E-mail: Danmark@microsoft.com

TechNets danske webside | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
© 2007 Microsoft Corporation  Juridisk meddelelse | Varemærker | Integritet og sikkerhed
Microsoft