MSDN's danske webside | MSDN-arrangementer | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet

Velkommen til MSDN Flash

Velkommen til MSDN Flash

20. november 2009

Velkommen til MSDN Flash - nyhedsbrevet til udviklere, it-arkitekter og webdesignere.

Scott Guthrie kommer til Danmark, nyt fra TechEd og PDC

MSDN

 

Velkommen til denne særudgave af MSDN Flash nyhedsbrevet, hvor vi bl.a. gerne vil invitere dig til et event med selveste Scott Guthrie.

Udover Scott Guthrie vil du i dette nyhedsbrev finde informationer omkring de to meget store konferencer, TechEd – der fandt sted i Berlin i sidste uge, og PDC – der sluttede i går i Los Angeles.
Undertegnede var på TechEd og oplevede en udsolgt konference med virkeligt mange aktiviteter og en supergod stemning. Jeg har håndplukket et par af de bedste keynotes og sessioner, som du kan se som webcast længere nede i dette nyhedsbrev.

Flere af mine kolleger har været i USA og deltaget i PDC, altså Professionel Developer Conference. Her er bl.a. Windows Azure gået live, Silverlight 4 er kommet i en beta 1, og sløret er blevet løftet for fremtidsplanerne på flere af Microsofts teknologier og produkter. Alt i alt en mega spændende og fremtidsorienteret konference. Du finder også links til de bedste sessioner fra PDC herunder.

Nu til den største nyhed hos det lokale MSDN team. Scott Guthrie kommer til København den 3. december og vil være at opleve på ITU i et heldagsarrangement. Du kan forvente dig en dag spækket med nyheder fra netop PDC og TechEd, og Scott Guthrie vil bl.a. komme og fortælle om Visual Studio 2010, ASP.NET 4, ASP.NET MVC og Silverlight 4.0. Det bliver helt forrygende og dette event er absolut must hvis du arbejder med en eller flere Microsoft teknologier. Udover Scott Guthrie vil der selvfølgelig også være mulighed for at møde mig og resten af MSDN teamet til et brag af en dag. Du finder en invitation længere nede i nyhedsbrevet.

Venlig hilsen
Daniel Mellgaard Frost og resten af DPE i Danmark


Det bedste fra TechEd 2009


I år blev TechEd Europa afholdt i Tysklands hovedstad Berlin i forbindelse med den store folkefest den 9. november. Vi var knap 400 danskere, der var afsted, og det var noget af en fest både i byen og på konferencen. På TechEd var der som altid noget for enhver smag; bl.a. indhold til dig, der godt kan lide cloud computing, arkitektur, web udvikling, databaser og meget andet. Herunder finder du links til noget af det allerbedste fra sidste uge i Berlin.

Blogposts
TechED’09: Nye Visual Studio 2010 WPF Features
TechED’09: Windows Azure Platform

TechEd experience
Tech ED – Top 10 mistakes made by Web developers and how to avoid them

Tech Eddy i Berlin – dag 2 (data centre, IIS og vietnamnam)
Tech Eddy i Berlin - dag 1

Webcasts
ASP.NET 4 og VS2010
SQL Azure
Se mange andre videoer fra TechEd 2009, og læg mærke til at vores meget eftertragtede ’danskerjakke’ dukker op på de roterende fotos under Photo Highlights på TechEd siden.


Top nyt fra PDC 2009


PDC er en konference for udviklere, arktitekter og tekniske beslutningstagere. Deltagerne kommer helt tæt på Microsofts fremtidige tekniske strategi og hører det fra de største personligheder i virksomheden såsom Scott Guthrie, Don Box, Ray Ozzie, Chris Anderson, Anders Hejlsberg og mange andre.

Denne uges PDC var sprængfyldt med nyheder. Herunder lister vi nogle af de mange highlights fra keynotes og de bedste sessioner. God fornøjelse.

Dagens nyheder fra PDC – dag 1
... og dag 2

Se Ray Ozzie, Scott Guthrie m.fl. i deres keynotes direkte fra PDC. Mange sessioner er blevet streamet live og kan nu ses on-demand på sitet.

Find ud af hvad det helt nye Microsoft “Dallas” er for noget, og læs om WordPress på Azure. Tjek også de øvrige af Oles blog posts fra PDC.


PDC 2009

Mød Scott Guthrie i København den 3. december


Hvis du ikke nåede med til PDC i Los Angeles, har du nu chancen for at opleve Scott Guthrie, manden som skabte ASP.NET, og samtidigt få det allervigtigste indhold fra konferencen serveret – her i København!

Hør de seneste nyheder fra PDC og alt om Microsofts visioner for .NET platformen fremover
Det bliver et heldagsarrangement fra kl. 08.30 til 16.30, som starter med at Scott gennemgår de bedste elementer fra PDC Keynoten. I dagens øvrige sessioner vil vi gå i detaljer omkring Windows Azure, .NET 4.0, og Silverlight 4 samt MVC og Visual Studio 2010. Udover Scott kan du glæde dig til sessioner med både danske Microsoft specialister og nogle af vores superdygtige lokale partnere.
Vi forventer at få fuldt hus, så tilmeld dig allerede i dag. Det er gratis at deltage. Tilmelding er bindende, og såfremt du ikke bruger din plads forbeholder vi os ret til at opkræve et udeblivelsesgebyr på 250 kr.

Tid:

Torsdag d. 3. december 2009
Morgenmad og registrering fra kl. 08.30
Afslutning kl. 16.30

Sted:

IT-Universitetet, København
Rued Langgaards Vej 7
2300 København S

TILMELD DIG HER

Scott er corporate vice president for Microsofts .NET platform, og han har siden 1999 spillet en stor rolle i designet og udviklingen af både Visual Studio og .Net frameworket. Til daglig leder han de udviklingsteams, der bygger CLR, ASP.NET, Silverlight, WPF, IIS, samt Visual Studio Tools til web-, klient- og Silverlight udvikling. Tjek hans blog her.


Slip ideerne løs
Realiser alt, hvad du kan forestille dig, udnyt dit teams stærke sider, og skab nye muligheder.

Prøv Visual Studio 2010 Beta 2 her.


For at opsige dit abonnement på dette nyhedsbrev, besvar denne mail med ordet UNSUBSCRIBE i emnelinjen. Du kan også afmelde dit abonnement her. Du kan administrere alle dine Microsoft nyhedsbrevsabonnementer på denne side.

Om Microsoft Danmark: www.microsoft.com/danmark/om
Microsoft Danmark ApS
CVR nr. 13612870
Tuborg Boulevard 12
2900 Hellerup, Danmark
Tlf. 44 89 01 00
E-mail: Danmark@microsoft.com

MSDN's danske webside | MSDN-arrangementer | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet

Microsoft