TechNet
Et nyt år med nye produkter, kurser og events fra TechNet
Charlotte Nielsen  
Et nyt år er begyndt – og rigtig mange af os har allerede taget hul på et nyt produkt: Windows 7, ganske vist i beta. Rekordmange danske brugere var inde og downloade beta’en i de første dage, men hvis du ikke var en af dem, kan du sagtens nå det endnu. Scroll ned til Desktop IT Pro sektionen herunder og klik dig igennem til data og bits.

It som strategisk partner
Microsoft Danmark vil meget gerne hjælpe med til at fremstille it-funktionen som mere strategisk i virksomheden/organisationen. Og til at sætte spotlight på it-professionen som et vigtigt fagområde. Det gør vi lige nu dels via nogle analyser - som i den artikel der omtales lige nedenfor - og dels ved for andet år i træk at uddele en stor pris til Danmarks bedste it-afdeling. Vi vil gerne finde en ’best practice’ for, hvordan en it-afdeling fungerer optimalt, og dermed fremhæve de it-professionelle som strategiske og værdiskabende for deres organisation.

Så hvis du er chef for en dygtig gruppe af it-professionelle, synes jeg at du skal tage dig tid til at nominere dem som Årets IT Pro Team 2009. Gå ind på www.technet.dk/itproaward2009 og udfyld vores online spørgeskema. Held og lykke!

Venlig hilsen
Charlotte Nielsen

IT Pro Award 2009

Nyheder
Nyheder  
De mest vellidte it pro’er er dem, der sidder tæt på deres kunder
Microsoft Danmark var i efteråret med til at gennemføre en analyse af, hvordan det står til med tilfredsheden med it-afdelinger blandt landets virksomheder. Version 2 beskriver kort hovedkonklusionerne, og de lyder:
I små virksomheder er der mere tilfredshed med it-supporten end i større. Samme tendens gælder, når medarbejdere og supportere fysisk befinder sig det samme sted. Så det tyder på, at de danske it-professionelle, der sidder tæt på deres kunder er dem, der er mest værdsatte og anerkendte, hvorimod de organisationer der outsourcer it-supporten ikke har nær så tilfredse kunder.

Hjælp til selvhjælp – Fix it 4 me
Har du opdaget Fix it 4 me? Det glade budskab er, at der sidder et team i Redmond og arbejder på at automatisere trinnene i mange KB artikler og WER løsninger, således, at du kan nøjes med at klikke på én knap, og så er dit problem løst.

Deltag i den internationale lancering af Office Communications Server 2007 R2
Den 3. februar afholdes en virtuel lanceringsevent i anledning af frigivelsen af den nye Office Communications Server 2007 R2. Du kan tilmelde dig online arrangementet her.

OCS 2007 R2 indeholder mange nye muligheder i Microsofts Unified Communications platform. Blandt andet inkluderes integreret omstillingsanlæg og telefonkonferencer, Voice response samt Desktop sharing direkte fra Communicator, bredere tilgængelighed samt understøttelse af HD video.
Har du spørgsmål om hvordan Microsoft Unified Communications kan anvendes i din virksomhed, er du velkommen til at skrive til produktchef Jørgen Rahbek på JorgenR@microsoft.com 

Beta- og evalueringssoftware
Beta- og evalueringssoftware  
Evaluer de nyeste produkter
Vi sender hele tiden nye produkter til afprøvning og evaluering. Hvis du vil være blandt de første, der får et smugkig på de nyeste versioner af en række produkter og vil være med til at evaluere dem, så klik dig ind i www.technet.dk/testdrive.
Her er nogle af de nyeste produkter, som nu er klar til evaluering:
- Windows 7 Beta
- Intelligent Application Gateway (IAG) 2007 – Virtual Machine Trial
- System Center Configuration Manager 2007 R2 Trial

Desktop IT Pro
Communities  
Download Windows 7 Beta - og deltag i debatten med udviklerne og andre eksperter
Springboard finder du links til download af Windows 7 Beta, blogs fra blandt andre Windows produktteamet, samt Windows 7 fora om for eksempel applikations- og hardwarekompatibilitet. Du kan også finde et interessant interview med Mark Russinovich omkring ændringer af kernen i Windows 7 og Windows Server 2008 R2 - og hvilke muligheder, det fører med sig.

The Optimized Desktop på TechNet Danmark
Vi har introduceret The Optimized Desktop på TechNet Danmark. Med The Optimized Desktop vil vi anvise løsninger på problemstillingen: ”Hvordan skal jeg implementere Windows Vista på mine brugeres desktops og opnå den optimale balance mellem fleksibilitet og kontrol?”. Med kombinationen af Windows Vista og Microsoft Desktop Optimization Pack (MDOP) er det muligt at dække alle brugerscenarier, som de ser ud i en moderne virksomhed med alt fra stationære brugere, over mobile brugere, til offshore brugere.

Virtualisering af enkelte applikationer eller hele desktoppen kan være en del af løsningen, og det er også dækket af The Optimized Desktop. Du har allerede i dag mulighed for at downloade Microsoft Enterprise Desktop Virtualization (MED-V) 1.0 beta og derved evaluere virtualisering af Windows XP-desktops og -applikationsafvikling i Windows Vista.

Test dine web-applikationer og intranet sites i Internet Explorer 8 Beta
Det er et godt tidspunkt at afprøve web-applikationer og intranet sites i Internet Explorer 8 Beta. På Internet Explorer TechCenter kan du downloade beta kits og læse mere om mulighederne med Group Policies i den kommende version af Internet Explorer.

Sikkerhed
Sikkerhed  
Månedens sikkerhedstip : Brug IPsec og IPv6 til at forbinde direkte til jeres Corpnet
Steve Riley har skrevet en spændende artikel baseret på hans egne erfaringer med at benytte IPv6, IPsec, NAP og group policy som erstatning for tunge VPN gateways. Han giver også en kort gennemgang af de elementer, man skal konfigurere på managed clients, hvis man gerne selv vil prøve det.

Sikkerhed med Office SharePoint Server 2007
Lær hvordan du bygger sikkerhed ind i dine Office SharePoint Server 2007 løsninger. TechNet biblioteket indeholder denne artikel med praktiske forklaringer helt ned på niveau med de enkelte server roller samt de anbefalede sikkerhedsindstillinger til netværket, operativsystemet og diverse applikationer.

Miljøspecifik sikkerhed med Office SharePoint Server 2007
Her kan du finde guidance og hjælp til at planlægge it-sikkerhed med Office SharePoint Server 2007 for interne afdelinger og it-hostede miljøer, for eksterne collaboration-miljøer, og for andre eksterne tilgangsmiljøer.

Topsikker Microsoft platform?
Vidste du, at et gratis abonnement på Microsofts Sikkerhedsnyhedsbrev kan sikre din virksomheds Microsoftprogrammer? Klik her og tilmeld dig abonnementservicen. Nyhedsbrevet giver dig de seneste muligheder for at topsikre din Microsoft it-platform. Læs den allerseneste udgave af Microsofts sikkerhedsnyhedsbrev og få et indblik i, hvad der lige nu er aktuelt på Microsofts sikkerhed.

Læs mere om it-sikkerhed her og abonner på RSS feeds af disse:
Sikkerhedsmeddelelser.
Sikkerhedsbulletiner.
Virusalarmer.


Arrangementer for it-professionelle
Arrangementer  
Microsoft SOA & Business Process Conference
27.- 30. januar 2009
Kom med til Microsofts årlige SOA konference i Redmond, og oplev tre dage spækket med best practice cases, breakout sessions og chalk talk diskussioner. Konferencen er en unik mulighed for at være helt med på beatet indenfor SOA og BizTalk. Du får indsigt i, hvor Microsofts SOA produkter og strategi er på vej hen. Der vil også være rig lejlighed til at møde nogle af folkene fra udviklingsgrupperne, og networke med andre kunder og partnere. Tilmelding sker via det internationale tilmeldingssite, samt ved at kontakte Morten Bromose.
Læs mere og tilmeld dig her

Microsoft Solutions for Business Intelligence and Performance Management - How to go from Data to Decisions
4. marts 2009
Kom og oplev den utroligt populære konsulent Rafal Lukawiecki gå i dybden med business intelligence og performance management – i et superspændende heldagsarrangement. Rafal er en konsekvent topscorer blandt talerne på TechEd og andre store konferencer, og han fik ekstremt høje point, da han sidste år holdt et datamining seminar i Danmark. Så kom og (gen)se ham på scenen til marts.
Tilmeld dig her

Nyt kursus om Microsoft Exchange
9.- 11. marts 2009

I lyset af den store interesse for seminaret om opgradering til Microsoft Exchange Server 2007 i december, vil vi henlede opmærksomheden på kurset: M3938: Updating your skills from Microsoft Exchange 2000 or 2003 to MS Exchange 2007, som afholdes af Global Knowledge 9. – 11. marts 2009.
Læs mere om kurset her

SQl Server 2008

TechNet Nyhedsbrev
22. januar 2009
I dette nummer:
Nyheder
Beta- og evalueringssoftware
Desktop IT Pro
Sikkerhed
Arrangementer for it-professionelle
Kurser hos Miracle
Installation, tips&tricks - SQL Server2008
5. marts 2009
Læs mere her

Backup&Recovery - SQL Server2008
2. april 2009
Læs mere her

Xevent (gentagelse) – SQL 2008 Hvad venter vi på?
6. maj 2009
Læs mere her

Kursus om Hyper-V
Dette kursus gør dig klar til at arbejde med Virtualisering og Virtual Machine Manager(SCVMM).
Se mere her.
Få din it i topform
Skal det lykkes at komme i it-topform, kræver det en kortlægning af din nuværende it-infrastruktur. Derfor tilbyder vi at gå en runde med dig, hvor en Microsoft infrastruktur partner fungerer som sparringspartner og giver dig.
Se mere her.
For at opsige dit abonnement på dette nyhedsbrev, besvar denne mail med ordet UNSUBSCRIBE i emnelinjen. Du kan også afmelde dit abonnement her. Du kan administrere alle dine Microsoft nyhedsbrevsabonnementer på denne side.

Om Microsoft Danmark: www.microsoft.com/danmark/om
Microsoft Danmark ApS
CVR nr. 13612870
Tuborg Boulevard 12
2900 Hellerup, Danmark
Tlf. 44 89 01 00
E-mail: Danmark@microsoft.com

TechNets danske webside | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
© 2007 Microsoft Corporation  Juridisk meddelelse | Varemærker | Integritet og sikkerhed
Microsoft