TechNet
Nu kan du hente Internet Explorer 8
Charlotte Nielsen  
Nu er Internet Explorer 8 frigivet og tilgængelig for alle. Der er også adgang til Service Pack 2 af både Vista og WS 2008, samt mulighed for at være blandt de første til at prøve System Center VMM 2008 R2 i Beta. Find direkte links til alle sammen under Nyheder herunder.

Find også guides til et af de allerførste Windows 7 kurser, den seneste liste af vores Digitalen tekniske webcasts, samt en interessant artikel om opgraderet it-sikkerhed i Windows 7.

Mellem nu og næste nyhedsbrev forbereder vi en opgradering af TechNet.dk websitet. Vi hører relativt ofte, at det kan være uoverskueligt at finde det man leder efter på TechNet. Så det har vi tænkt os at gøre noget ved, ved at migrere til ny og bedre platform, der er mere globalt standardiseret, men som samtidigt er først med information om de væsentlige lokale danske aktiviteter og nyheder. Jeg hører meget gerne fra dig, hvis du har kommentarer til, hvad det nye TechNet site skal indeholde.

Venlig hilsen
Charlotte Nielsen

Nyheder
Nyheder  
Nu er IE 8 klar
I går aftes annoncerede Microsoft, at Internet Explorer 8 nu er klar til brug, på hele 25 sprog, inklusive dansk. Prøv selv den helt nye browser.

Windows Vista Service Pack 2 og Windows Server 2008 Service Pack 2 er frigivet
Alle kan nu downloade Release Candidate softwaren som en del af vores Customer Preview Program (CPP). Klik her for at downloade Windows Vista SP2 RC og Windows Server 2008 SP2 RC.

SCVMM 2008 R2 er tilgængelig i Beta
Vær blandt de første til at prøvekøre VMM 2008 R2 Beta, der lige er frigivet. Læs mere om de nye features i denne blog, eller download beta’en fra Microsoft Connect.

IT Manager værktøjer
TechNet har samlet en række gode værktøjer og scenarier til it-chefer på IT Manager Connections. Under ’Webcasts’ findes mange relevante emner, der hjælper dig med at evaluere forskellige platforme og samstemme forretningens behov med it funktionens leverancer.
Husk også det nye IT Manager site, hvor der bl.a. er gode links til Product Roadmaps, Product Solution Blueprints og til mere information om licensering.

Ny gadget teknologi
Har du hørt om Microsoft Recite? Det er en ny, gratis applikation til din mobiltelefon. Recite kan hjælpe dig med at genkalde dele af dine samtaler, som f.eks. kørselsvejledninger, restaurantanbefalinger, eller – hvis du er hurtig – det, dine venner lovede dig over telefonen. Man optager sin samtale og kan efterfølgende finde den igen via Recite’s search funktion.

Der er penge at spare på flere Microsoft produkter
Frem til ultimo juni 2009 tilbyder Microsoft rabat på en række produkter. Tilbuddene er målrettet private virksomheder, der har interesse i at investere i ny software. Denne side giver et samlet overblik over hvilke produkter samt hvilken periode disse vil være tilgængelige med rabat.

Whitepaper om Microsoft OCS 2007 R2
Læs det nye whitepaper og den detaljerede produktgennemgang af Office Communication Server (OCS) 2007 R2, der indeholder alt om den nye version, inklusive deployment planning og management af OCS.

Spar penge med Office 2007
Syv ud af ti danske brugere anbefaler Office 2007, viser en neutral rapport. Deltag i vores live meeting den 2. april, og hør hvordan din virksomhed kan spare penge med Office 2007 fordi produktiviteten stiger. Det kan vi dokumentere med vores ROI-kalkulator. Du kan hente bruger-rapporten, samt tilmelde dig live meeting her.

At ’læse med ørerne’
Omkring 300.000 personer i Danmark har en grad af ordblindhed. Heldigvis har teknologiske fremskridt de senere år betydet et kvantespring i hjælpemulighederne for ordblinde. Microsoft sætter i øjeblikket fokus på gode historier, der kan inspirere andre – og på hvad teknologi har betydet for to unge på deres vej til at skabe sig en karriere på trods af deres ordblindhed. Find information om it-hjælpemidler til ordblinde og gode råd til hvordan man som organisation kan gøre en forskel med teknologi.

Desktop IT Pro
Communities  
Opfølgning på webcastet ”Windows 7: To the beta and Beyond”
I det seneste nyhedsbrev anbefalede vi læserne at se optagelsen af it pro-arrangementet Windows 7 Virtual Roundtable webcast "Windows 7: To the Beta and Beyond" med Mark Russinovich. Webcastet fik meget høj rating og er virkelig anbefalingsværdigt. Efterfølgende er der samlet op på de spørgsmål, som blev sendt ind i ekspertpanelet, men som der ikke var tid til at besvare, og første portion af dem er nu samlet i Windows 7 Virtual Roundtable Q&A: Part One, som ligger tilgængelig på Springboard Series blog.

Ny Solution Accelerator: Windows Optimized Desktop Scenarios
Når man som it-pro skal udrulle, vedligeholde og administrere desktops, kan det være en udfordring at finde balancen mellem kontrol og fleksibilitet i, hvad slutbrugerne selv må og hvad der som standard ligger til rådighed på deres pc’er. Løsningen er at inkludere de typiske brugerscenarier i organisationen allerede i designfasen, og derefter understøtte dem i det nødvendige mix af foranstaltninger og tilbud. I Solution Accelerator Windows Optimized Desktop Scenarios arbejdes der med fem basale profiler, der herefter gives konkrete teknologiløsninger på i kombinationen af Windows Vista og Microsoft Desktop Optimization Pack (MDOP).

Sikkerhed
Sikkerhed  
Sikkerhedsforbedringer i Windows 7
Artiklen Windows 7 Security Enhancements er super aktuel og handler om de ændringer og forbedringer omkring it-sikkerhed, der kommer med Windows 7.

Microsoft Forefront Threat Management Gateway Beta 2 klar til test
Beta 2 af næste generation af ISA Server –TMG - kan nu afprøves. Du kan bl.a. teste Web antimalware, HTTPS inspection og Network Inspection systemet.

Læs mere om it-sikkerhed her og abonner på RSS feeds af disse:
Sikkerhedsmeddelelser.
Sikkerhedsbulletiner.
Virusalarmer.


Arrangementer for it-professionelle
Arrangementer  
TechNet Digitalen - tekniske danske webcasts
Se de mange kommende webcasts og tilmeld dig dem, der er relevante for dig. Emner for marts og april måned er beskrevet herunder, hvor du også kan tilmelde dig.

20. marts: Migrering fra Windows Server 2003 til 2008, Del II
24. marts: VBA til VSTO
27. marts: Migrering fra Windows Server 2003 til 2008, Del III
14. april: Fast
17. april: Windows Essential Business Server 2008 Del 3 - Integration af drifts- og forretningsapplikationer
21. april: ECM
28. april: ECM

MMS - Las Vegas
27. april - 1. maj
Deltag i Microsoft Management Summit (MMS) i Las Vegas, hvor du bl.a. kan vælge mellem 100 management sessioner og få overblik over Microsoft System Center Suiten. MMS afholdes på Hotel Venetian, som vi anbefaler, at man booker sig ind på. Her afholder vi også reception og korte briefings med fri bar for vores danske deltagere. Tilmeld dig selve konferencen på www.mms-2009.com, og vores danske reception på www.microsoft.dk/reception2009 hvor du også kan angive din jakkestørrelse, så vi inden rejsen kan sende dig en MMS jakke. Vi håber at se dig på vores tur til MMS.

En ny række Application Lifecycle Management (ALM) seminarer
Få hjælp til at effektivisere og optimere udviklingsprojekter i din virksomhed, når Microsoft afholder en række spændende ALM seminar henover foråret. Du kan høre om effektiv brug af Team Foundation Server 2008 med Lean principper, planlægning og gennemførsel af større Agile udviklingsprojekter med Visual Studio Team System og Team Foundation Server og meget mere.
Læs mere her og tilmeld dig

Vil du holdes opdateret omkring nyheder inden for udvikling?
Interesserer du dig for udvikling og ønsker du at følge med i hvad der sker i det danske udviklercommunity, så tilmeld til udviklernyhedsbrevet MSDN Flash.

Kurser & teknisk træning
Kurser og teknisk træning  
Kom i front med viden om Windows 7
Seminaret giver dig indblik og overblik, og præsenter dig for de nye features og ændringer og muligheder i forhold til implementering, administration og funktionalitet. Se teknologien i praksis og stil spørgsmål til vores ekspert.
Læs mere om seminaret her og tilmeld dig Danmarks første Windows 7 Seminar hos 4D Konsulenterne.

Kursusguiden
Find kurser, træning og uddannelse fra de bedste Microsoft træningsudbydere.
Se mere her

TechNet Nyhedsbrev
20. marts 2009
I dette nummer:
Nyheder
Desktop IT Pro
Sikkerhed
Arrangementer for it-professionelle
Kurser & teknisk træning
For at opsige dit abonnement på dette nyhedsbrev, besvar denne mail med ordet UNSUBSCRIBE i emnelinjen. Du kan også afmelde dit abonnement her. Du kan administrere alle dine Microsoft nyhedsbrevsabonnementer på denne side.

Om Microsoft Danmark: www.microsoft.com/danmark/om
Microsoft Danmark ApS
CVR nr. 13612870
Tuborg Boulevard 12
2900 Hellerup, Danmark
Tlf. 44 89 01 00
E-mail: Danmark@microsoft.com

TechNets danske webside | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
© 2007 Microsoft Corporation  Juridisk meddelelse | Varemærker | Integritet og sikkerhed
Microsoft