TechNets danske website | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
TechNet Flash
Tophistorier

http://technet.microsoft.com/en-us/gg512130

SharePoint Server 2010 indeholder mange muligheder for at bygge både intranet og internet sider, og der er forskellige ting at tage højde for, afhængigt af dit miljø. Lær meget mere om løsningerne i den seneste temaudgave af TechNet ON.

TwitterFacebookLinkedIn


Du kan stadig nå at vinde en gave i TechNets julekalender!
Vi har aldrig set så stor interesse for noget blandt vores læsere som dette års julegavekalender! Hver hverdagsmorgen kl 9.00 åbner Bjarne for dagens låge på sin blog, og som regel har vi allerede kl. 9.20 modtaget helt utroligt mange svar – både rigtige og forkerte! Den første, der indsender det helt korrekte svar, er dagens vinder. Der er sjove, nørdede og tekniske gaver på spil, og vi gemmer endda en enkelt eller to yderligere gevinster til en superlodtrækning først i det nye år – så hold øje med Bjarnes blog, for der er mange chancer for at netop du kan vinde endnu!

TwitterFacebookLinkedIn


Nyheder

http://technet.microsoft.com/en-us/evalcenter/ff808407.aspx

Prøv den helt nye Lync Server 2010 i en 180-dages trial udgave.  Du kan også finde mange uundværlige ressourcer samt få en guidet evalueringsoplevelse på vores nye Lync Server evalueringscenter.

TwitterFacebookLinkedIn


Gratis værktøj til at planlægge en opgradering til den nye Microsoft Lync Server 2010, Planning Tool Release Candidate (RC)
Går du og overvejer om du skal implementere den nye kommunikationsserver, Microsoft Lync Server 2010? Her kan du hente den seneste testversion af produktgruppens planlægningsværktøj. Værktøjet er fyldt med råd og vejledning til hvordan du og din organisation nemmest kan opgradere til Lync baseret på en række simple spørgsmål om din opsætning og hvilke funktionaliteter du er interesseret i at implementere.

TwitterFacebookLinkedIn


Downloads til din jule ’down-time’
Skal du også bruge de lidt mere stille dage i december på at overveje nyanskaffelser i hardware eller software eller på at udrulle nye løsninger i din organisation, så er her listen med de vigtigste downloads der kan gøre det hele endnu lettere for dig: 

Husk selvfølgelig også at Springboard altid har de seneste data omkring Windows Client løsninger.

TwitterFacebookLinkedIn


Gratis planlægnings- og evalueringsværktøj til Windows 7 opgradering kan nu downloades
Har du brug for at vurdere hvordan dit miljø nemmest kan opgraderes til Windows 7? Her er hjælp i form af det nye Microsoft Assessment and Planning (MAP) Toolkit 5.5, som nu er tilgængelig i en beta.

Dette værktøj er ikke kun beregnet til at vurdere en potentiel opgradering til Windows 7, men også til hjælp til at vurdere hvordan du kan migrere applikationer til Windows Azure og SQL Azure, verificere om du kan opgradere MySQL, Oracle og Sybase databaser til SQL Server, opgradering til Internet Explorer 8, og meget mere. Find mere information her.

TwitterFacebookLinkedIn


Overvejer din virksomhed en Disaster Recovery løsning?
Med Microsoft har du mulighed for back-up af af både din SharePoint løsning, din Exchange løsning og din cluster løsning med System Center Data Proctection Manager (DPM). Microsofts DPM løsning skiller sig ud i markedet idet den kan tage back-up af alle de nævnte løsninger med ét og samme produkt. Samtidig får du med DPM en management løsning som kan tage back-up af dine Hyper-V virtuelle gæster samt single file restore af disse. Som det sidste nye er der også integration med Opalis som muliggør workbook automation (automatisering af work flows). Læs mere om mulighederne med DPM her

TwitterFacebookLinkedIn


Windows Service Pack Blocker Tool Kit
Hvis jeres organization har behov for at udskyde Windows Update udrulningen af SP1 en smule, så læs videre på Bjarnes blog

TwitterFacebookLinkedIn


TechNet fordele hvis du har Software Assurance
 
Er du klar over at du kan være kvalificeret som bruger af gratis TechNet abonnementselementer hvis dit firma har Software Assurance? Læs alt om TechNet for Software Assurance her.

TwitterFacebookLinkedIn


Køb et TechNet abonnement direkte på nettet
 
Hvis du ikke har SA eller bare gerne vil anskaffe dig det komplette sæt af TechNet abonnementets fordele nemt og hurtigt, kan du selv købe et direkte i vores danske Microsoft Online Store – fra kun €213 for et personligt, 1-årigt abonnement.

TwitterFacebookLinkedIn


Nyt dansk licenseringssite
 
Vi er godt klar over det – det kan være svært at gennemskue licensreglerne. Dette er en af de kommentarer, vi oftest hører fra vores kunder og brugere, og derfor har vi i Microsoft Danmark forsøgt at skabe et bedre overblik på denne nye danske licensportal. Jeg vil også anbefale denne underside med de helt konkrete brugervilkår for Microsoft licenser.

TwitterFacebookLinkedIn


 

15.december 2010

Julemåneden er over os, og for mange it-professionelle er december en god måned til at afprøve nyt hard- eller software eller indhente forsømte opgaver mens der ikke er så mange kolleger på kontoret.

I dette nyhedsbrev er der inspiration at hente hvis du vil teste den nye Lync Server 2010, SharePoint 2010 til dit intranet, eller Windows 7 udrulning.

Glædelig Jul og Godt Nytår!

Med venlig hilsen,

Charlotte Nielsen
Technical Communities,
Microsoft Danmark


 

charlotte-small
 DNK11032-04-signature

 

 

 

Blogs, communities, tips og tricks

Svært ikke at komme i julehumør...  DNK11032-04-foto2
Ikke alene daler sneen lystigt ned over det ganske land (OK, jeg syntes også det var lige tidligt nok), men det vælter stadig frem med ’gaver’ til alle i IT branchen og i særdeleshed til alle på .net platformen.
Vi har i den forgangne måned bl.a. haft masser af danske deltagere på TechEd i Berlin og her senest var mange danskere tunet ind på vores Online Silverlight (5) Firestarter event – der er nok at tage fat på & med nyheds-brevet her, samt vores historier på web’en, er mulighederne lagt frem for jer – tak for den tid I bruger på det! 
Email: olek@microsoft.com;Twitter OLEKATLIVE; Blog http://olekjeldsen.spaces.live.com/

Bliv videreuddannet eller få en certificering.
Særtilbud på Microsofts "Career Package with TechNet subscription". Få adgang til mere end 77 softwaretitler.
Se alle tilbudene her.

http://technet.microsoft.com/da-dk/windows/ff470986

 

© 2010 Microsoft Corporation Terms of Use | Trademarks | Privacy Statement
Logo Microsoft