Microsoft
Hvis nyhedsbrevet ikke vises korrekt, klik her

TechNets danske website | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
TechNet Flash
Tophistorier

Microsoft tech-ed

TechEd tilmelding nu åben – spar €500 ved Super Early Bird   
Tilmeldingen er nu åben, og hvis du tilmelder dig inden 5. juli kan du spare hele €500 på konferencebilletten. TechEd er Microsofts største tekniske konference hvert år, og igen i år mødes 5.000+ af europas bedste it-professionelle og udviklere i Berlin til en uge sprængfyldt med tekniske sessioner og hands-on-labs. Ligesom i tidligere år vil Microsoft Danmark stå for nogle særlige aktiviteter og arrangementer kun for danske deltagere i Berlin, så husk også at give Microsoft Danmark din jakkestørrelse samt en tilkendegivelse af om du gerne vil med til vores danskeraften her. Du kan også blive medlem af vores Facebook gruppe ’Danskere på TechEd Berlin’ hvor vi løbende holder dig orienteret helt frem til konferencens start og hvor du kan kommunikere direkte med de øvrige danske deltagere.  

Office 2010

Office 2010 er nu tilgængelig på dansk! 

Nu kan alle erhvervskunder downloade det helt nye Office 2010 på dansk via Volume License Service Center (VLSC). Vi har samlet alt hvad der er værd at vide om Office på www.microsoft.dk/office2010 og alt det væsentligste set fra et it-pro perspektiv finder du på Office-ITPro.
TechNet Plus abonnenter har kunnet hente den danske version siden 12. maj, og den engelske siden 22. april. Hvis du gerne vil være blandt de første til at downloade fremtidige software releases, så undersøg TechNet Plus abonnementet nærmere. 


Nyheder

Cloud computing for it-professionelle
TechNet Edge har samlet en serie meget informative videoer om Cloud computing og Windows Azure. Blandt andre kan vi anbefale dette overblik over Windows Azure, denne gennemgang af it-sikkerheden bag Windows Azure, samt denne diskussion af hvad cloud computing betyder for en, der arbejder med drift og management af IT.  Alle videoerne er lavet af Microsofts tekniske evangelist Joey Snow.

Download Microsoft Active Directory Federation Services 2.0

Med Active Directory Federation Services 2.0 kan it-professionelle effektivt udrulle og håndtere nye applikationer. Download og evaluer Active Directory Federation Services 2.0 her
 
Oplev den nye SQL Server 2008 R2 Digital Tour
Vi har samlet al information om SQL Server 2008 R2 på ét sted.  Der finder du videotræninger, wiki’er, FAQ’er og white papers, samt selvfølgelig links til at afprøve produktet. 
  
Se nyhederne i Microsoft Office 2010
Vi har en samlet flok videoer om Office 2010, som viser dig alle de nye muligheder. Microsoft Office 2010 er designet efter vores moderne netværks-virkelighed. Det betyder for eksempel at du kan samarbejde på tværs af organisationen, hvor du end er, uanset om du er on- eller off-line. Office 2010 kender også til cloud computing, så du kan organisere dine dokumenter, som det passer dig. Se videoerne i vores online Office-biograf

Nyt community til Windows-programmører: www.developforwindows.com
I marts måned lancerede vi et nyt website for programmører. Formålet med websitet er at bringe udvikler-community’et sammen, så udviklere kan dele idéer, få adgang til nye værktøjer, præsentere deres applikationer og få en bedre forståelse for systemudvikling på Windows-platformen. Find mere information på www.developforwindows.com og læs blandt andet om, hvordan du kan lave applikationer, der udnytter de nye Windows Touch-, Sensor- og Ribbon-funktioner i Windows 7, som 90 millioner brugere allerede har licens til at anvende.

Stor efterspørgsel på it-professionelle med Microsoft-kompetencer
Prosa, ITEK, Dansk Metal og Microworld har lavet en storstilet undersøgelse af hvilke behov danske virksomheder nu og i fremtiden vil have for it-specialisters kompetenceområder. Vi er glade for at læse, at Microsoft kompetencer er i høj kurs inden for stort set alle felter.  Læs selv alt om hvad det bliver vigtigt at kunne som it-professionel; enten i Computerworlds eller Version 2s artikel.
 


Arrangementer

Live Webcast om sikkerhed og styring af Hyper-V
I dette Live Webcast sætter Johnnie Krewald fra solvo it fokus på de sikkerheds- og administrationsteknologier, der fungerer sammen med Microsoft Hyper-V.

27. maj 2010 kl. 10.00. Tilmeld dig nu.

Business Intelingence

Business Intelligence og SQL Server 2008 R2 lancering
Du og dine kolleger er indbudt til at være med, når vi præsenterer Microsofts nye og komplette BI løsning, der løfter jeres BI applikationer ud til alle brugere, producerer nye BI applikationer – hurtigt og lader IT drive det hele effektivt.
Vær blandt de første, der ser det sidste nye inden for BI: Alt sammen bygget på det, du kender! Onsdag d. 16. juni i Cinemaxx, Kalvebod Brygge, København V. Tilmelding her.

Microsoft Business Intelligence 2010 i New Orleans
Årets vigtigste BI-konference afholdes i New Orleans d. 7-10. juni. Du vil få indblik i alle aspekter af Microsofts BI løsninger, og programmet giver dig både tekniske og forretningsmæssige spor, best practices og hands-on labs, for ikke at nævne den unikke change for at netværke med it-professionelle fra hele verden. Prisen for konferencen er 1495 USD. Her tilmelder du dig, og husk også at tilmelde dig her for særlig velkomstreception og meget mere kun for danske kunder og partnere.

Windows Summit 2010

Deltag i Windows Summit, live fra Redmond
På opfordring har vi nu fået fornøjelsen af at kunne tilbyde vores Windows Summit som et online arrangement fremfor et fysisk arrangement i Redmond. Windows summit er for udviklere, testere, designere og andre IT Professionelle som ønsker at bygge hardware og software løsninger på en Windows 7 og/eller Internet Explorer platform. Praktisk information:
Hvornår: 
      • May 25- Device Track
      • June 2- System track
      • June 16- Software track
Hvor: Online fra Redmond

Hvem: Arrangementet afholdes af Microsofts egne produktfolk i Redmond

Tilmelding og yderligere information findes her.


Beskyttelse af personlige oplysninger

Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedbrevet, kan du klikke her for at afmelde dig eller besvare denne mail med ordet "UNSUBSCRIBE" i emnefeltet.


 

21. maj 2010

I dag er dagen som rigtigt mange pc brugere har ventet på: Office 2010 kan nu fås på dansk! Hvis dit firma har en VLSC aftale med Microsoft, kan du nu downloade det nyeste software til alle jeres brugere. Jeg kan godt anbefale de videoer, vi linker til længere nede i teksten; der er gode råd om de mange nye Office 2010 features.

En anden stor nyhed i denne uge er at TechEd Europe 2010 nu har åbnet for tilmeldinger, og det kan betale sig at handle hurtigt: med Super Early Bird kan du spare hele €500 på konferencebilletten. Glem heller ikke at klikke dig ind på videoerne om Windows Azure, hvor du kan blive meget klogere på cloud computing i praksis. God fornøjelse!
 
Med venlig hilsen

Charlotte Nielsen

charlotte-small
DNK58_08_08

Blogs, communities, tips og tricks

Vind gavekort på 200 kr. til Gavekortet.dk hvis du har en Windows Home Server
Med en Windows Home Server er det muligt at tilgå og dele filer, fotos og videoer
sikkert via internettet. Det kræver blot at du aktiverer din Windows Home Server så den også fungere som en web server – se hvor nemt det er i denne trin for trin guide.
Vi vil gerne belønne de første 200 som fortæller os om de bruger deres Windows Home Server som en web server også. Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen er at indsende din Windows Home Server URL
(eksempel: minhjemmeside.homeserver.com) til os via denne webside.
 
Bliv aktiv i IT Community’et
Er du allerede aktiv i et af de danske it communites? Ellers anbefaler vi at du kigger ind hos www.it-experts.dk eller www.SCUG.dk for aktuelle diskussioner om tekniske problemer og løsninger samt gode råd fra både Microsoft MVP’er og andre superdygtige tekniske specialister.
Har du lyst til at starte dit eget community eller måske en brugergruppe, så kontakt Bjarne Dollerup for gode råd.

Spændende blogs:
• MSRC: The Microsoft Security Response Center Blog

• Sysinternals Site Discussion Blog

• Windows Server Blog

• Thoughts on Infrastructure

• Virtualisering.dk

• Optimized Desktop & Windows 7

• TechNet Edge

Tilbud
 
Hjælp til at bestå MCITP certificering
Der er kommet et helt nyt MCITP Self-Paced Training Kit der kan hjælpe dig med at bestå eksamen 70-685: Windows® 7 Enterprise Desktop Support Technician. Læs mere og køb den her.

3-dages Masterclass med Johan Arwidmark
Tilbring 3 dage med den populære Microsoft MVP og Chief Architect hos TrueSec, Johan Arwidmark, og lær alt om udrulning af Windows 7 med MDT 2010 og SCCM 2007 SP2. Læs mere og tilmeld dig her.

Få et Office 2010-lejemål – stadigvæk kun 4,25 kr om dagen pr. bruger!
Nu er Danmarks billigste erhvervslejemål blevet endnu bedre – bestiller du en lejeaftale på Office nu, får du automatisk Office 2010 med. Og det stadigvæk for kun 4,25 kr. om dagen per bruger. Lige nu fejrer vi lanceringen af Office 2010 med 50% rabat på det første års leje. Med en lejeaftale kun du udnytte fordele som gratis opgraderinger, fri justering af antallet af brugere, samtidigt med at du flytter software omkostningerne til driftsbudgettet.
Du kan også vælge at leje Windows 7 med, så koster det to kroner ekstra om dagen per bruger.

© 2010 Microsoft Corporation Terms of Use | Trademarks | Privacy Statement
Logo Microsoft