Microsoft
Hvis nyhedsbrevet ikke vises korrekt, klik her

TechNets danske website | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
TechNet Flash
Tophistorier

Ny interaktiv guide til det danske TechNet Community er live!
Kom og vær en del af det danske it-community omkring TechNet. Vi har gennem længere tid ønsket at skabe et godt og interaktivt samlingspunkt for danske tekniske professionelle, der har noget på hjerte hvad angår it. Microsoft Danmark er selvfølgelig repræsenteret, men det er i langt højere grad alle de mange andre interessegrupper og organisationer, der er med til at gøre denne side relevant. Kig forbi og se blandt andet hvor i landet der afholdes brugergruppemøder, eller se en teknisk video lavet af en af MVP’erne – og husk endelig at give din mening til kende i vores interaktive poll feature.

DNK11032_img10

WP7 & Exhange– hvad gør du, når WP7 lander i din virksomhed?
I de kommende uger lancer Microsoft den nye Windows Phone 7, Du har sikkert allerede læst om alle de fantastiske ting, den kan for forbrugeren, musikelskeren og den spilleglade. Men hvad med erhvervsfolk, der også skal bruge telefonen på arbejde?

Windows Phone 7 understøtter ikke blot Hotmail, men også G-mail, Yahoo mail eller Exchange. Telefonen understøtter naturligvis Microsoft Exchange ActiveSync (EAS) således at du, udover din post, også kan synkronisere din kalender og dine kontakter fra en af de tjenester som understøtter denne. Telefonen understøtter også brugen af multiple Exchange Serverkonti.

Dette betyder at virksomheden ikke skal lave om I eksisterende procedure og opsætninger. Windows Phone 7 understøtter også en række af Exchange Activesync politiker, som for eksempel:
Windows Phone 7 bruger SSL Encryption (128/256 bit) for at sikre datatransmissionen og anvendelsen af Password/PIN og "Remote" Wipe politkker.
Få mere information her


Nyheder

IE9 for it pro’er  - hvad skal du være opmærksom på?

DNK11032_img2

Internet Explorer 9 Beta er her endelig, og den er enkelt af betjene og utrolig hurtig. Web sider, for eksempel Hotmail, G-mail o.lign  kan  nu "installeres" side om side med "rigtige" Windows 7 applikationer, med egne ikoner, jump lists og meget mere. IE9 bruger din Pc’s hardware til at accelerere websider. Som administrator kan du nu "installere" forretningskritiske applikationer komplet med genvej på proceslinjen, startmenuen eller skrivebordet, egen ikon og navigationskontrolelementer.

IE8 er den mest sikre browser og den arv skal IE9 løfte. Vi forsætter med at investere i vores omdømmebaserede "SmartScreen® Filter" til at "fange" usikre URL’er og vi udvider det til at også at "fange" usikre filoverførsler.

Udrulning og efterfølgende styring
For den individuelle bruger er Internet Explorer 9 enklere at installere i kraft af en forbedret opgraderingsproces der kræver færre beslutninger og tager mindre tid i forhold til tidligere versioner. For dig, der skal rulle IE9 ud i hele virksomheden (eller dele heraf), kan du enten bruge det nye Internet Explorer Administration Kit eller blot tilføje Internet Explorer 9 til dine eksisterende Windows 7 images.

I tilgift til Internet Explorer 8’s næsten 1.500 Group Policy indstillinger, bringer Internet Explorer 9 nye Group Policy indstillinger til understøttelse af de nye funktioner, som for eksempel at forhindre brugere i at ændre søgeagenter eller slette filoverførselshistorikken.

Rul Internet Explorer 9 betaen ud eller vent?
Vi anbefaler ikke at virksomheder ruller IE9 betaen ud. Samtidig vil vi heller ikke anbefale at du holder Windows 7 udrulningen tilbage for at inkludere IE9. Og sidste men ikke mindst kræver IE9 ikke Windows 7 Service Pack 1. Det er er vores anbefaling at du bruger tiden til at evaluere hvorledes din virksomhed, eller din kunde kan drage nytte af Internet Explorer 9’s integrationsmulighederne med Windows 7 som for eksempel "rigtige" genveje og jumplists. 

Du finder mere information om Internet Explorer 9 på beautyoftheweb, og på Internet Explorers TechCenter.

Spar energi og øg processorkraften ved at skifte til Windows Server 2008 R2
Med Windows Server 2008 R2 på nyt hardware er der mulighed for at spare mere end 50% i energiomkostninger i forhold til ældre Windows Server 2003 på ældre hardware, samtidigt med opnåelse af øget processorkraft. Det amerikanske miljøagentur (EPA) udgav for nylig et resultaterne af et studie der beskriver undersøgelsen i detaljer, og hvilke konkrete besparelser det kan have for en given virksomhed.'

Download beta’en af P2V Migration for Software Assurance
P2V Migration for Software Assurance kan hjælpe dig med fysisk-til-virtuel hard drive migrering af Windows installationer, og det er tilgængeligt for kunder med Software Assurance aftaler og komplette retailversioner af Windows XP, Windows Vista og Windows 7.  Yderligere restriktioner kan gælde.  Lær mere om processen, og download beta’en på Microsoft Connect.

DNK11032_img8


Arrangementer

Springboard Tour

DNK11032_img9

Microsofts ypperste tekniske eksperter på følgende områder: Microsoft Windows, Office and MDOP Deployment kommer til Europa med en række tekniske workshops i starten af november. Det er ganske gratis at deltage, og du kan frit vælge mellem en tur til bl.a. Stockholm, London og Amsterdam.

Se mere og tilmeld dig her

Deltag i lanceringen af den næste generation af Microsoft Unified Communications
Den næste version af Office Communications Server har fået navnet Microsoft Lync Server 2010. Blandt nyhederne i Lync 2010 er et helt nyt brugerinterface, en komplet IP-telefoniløsning, samt forbedrede audio-, video- og webkonference-muligheder. De nye produktet lanceres med en stor messe med mere end 30 udstillende partnere og masser af gratis break out sessioner.
Læs mere om lanceringen og tilmeld dig straks her

Invitation til Microsoft Infrastruktur Seminar 2010
Et rekord stort antal IT personer deltager på TechEd i Berlin den 8.-12. november 2010. Flere af talerne fra Microsoft Corporation flyver ind fra USA i dagene op til konferencen. Vi har derfor benyttet os af muligheden for at benytte disse resourcer til et lokalt dansk arrangement, hvor det er muligt at møde de ansvarlige folk fra Microsoft og få en dybere indsigt i Microsofts Infrastruktur, datacenter, cloud og identitetsstyrring strategi. Microsoft talerne har direkte tilknytning til produktgrupperne og dette giver en unik mulighed for at gå i dybden med udvalgte infrastruktur produkter og få svar på selv de sværeste produkt- og forretnings-spørgsmål.
Tilmelding skal foregå på følgende link: Her. Alternativt kan man tilmelde sig via email eller telefonisk henvendelse til Sidse Skipper Holmberg Nielsen (email: snielsen@microsoft.com – Mobil: 45678730).


Beskyttelse af personlige oplysninger

Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedbrevet, kan du klikke her for at afmelde dig eller besvare denne mail med ordet "UNSUBSCRIBE" i emnefeltet.

%%Member_Busname%%
%%Member_Addr%% %%Member_City%%
%%Member_PostalCode%% %%Member_State%%
%%Member_Country%% 
 

15. oktober 2010

To af de kommentarer, vi oftest hører hos TechNet Danmark, er 1) at vores tekniske brugere gerne vil have et sted at interagere med de forskellige lokale, danske it-community grupper, og 2) at mange ikke er klar over hvilke services, der er gratis tilgængelige på TechNet.  Jeg kan klart anbefale at tjekke vores helt friske Community side ud samt kigge nærmere på hvordan TechNet kan hjælpe dig som it-professionel - helt gratis.

Læg især mærke til den nye Poll feature på Community siden, der nu giver dig mulighed for at give din meing til kende, direkte til Microsoft Danmark –når du har tid og lyst.  Som altid er du selvfølgelig også velkommen til at emaile mig direkte med kommentarer eller spørgsmål.  Vi glæder os til at høre fra dig!
 
Med venlig hilsen

Charlotte Nielsen
 

charlotte-small
DNK58_08_08

 

 

 

Blogs, communities, tips og tricks

Ved du alt om IT?
Få (næsten) alt at vide på TechNet Wiki(pedia), eller bidrag selv med dine egne leksikale godbidder.

PDC2010
Har du en lille udvikler i maven, skulle du overveje at følge med når Microsoft streamer keynoten fra PDC 2010 live den 28. oktober fra dette site her
I Danmark lægger vi oven i købet op til at deltagerne samles i mindre grupper over hele landet for at opleve PDC sammen med andre udviklere eller kode-interesserede.  Kig ind på
Nerddinner.com, vælg Danmark i søgefeltet, og find en gruppe der streamer PDC i nærheden af dig.

DNK11032_img6

Tilbud og Kurser

Live Meeting seminarer specielt for it-chefer
Microsoft har udviklet en ny serie af webcasts særligt designet til at hjælpe folk der leder grupper af it-professionelle og udviklere med at få det mest optimale ud af videreuddannelse og certificeringer for deres team som helhed.
Det næste Live Meeting seminar i serien hedder Developer Certifications (and why your team needs them) og det foregår d. 20. oktober kl. 17.00.
Læs mere om seminar serien for it-chefer og tilmeld dig her.

Nye Microsoft Certification Packs: gratis andet forsøg inkluderet (Second Shot)
Spar op til 20% ved køb af pakker mellem to og fem eksamener, der alle har gratis andet forsøg inkluderet.

© 2010 Microsoft Corporation Terms of Use | Trademarks | Privacy Statement
Logo Microsoft