Microsoft
Hvis nyhedsbrevet ikke vises korrekt, klik her

TechNets danske website | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
TechNet Flash
Tophistorier

DNK11032_TechNeton

Hvilken rolle spiller it-funktionen i skyen?
Hvad betyder alle de skyer på it-himlen for dig og din karriere? Cloud computing og virtualisering har fået mange tekniske professionelle til at overveje hvordan de skal positionere sig ift. fremtidige jobområder. TechNet ON giver en række gode bud på hvordan du kan holde dine kvalifikationer up-to-date i den nye cloud verden.

DNK11032_Kinect

Kinect
Hvis du ikke allerede har hørt eller set noget om Microsofts helt nye spilleoplevelse, Kinect, så bør du helt klart kigge på et par af nedenstående links. Det er fremtiden inden for NUI (natural user interface) og de nye måder vi kommer til at interagere med computere på, og så er det simpelt hen bare supersjovt.
 

- Se indslaget fra TV2 nyhederne fra d. 30 August. Læs også artiklen fra MetroExpress:  "Det er skidesjovt" Den nye (næsten!) lydløse Xbox konsol kan fås i butikkerne allerede nu. Og Kinect vil kunne købes i Danmark til november. Så glæd jer! Gå helt i detaljer med det nye koncept på Xbox og Kinect’s hjemmeside. Og giv dit besyv med i det danske Xbox community på Facebook.

DNK11032_MicrosoftLyncServer

Er du klar til at teste næste generation af Microsofts Unified Communications platform? 

Microsoft® Lync™ Server 2010 er navnet på den næste udgave af Microsoft® Office Communications Server 2007 R2. Ud over mange nye funktioner indenfor telefoni, presence, instant messaging samt audio-, video- og webkonference, får brugerne en helt ny og bedre integreret oplevelse på tværs af alle kommunikationsformerne og Microsofts øvrige IW-produkter.

Hent allerede i dag en Lync Server 2010 Release Candidate her eller læs om alle de tekniske ressourcer bag Lync Server her.  Husk endelig at reservere d. 17. november 2010 til den danske lancering af Lync Server 2010. Mere information følger snarest på http://www.microsoft.dk/uc


Nyheder

Download HPC Server 2008 R2 til evaluering
Dette er den tredje version af Microsofts high performance computing (HPC) løsning, bygget på 64-bit teknologi. Den kan downloades her til gratis evaluering, og du finder alle de nødvendige ressourcer til produktet.

DNK11032_WindowsHomeServer

Test den opdaterere preview version af Windows Home Server, kodenavn ’Vail’ 
Der er mange it-professionelle, som har allerede har været beta-testere gennem længere tid, men der er stadig mulighed for at teste den seneste betaudgave og give din feedback via vores Connect program.

Tilmeld dig som ny betatester på: http://connect.microsoft.com/windowshomeserver. Du kan også finde masser af god data om eksisterende og kommende Windows Home Server produkter på Windows teamets Home Server blog.


Download System Center Virtual Machine Manager Self-Service Portal 2.0 RC
VMMSSP (også kaldet self-service portalen) kan bruges til at allokere, samle og styre infrastructure-as-a-service ressourcer, og til at bygge fundamentet for en privat cloud platform i dit datacenter. Download den her.

Download de nye, gratis SQL Server migreringsværktøjer
Vi har for nyligt lanceret to nye, gratis migreringsværktøjer til hjælp med migrering til entent SQL Server 2005, SQL Server 2008 eller SQL Server 2008 R2.
Hent Microsoft SQL Server Migration Assistant for MySQL v1.0 eller  Microsoft SQL Server Migration Assistant for Access v4.2

 


Arrangementer

DNK11032_Connections

Europæisk Microsoft SharePoint konference i Holland
28.-29. september i Haag
Læs mere og tilmeld dig her.

Skal I opgradere fra IE6 til IE8?
Hvis I stadig kører med Internet Explorere 6, så bør du lytte med på denne live streaming session fra Windows 7 teamet i Redmond, der gennemgår deres bedste bud på strategier og standarder for virksomheder der migrerer fra IE6 til en nyere version.

Torsdag d. 30. september fra k. 18.00 dansk tid.

DNK11032_TechEd

Vind en gratis billet til TechEd Berlin 2010

Vi har lavet et ’behind-the-scenes’ videoshow om TechEd Europe, der igen i år skal foregå i Berlin. Du kan se de personer, der er ansvarlige for keynotes og sessionernes indhold, fortælle om hvilke sessioner der bliver mest populære.  De annoncerer også hvordan du kan deltage i konkurrencen om en fribillet til konferencen. God fornøjelse!

Husk også at man stadig kan tilmelde sig på normal vis, på TechEd Europe siden. Indtil videre er vi ca. 350 danskere, der skal afsted i år, og vi vil gerne være endnu flere.


Beskyttelse af personlige oplysninger

Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedbrevet, kan du klikke her for at afmelde dig eller besvare denne mail med ordet "UNSUBSCRIBE" i emnefeltet.

%%Member_Busname%%
%%Member_Addr%% %%Member_City%%
%%Member_PostalCode%% %%Member_State%%
%%Member_Country%% 
 

16. september 2010

Jeg håber, du har nydt en god, lang sommer.
En af de sjoveste oplevelser i min sommerferie var at prøve en tidlig udgave af Microsoft Kinect. Efter at have hoppet rundt som en gal for at styre en gummibåd ned ad en flod uden nogen form for spilkontroller – med latterkramper til følge – er der ingen tvivl om hvad der står højt på min ønskeliste til jul. Se hvordan det virker i videoen fra TV2 nyhederne her til venstre.
Prøv også det nye WorldWide Telescope, hvor du kan zoome ud i rummet med din egen pc som teleskop.

Med venlig hilsen,
Charlotte Nielsen
Technical Audience Connection, Microsoft Danmark

charlotte-small
DNK58_08_08

Blogs, communities, tips og tricks

System Center User Group holder event med Wally Mead  
Den danske System Center brugergruppe er igen lykkedes med at få SC eksperten Wally Mead til at slå et smut forbi København. Det bliver fredag d. 5/11 (fredagen før Teched Berlin), og ud kan læse om detaljerne på SCUGs communityside.

Interviews med 19 professionelle it-folk fra TechEd USA
TechNet teamet har video-interviewet 19 top-professionelle it-folk, der var talere på TechEd i USA tidligere på sommeren, om deres ekspertiseområder. Se blandt andet videoer om Windows og SQL Azure, SharePoint 2010, Windows 7, og meget andet fra de teknisk passionerede talere i"Bytes by TechNet".

Microsoft Dynamics CRM teamet har oprettet en blog
Følg med i de seneste CRM nyheder samt teamets tips & tricks.

DNK11032_WindowsLive

Nye features og muligheder med Windows Live og Hotmail
For det første er der kommet en opdateret version af vores Windows Live Essentials 2011 beta, til download og test nu. Oplev alle nye features til messenger, mail, fotos og film – i Windows Live regi. Husk også at høre fra de tekniske eksperter bagved fornyelserne på deres blog Inside Windows Live. For det andet er der nyheder fra Hotmail, der nu lader Exchange ActiveSync (EAS) sync’e alle data mellem din telefon og Hotmail, således at både email, kalender og kontakter kan pushes automatisk til din telefon. Lær mere om hvordan her.

Dyk ud i rummet med Microsoft Research’s WorldWide Telescope
WorldWide Telescope (WWT) gør din computer til et virtuelt teleskop, idet det samler billeder fra mange af verdens bedste land- og luftbaserede teleskoper. Du kan vælge mellem en client- eller webbaseret løsning. Oplev universet her.

Tilbud

DNK11032_Hvilke 

7-sover du? Bliv lysvågen med Microsoft Windows 7!
Forandring fryder, og en af de mest frydefulde forandringer er en opgradering til Windows 7. Vi er ikke i tvivl, og vil gerne hjælpe dig med at vågne op til en ny IT-morgen med Windows 7. Kig ind på den danske Windows 7-side, hvor vi har video-svarene på de syv spørgsmål, som vi oftest hører. Du kan også stille os spørgsmål, hvis vi ikke allerede har givet dig svaret. Og så er det bare at klikke på den grønne forhandler-knap, og du kan have Windows 7 imorgen

Self Service BI – gratis seminar hos 4D Konsulenterne
Hvad er "Self-Service BI", og hvad kan det gøre for din organisation? Fremtiden tilhører Business Intelligence. "Self-Service BI" omfatter en palette af værktøjer, som sætter dig i stand til at udarbejde mere avancerede og slagkraftige analyser og rapporter. På seminaret fokuseres der på mulighederne for udvikling af analyser med Powerpivot, Report Builder 3.0 og integrationen med Sharepoint 2010. Læs mere og tilmeld dig

Få 15% rabat på uddannelse og certificering nu!
Tilmeld dig et hvilken som helst kursus hos Firebrand Training senest den 17. September 2010 og få 15% rabat. Kurset kan gennemføres når som helst frem til den 31. December 2010.  Tilmeld dig i dag!

Nye Microsoft Certification Packs: gratis andet forsøg inkluderet (Second Shot)
Spar op til 20% ved køb af pakker mellem to og fem eksamener, der alle har gratis andet forsøg inkluderet.

 

© 2010 Microsoft Corporation Terms of Use | Trademarks | Privacy Statement
Logo Microsoft