Hvis nyhedsbrevet ikke vises korrekt, klik her

TechNets danske website | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
TechNet Flash
Tophistorier

TechNet TV nyheder
I sidste udgave lancerede vi TechNet TV – et koncept der er blev så vel modtaget at vi nu har givet det sin helt egen side:
http://www.technet.dk/tv. Klik ind og se en snes helt nye, korte videoer med danske it-tekniske eksperter – bl.a. om Windows 7 på en Dell tablet, Windows Live Essentials – Live Mesh og den nye Internet Explorer 9.

Vi hører meget gerne fra dig, både med feedback på de enkelte episoder og ideer til nye. Du kan nå os via twitter på @mstndk (TechNet Danmark) og @bdollerup (Bjarne B. Dollerup)

Twitter Facebook LinkedIn

Tech•Ed 2011 i Europa
Baseret på feedback fra partnere og kunder flytter vi Tech•Ed Europe tilbage til sit vante tidspunkt i sommerperioden, første gang i 2012.

Den næste Tech•Ed Europe konference starter den 25. juni 2012 i Amsterdams RAI Exhibition and Convention Centre.
Du er naturligvis velkommen til at deltage i Tech•Ed North America 16-19 maj 2011. Til deltagere fra Europa giver vi en rabat på $200 USD på deltagergebyret indtil fridag 15. april 2011. Du kan registrere her og bruge følgende promo kode: ATGNEURO

Twitter Facebook LinkedIn

SURVIVAL GUIDE: Udrulning af Windows 7 og Internet Explorer 9
Tiden er inde til at starte udrulningen af Windows 7 og Internet Explorer 9 i virksomhederne over det ganske land. Derfor har vi samlet en liste af anerkendte ressourcer fra Client TechCenter, som vi mener er helt centrale for opgaven, og som du ganske givet vil få glæde af.

Det er der kommet en SURVIVAL GUIDE ud af. Du må benytte indholdet af guiden på den måde, du ønsker, men på én betingelse. Nemlig, at du fortæller os, hvis du finder en artikel, en video, en download, eller hvad det nu kan være, der bare skal med på listen, og som ikke er det nu. Finder du det, så skriv det som en kommentar til guiden, og vi vil opdatere den, hvis vi er enige med dig. Så fyr endelig løs!

I guiden finder du desuden to downloads, som vi har fået lov til at bruge af vores ungarske kolleger: En plakat og en håndbog om Windows 7- og Internet Explorer 9-udrulning, lige til at skrive ud og hænge op på væggen eller dele med kollegerne.

Vi håber, du vil få glæde af guiden. Klik her for at komme til SURVIVAL GUIDE: Udrulning af Windows 7 og Internet Explorer 9.

Twitter Facebook LinkedIn

Microsoft licenser for organisationer
Vores kundeservice har gennem et stykke tid samlet de mest stillede spørgsmål om Microsoft licenser for organisationer (Microsoft volumenlicens). Vi har derfor opdateret vores licensportal, hvor du kan finde svar på typisk stillede spørgsmål om licenser til organisationer. Læs mere ved at gå til websiden om "Ofte stillede spørgsmål om licenser".

Twitter Facebook LinkedIn

No Content
No Content
No Content
No Content
No Content
No Content
No Content
No Content
No Content
No Content
No Content
No Content
No Content
No Content
No Content
No Content

Beskyttelse af personlige oplysninger

Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedbrevet, kan du klikke her for at afmelde dig eller besvare denne mail med ordet "UNSUBSCRIBE" i emnefeltet.

%%Member_Busname%%
%%Member_Addr%% %%Member_City%%
%%Member_PostalCode%% %%Member_State%%
%%Member_Country%% 
 

12. april 2011

Så er vi endeligt omgivet af forår og påsken står for døren. Derfor vil vi benytte dette korte "påske nummer" til først og fremmest at ønske dig og din familie en rigtig god påske!

Derudover har vi et par nyheder, blandt omkring Tech•Ed 2011 i Europa og vores danske TechNet TV kanal.

Med venlig hilsen,
Charlotte Nielsen, Redaktør
Technical Communities,
Microsoft Danmark

charlotte-small
 DNK11032-04-signature

 

 

 

Blogs, communities, tips og tricks

Bestå en virtualiseringstest og få et gratis TechNet abonnement.
Bestå en certificeringseksamen på virtualisering mellem 1. marts og 30. juni 2011 – og få et gratis, personligt TechNet abonnement. Gælder de første 1.000 deltagere. Læs meget mere her.

Gratis Windows Azure trial
Få 750 timers brug af Windows Azure extra-small instance og 25 timers brug af Windows Azure small instance til og med 30. juni 2011. Samtidigt får du også en gratis SQL Azure trial, som giver dig gratis adgang til SQL Azure 1GB Web Edition i tre måneder. Find ud af detaljerne her.

No Content
No Content
No Content
© 2011 Microsoft Corporation Terms of Use | Trademarks | Privacy Statement
Logo Microsoft