Hvis nyhedsbrevet ikke vises korrekt, klik her

TechNets danske website | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
TechNet Flash
Tophistorier

Om ganske få uger starter det næste kapitel i Windows historien, når den øverste chef for Windows gruppen, Steven Sinofsky, viser ”Windows 8” frem på den udsolgte ”Build” konference i Anaheim. Allerede nu kan du følge med på hans blog, hvor han beskriver de teams, der er en del af ”Windows 8” samt svarer på spørgsmål omkring hvad du kan forvente af den kommende version af Windows. 


Du kan finde Sinofsky’s blog her, og husk også at følge med i den danske Windows blog på PCworld.

No Content
No Content

Nyheder

Campus Days: 30 nye sessioner frigivet 
Vi kan nu afsløre endnu flere af de i alt 77 tekniske sessioner, som du kan se på www.campusdays.dk. Med mindre end 7 uger tilbage til årets store Campus Days event, er det nu du skal tilmelde dig hvis du ikke har gjort det endnu. Vi glæder os meget til tre fantastiske dage i CinemaxX, så skynd dig at tilmelde dig selv eller en kollega.

CLOUD
Der har længe været et stort fokus på Cloud. Her er en samling gode links til management af og i skyen.

TwitterFacebookLinkedIn


Microsoft System Center 2012: Taking Systems Management to the Cloud

Denne artikel gennemgår hvordan System Center 2012 suiten vil gøre det lettere at tage en integreret tilgang til styring, monitorering og optimering af din infrastruktur.


System Center Monitoring Pack til Windows Azure applikationer
Windows Azure Monitoring Pack kan hjælpe dig med at tjekke performance på de applikationer, der kører på Windows Azure.

SCVMM 2012 – det primære værktøj til infrastruktur og cloud
En af de mest læste Wiki posteringerer beskriver hvordan System Center Virtual Machine Manager 2012 kan bruges til at styre – men især også til at skabe – Hyper-V clusters. Hyper-V clusters er et væsentligt grundelement i ’private cloud’ konceptet. Læs mere her.

Download og afprøv 5 vigtige serverprodukter
Vil du gerne lære et serverprodukt bedre at kende og forstå alle detaljerne, så download et eller flere af nedenstående produkter, der alle er centrale for din forretning. Hvert link leder dig ind til en gratis trial download og en guidet rundtur i alle features og finesser. God fornøjelse!

TwitterFacebookLinkedIn

No Content
No Content
No Content
No Content

Arrangementer & Kurser

En dag med eksperternes syn på VDI-performance og projektscoping
Den 23. september får du mulighed for at få indsigt i alle de teknologiske aspekter af VDI. Arrangementet er for dig, der overvejer VDI, men som savner et overblik over de teknologiske muligheder og de forskellige leverandørers løsninger. Arrangementet holdes af Microsoft og Citrix og løber fra kl. 9.00 til 14.30 i Mogens Dahl Koncertsal, Snorresgade 22, 2300 København S. Tilmeld dig her.


PASS SQLrally, 7.-9. november

Frigør din indre Viking og få endnu mere erfaring på PASS SQLRALLY Nordic. Dette er den første SQLRALLY event som holdes udenfor US, arrangeret af PASS i samarbejde med Microsoft og lokale bruger SQL server og BI grupper.
Konferencen holdes i Aronsborg Stockholm fra den 8-9 november, med en danskeraften den 7. november til at varme op med. Se mere om konferencen HER og se hvordan du tilmelder dig Danskeraftenen på www.sqlsug.dk.

TwitterFacebookLinkedIn


Gratis træningskurser på Microsoft Virtual Academy

Hvis du har brug for at fordybe dig i et par dybtgående tekniske træningskurser -helt gratis- så klik ind på www.microsoftvirtualacademy.com. Et udpluk af emner inkluderer SQL Azure, Hyper-V, VDI, og IT-sikkerhed, og du kan samle point og kæmpe mod andre it-professionelle undervejs.

dnk12005_four

TwitterFacebookLinkedIn

No Content
No Content
No Content
No Content
No Content
No Content

Beskyttelse af personlige oplysninger

Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedbrevet, kan du klikke her for at afmelde dig eller besvare denne mail med ordet "UNSUBSCRIBE" i emnefeltet.

%%Member_Busname%%
%%Member_Addr%% %%Member_City%%
%%Member_PostalCode%% %%Member_State%%
%%Member_Country%% 
 

26. august 2011


Jeg håber, du har haft en dejlig og afslappende sommer.

For vores vedkommende er den travle sæson nu i fuld gang, og jeg er sikker på at der kommer til at ske mange nye spændende ting i løbet af efteråret. Indtil videre vil jeg dog nøjes med at ønske dig god læselyst og god arbejdslyst!

Med venlig hilsen,
Charlotte Nielsen, Redaktør
Technical Communities,
Microsoft Danmark

charlotte-small
 DNK11032-04-signature

 

 

 

Blogs, communities, tips og tricks

Gratis ebøger fra Microsoft i de nye formater
Hent f.eks. Introducing Windows Server 2008 R2 af Charlie Russel og Craig Zacker sammen Windows Server team’et her i EPUB og her i MOBI.

Tænd for Lync-telefoni – og spar 20 % på licensen
Frem til d. 31. december 2011 giver kampagnen ”Turn On Lync Voice” mulighed for aktivere telefonifunktionerne i Lync Server 2010 og samtidig spare 20 % på Lync Server Plus CAL-licensen. Læs mere her eller kontakt din Microsoft-forhandler for yderligere information.

Bliv gode venner med Microsoft Private Cloud på Facebook
Hold dig ajour og deltag i debatten om Microsoft Private Cloud på vores dedikerede danske Facebook side.


No Content
No Content
No Content
© 2011 Microsoft Corporation Terms of Use | Trademarks | Privacy Statement
Logo Microsoft