Hvis nyhedsbrevet ikke vises korrekt, klik her

TechNets danske website | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
TechNet Flash
Tophistorier

Windows "8" beta frigives i slutningen af februar 2012 samtidig med at vi åbner for Windows app butikken!


Den 5. december  præsenterede Antoine Leblond, Vicepræsident for Windows Web Services, vores planer for hvordan du fremover vil kunne købe “Metro” applikationer til Windows “8” i den nye Windows Store

Meget af præsentationen gik naturligvis med at fortælle om forretningsbetingelser, brugergrænseflader og fordele for udviklere. Men med mere end 1,25 mia Windows brugere globalt, skal vi designe apps butikken for såvel forbrugere og PC brugere i virksomheder af alle størrelser. Vi hører ofte spørgsmål fra udviklere som udvikler applikationer til virksomhedsbrug omkring hvad de skal gøre for at få de nye ”Windows 8” applikationer i markedet. Det er derfor væsentligt for IT administratorer at have klarhed over hvordan disse applikationer skal rulles ud og hvordan de administreres - i særdeleshed med hensyn til interne politikker og sikkerhed.

Virksomheder kan vælge at begrænse deres ansattes adgang til kataloget i Windows butikken, eller tillade adgang men forhindre adgang til specifikke apps. Derudover vil virksomheder kunne vælge at rulle “Metro” applikationer ud direkte til deres PCer, uden at gå igennem butikken.

I de kommende måneder vil du kunne læse meget mere om ”Windows 8” på den danske TechNet side og her i nyhedsbrevet.
Du kan starte på Antoine’s blog og du kan se en kort video præsentation med Antoine her.

Twitter Facebook LinkedIn


Nyheder


Download Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2
Så er SP2 for Microsoft Exchange Server 2010 klar, og den inkluderer en helt ny hybrid konfigurationswizard – og meget mere. Oplev selv alt det nye,
Exchange 2010 SP2 indeholder.

Hent Forefront Identity Manager 2010 R2 RC
Nu kan du hente release kandidaten af Forefront Identity Manager 2010 R2 på Microsoft Connect.

Hvad får du ud af at tage en Microsoft eksamen? Ifølge en opinionsundersøgelse foretaget af Network World kan det give mere i løn og et bedre job. 

60% of IT pro’er spurgt i forbindelse med undersøgelsen fortalte at en certificering førte til et nyt arbejde, og halvdelen sagde at den førte til en lønstigning.  Der er en passioneret debat blandt IT pro’er omkring værdien af certificeringer, men en analyse foretaget blandt 700 netværkseksperter foretaget af det amerikanske magasin Network World og SolarWinds kan muligvis slå en pæl igennem den diskussion – én gang for alle!  Ifølge analysen fik de fleste, der tog en certificering, et ordentlig skub på karrieren.  60% kunne fortælle at certificeringen førte til et nyt arbejde; 50% sagde at de tjente mere bagefter, og 40% fortalte at deres løn steg med mere end 10% på grund af en certificering. Slutteligt kunne 29% fortælle at den førte til en forfremmelse. Du kan læse resten af undersøgelsen her, og du kan se en række gode tilbud på netop IT-certificeringer fra danske kursusudbydere lige herunder!


Twitter Facebook LinkedIn

No Content
No Content

Kurser & Arrangementer

Firebrand Training tilbyder dig at blive virtualiseringcertificeret (70-659) på kun 3 dage, med et accelereret, fokuseret og intensivt forløb. For at opnå samme niveau med traditionelle kurser kræver det 5 kursusdage i alt, eksklusive certificering, hvilket er yderligere 1 dag. Det betyder totalt 6 arbejdsdage i forhold til de 3 arbejdsdage som vores uddannelse kræver.

SuperUsers har følgende tilbud:
MS-0215 Dette er et 5 dages kursus der giver dig den nødvendig viden til at kunne installere og administrere et virtualiseret miljø med Microsoft teknologier. Dette kursus giver dig information om hvordan du installerer og konfigurerer Hyper-V og Remote Desktop Services på Windows Server 2008 R2.

MS-0028 Dette 5 dages kursus giver kursisterne den nødvendige viden til at kunne installere, konfigurere og administrere System Center Operations Manager 2007 R2. Kursister med Windows Server 2003 og Windows Server 2008 viden kan deltage på dette hold.

Her er kurserne, som forbereder dig på Microsoft Private Cloudfra GlobalKnowledge
Microsofts Server Virtualisering (Hyper-V) og System Center Suiten er grundstenene i Microsofts Private Cloud. Global Knowledge tilbyder en række kurser i disse - og nu også i System Center 2012! Se vores aktuelle tilbud her, samt hvordan du sikrer din karriere i skyen fremadrettet!

Teknologisk Institut har følgende tilbud:
Få styrket din teoretiske viden og kickstart din certificering på System Center Operations Manager, SCOM 2007 med et kursus på Teknologisk Institut, hvor du bliver undervist af førende konsulenter inden for System Center Suiten.

Med et kursus baseret på Microsoft materialer, er du sikker på kvaliteten af undervisningsmaterialet. Du har desuden mulighed for at betale helt eller delvist for et kursus ved brug af SA vouchere. Kontakt din licens-administrator i dag og hør om I har uddannelsesvouchere indeholdt i jeres licensaftale.

Ved bookning af kurset senest 23. december 2011, får du 500 kr. i rabat pr. kursus. Oplys rabatkode ”SP500”.

Vælg dit kursus ud fra dit forudgående kendskab til System Center Operations Manager:
Managing System Center Operations Manager 2007 R2 [CW 50028]
System Center Operations Manager 2007: Advanced Configuration and Administration [CW 50216]

Få styrket din teoretiske viden og kickstart din certificering på virtualisering af Windows Servere med et kursus på Teknologisk Institut. Ønsker du en certificeringsgaranti inkluderet i dit kursus skal du vælge vores Time To Learn kursus, der leder dig direkte mod Microsoft certificeringen 70-659: TS: Windows Server 2008 R2, Server Virtualization.

Med et kursus baseret på Microsoft materialer, er du sikker på kvaliteten af undervisningsmaterialet. Du har desuden mulighed for at betale helt eller delvist for et kursus ved brug af SA vouchere. Kontakt din licens-administrator i dag og hør om I har uddannelsesvouchere indeholdt i jeres licensaftale.

Ved bookning af kurset senest 23. december 2011, får du 500 kr. i rabat pr. kursus. Oplys rabatkode ”SP500”.

Kurset der starter med TTL er inklusiv certificeringsgaranti:
Implementing and Managing Microsoft Server Virtualization [MOC 10215]
TTL Windows Server 2008 R2, Server Virtualization [Exam 70-659 TS]

Twitter Facebook LinkedIn

No Content
No Content
No Content
No Content
No Content
No Content
No Content
No Content
No Content
No Content
No Content
No Content

Microsoft respekterer dit privatliv. Du kan få yderligere oplysninger ved at læse vores fortrolighedspolitik online.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage dette nyhedsbrev, så klik her.

Klik her for at ændre dine kontaktindstillinger for andre meddelelser fra Microsoft.

%%Member_Busname%%
%%Member_Addr%%
%%Member_State%% %%Member_PostalCode%% %%Member_Country%%

22. december 2011


TechNet Danmark ønsker jer alle en rigtig glædelig jul samt et godt og oplevesesrigt 2012!

Hvis det også skal være et lærerigt år, kan jeg anbefale at du kigger på de gode kursustilbud fra vores træningspartnere, der er listet under ’Kurser & Arrangementer’ herunder.


Charlotte Nielsen
Technical Communities,
Microsoft Danmark

charlotte-small
 DNK11032-04-signature

 

 

 

Blogs, communities, tips og tricks

Vind i vores julekalender!
Det er ikke for sent at være med i årets TechNet Julekalender og vinde sjove, geeky gaver!
Kig ind på Bjarnes blog, hvor han hver morgen åbner en låge.


Nye videoer fra Campus Days
Der er kommet flere videoer fra Campus Days sessionerne på TechNet Edge.
De er virkeligt gode – så tjek dem ud!


Windows Server ”8” - en introduktion Vi har tidligere omtalt Bjarne B. Dollerups forrige job som Senior Product Planner i Windows Server-gruppen i Microsofts hovedkontor i Redmond. Mens vi kommer nærmere på frigivelsen af den næste Windows Server, vil Bjarne fortælle om de nye funktioner i Windows Server ”8” og hvordan Server teamet brugte feedback fra kunder og partner over hele verden som beslutningsgrundlag. Du kan følge med enten direkte fra Bjarnes blog eller deltage i debatten på Windows-bloggen hos PCworld.

På BUILD-konferencen i september introducerede Bill Laing, chef for Windows Server teamet,  en tidlig “udvikler” version af den næste version af Windows Server under kodenavnet Windows Server 8, som naturligvis kan hentes fra MSDN. Det var første gang teamet fik lejlighed til at dele nogle af deres tanker omkring designet af Windows Server 8 og dermed hjælpe udviklere på vej til at udnytte disse nye funktioner i nye og eksisterende applikationer, systemer og enheder.


Microsoft Management Summit 2012
April 16 - 20, 2012,
Las Vegas, USA
Så er der åbnet for tilmelding til årets største konference for teknisk træning i Microsoft IT-styringsværktøjer. Få hands-on erfaring og lær alt om fremtiden indenfor datacenter, cloud og fleksible arbejdspladser.  Læs meget mere og tilmeld dig her.


Kender du en softwareudvikler, der skal med til DDC? Klik på banneret og lær mere om konferencen.

DNK12108_01_image
 


No Content
No Content
No Content
© 2011 Microsoft Corporation Terms of Use | Trademarks | Privacy Statement
Logo Microsoft