TechNets danske website | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
TechNet Flash
Tophistorier

Nyheder fra CES
DNK11032_05_01 
Kinect solgte 8 mio. på 60 dage og overhaler iPad som det hurtigst sælgende elektronikprodukt. Fremtidige versioner af Windows på ARM, System-on-a-Chip (SoC), nye tablets, media center, og Xbox Avatar... var blot nogle af de nye spændende indslag på Consumer Electronics Show i Las Vegas for nyligt. Læs vores vurdering af det hele på Bjarnes blog og se Steve Ballmers keynote her.

Twitter Facebook LinkedIn


Nyt dansk licenseringssite  DNK11032_05_02
En af de kommentarer, vi ofte hører fra vores kunder og brugere, er at det kan være svært at gennemskue licensreglerne. Derfor har vi i Microsoft Danmark forsøgt at skabe et bedre overblik på den nye danske licensportal. TechNet anbefaler også denne underside med de helt konkrete brugervilkår for Microsoft licenser.

Twitter Facebook LinkedIn

Nyheder


Cloud sikkerhed

Der er mange spørgsmål om, hvor sikkert det er at lægge sine data op i skyen.  Vi kan anbefale denne video Windows Azure Platform Security Essentials for Technical Decision Makers hvor en Microsoft Services Security Architect fortæller om bl.a.
- de sikkerhedskontroller, der ligger i Windows Azure til at beskytte kundernes applikationer og data
- arkitekturgennemgang af Windows Azure Storage komponenterne
- sikkerhed i SQL Azure (samt forskellene til en on-premises installation af SQL Server)
- hvordan Microsoft sikrer vores store datacentre

Twitter Facebook LinkedIn


Endelig! Én konsol til al styring og administration af min infrastruktur.
Hvis du er involveret i at beskytte din organisations PC miljø, så er jeg sikker på at du kender til den kunstige, men meterhøje mur mellem hhv. opgaverne og værktøjerne til PC-sikkerhedsadministration og PC administration generelt. De har i årevis været betragtet som separate discipliner og har derfor udviklet sig til 2 separate infrastrukturer, hver med deres egne processer og procedurer. Det er slut nu! Den nye Forefront Endpoint Protection (FEP) 2010 integrerer ind i System Center Configuration Manager 2007 R2 og R3.

I dette whitepaper fokuserer vi på fordelene ved denne konvergens og beskriver hvorledes du kan anvende det konsoliderede system til at skabe mere effektive processer.

Twitter Facebook LinkedIn


System Center Virtual Machine Manager Selvbetjeningsportal 2.0

Stiger dit datacenters driftsomkostninger? Er din nuværende infrastruktur udfordret, når forretningen har behov for at dine applikationer eller services skal skalere op eller ned? Så har du behov for en mere kosteffektiv og strømlignet måde at levere IT services på. Læs mere her om vores nye VM selvbetjeningsportal løsning.

Twitter Facebook LinkedIn


Med Springboard er du tættere på løsningen og fremtidens desktop

Springboard kan du finde information om alt fra gennemgang og analyse af de nyeste funktioner til emner som kompatibilitet og tilpasset konfiguration af desktopmiljøet. Få adgang til tekniske ressourcer, gratis værktøjer og udførlige vejledninger til at lette implementering og administration af Windows Optimized Desktop, der omfatter:

- Windows klient-operativsystemet
- Microsoft Office-produkter
- Windows Internet Explorer
- Microsoft Desktop Optimization Pack (MDOP) såsom virtualiseringsteknologierne
o Microsoft Application Virtualization (App-V) og
o Microsoft Enterprise Desktop Virtualization (MED-V)

Vi har opdelt Springboard i nogen ovenordnede grupperinger, der gør det nemt for dig at finde information afhængigt af dit behov.

Twitter Facebook LinkedIn


Windows 7 TechCenter (Springboard) nu tilgængelig på Windows Phone 7

For at give dig mulighed for at få adgang til Springboard information hvorsomhelst, har vi skabt "Springboard Series App for Windows Phone 7". Læs mere på Bjarne’s blog.

Twitter Facebook LinkedIn


CRM eller xRM i skyen?

Nu lancerer vi Microsoft Dynamics CRM online – din chance til at føre alle jeres relationsstyrings applikationer til et helt nyt niveau. Her er nogle eksempler på hvad du kan med Microsoft Dynamics CRM:

Peg & klik tilpasning af datahåndtering, arbejdsgange, brugeroplevelse, adgang og sikkerhed, analyse og rapportering.
Mulighed for at installere tilpasninger enten i dit datacenter eller i skyen.
Programintegration på basis af velunderstøttede branchestandarder
Udvidelse af velkendte og skalerbare teknologier, f.eks. Microsoft Office System, Microsoft SQL Server, Microsoft Visual Studio, the Microsoft .NET Framework og Windows Server.

Så hjælp dig selv og din virksomhed ved at strømline og effektivisere de mange applikationer I bruger til at håndtere diverse relationer. Prøv selv eller send link til kollega der kunne være interesseret i at prøve en ekstraordinær CRM løsning gratis. Og husk at vi har et specielt introduktionstilbud frem til 30. juni i år.

Twitter Facebook LinkedIn


Arrangementer

Microsoft Management Summit 

DNK11032_05_14

"Traditionen tro" afholdes Microsoft Management Summit i USA og igen i år i Las Vegas. Forventningerne til dette års Microsoft Management Summit er ikke blevet mindre. Med de mange nye produktlanceringer som Service Manager 2010, SCCM R2, VMM 2008 R2, DPM 2010 m.v., er der lagt op til en konference med meget nyt og spændende indhold. MMS er en af de mest besøgte konferencer uden for Danmark og mange danskere besøger konferencen år efter år. Samtidig er der rabat på tilmeldingen indtil 14. februar, så der er god grund til at tilmelde sig hurtigst muligt!

For at deltage både på konferencen og til de danske arrangementer skal tilmelding foretages både på den officielle US web-side: http://www.mms-2011.com/ OG på denne online formular.  Husk dog også at følge med på www.microsoft.dk/mms fra og med onsdag i denne uge.

Twitter Facebook LinkedIn


Mobile World Congress 2011:
Den årlige konference om mobiltelefoner foregår fra den 14-17 februar i Barcelona, Spanien. Du kan læse mere her

Twitter Facebook LinkedIn


Convergence 2011:
Den årlige Microsoft Dynamics ERP/CRM konference for kunder og partnere foregår fra den 10-13 april i Atlanta, USA, og du kan læse mere her

Twitter Facebook LinkedIn


Mix ‘11:
MIX er det årlige arrangement for webfolk og udviklere generelt. Det foregår i Las Vegas, USA fra 12-14 april, 2011. Du kan læse mere her

Twitter Facebook LinkedIn


 

25. Januar 2011

Godt nytår!
Nytåret blev kick-startet med de spændende nyheder på gadget- og personlig elektronikfronten fra CES i Las Vegas. Se Steve Ballmers keynote og meget mere fra CES her til venstre.

En anden god nyhed er vores nyligt lancerede licenseringssite – noget som mange af vores kunder og brugere har efterspurgt gennem lang tid. Jeg håber meget, det kan hjælpe med at give jer svar på jeres spørgsmål om licenser.
 
Med venlig hilsen,
Charlotte Nielsen
Technical Communities,
Microsoft Danmark


 

charlotte-small
 DNK11032-04-signature

 

 

 

Blogs, communities, tips og tricks

TechNet fordele hvis du har Software Assurance
Er du klar over at du kan være kvalificeret som bruger af gratis TechNet abonnementselementer hvis dit firma har Software Assurance? Læs alt om TechNet for Software Assurance her.

Køb et TechNet abonnement direkte på nettet
Hvis du ikke har SA eller bare gerne vil anskaffe dig det komplette sæt af TechNet abonnementets fordele nemt og hurtigt, kan du selv købe et direkte i vores danske Microsoft Online Store – fra kun €213 for et personligt, 1-årigt abonnement.

Dine certificeringer har stor værdi for din virksomhed
Er du ansat hos en virksomhed, der er Microsoft Partner, så bør du sikre dig at dine certificeringer er registreret korrekt!
Dine certificeringer kan støtte op om den eller de kompetencer virksomheden ønsker at opnå. Du kan læse mere om de enkelte kompetencer her http://partner.microsoft.com/ danmark/40011230.

Nu kan du bruge Office 2010 både i skyen og på telefonen
I juni sidste år, koblede vi Office 2010 på Windows Live Skydrive for at gøre det nemmere for dig at dele dine dokumenter på nettet.
I august, koblede vi Windows Phone og  iOS baserede enheder til Hotmail Exchange ActiveSync. I oktober, koblede vi OneNote på Windows Phone 7 til SkyDrive så du kunne tilgå dine personlige og /eller delte noter fra både din PC og din Windows Phone.

Fra den 18. januar, i første omgang i USA,  kan du hente en version af OneNote Mobile til Apple iPhone. App’en vil være gratis i en begrænset periode. Det er planen at gøre den tilgængelig i andre regioner, og så snart vi ved noget vil vi annoncere det her!  Læs mere på Windows Live teamets blog.


Lær af andres virksomheders erfaringer
Vi har netop lanceret et helt nyt case study site, hvor du finder cases og videoer om danske og udenlandske virksomheders erfaringer med Microsoft produkter. Se mere her

© 2011 Microsoft Corporation Terms of Use | Trademarks | Privacy Statement
Logo Microsoft