Hvis nyhedsbrevet ikke vises korrekt, klik her

TechNets danske website | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
TechNet Flash
Tophistorier

To store Windows events til efteråret
Microsoft afholder 2 store, tekniske events nu til efteråret. Det primære omdrejningspunkt for begge vil helt naturligt være Windows, og begge konferencer vil give dig et førstehåndsindtryk af fremtiden for Windows.

BUILD er et helt nyt event for moderne hardware- og softwareudviklere samt it-professionelle med en hobbyudvikler i maven. Lær alt om de nye touch-baserede brugeroplevelser, blandt andet understøttet af hardware-accelereret Internet Explorer 10, så næsten alle kan skabe hurtige, dynamiske og ikke mindst superlækre Windows applikationer.
Du kan læse alt om BUILD her, hvor du også kan tilmelde dig selve konferencen i Anaheim, Californien.  Men du kan også ’bare’ sætte kryds i kalenderen den 13. september kl. 18.00, hvor vi streamer den spændende Windows keynote direkte fra Anaheim. Du kan se med på www.buildwindows.com eller fra en af vores danske partnersites, detaljer følger i løbet af august.

Campus Days har vi allerede tidligere omtalt på dette sted, og jeg kan kun anbefale at du tilmelder dig hvad der ser ud til at blive årets absolut største tekniske Microsoft arrangement på dansk grund. Der er allerede flere end 300 deltagere tilmeldt konferencen, som jo foregår i København fra den 11.-13. oktober. Du kan stadig nå at tilmelde dig selv eller en kollega på www.campusdays.dk.

TwitterFacebookLinkedIn

Sommeraktiviteter
Som jeg skrev i sidste måneds nyhedsbrev, har vi arbejdet på at bygge et lille program af hyggelige og lærerige aktiviteter, som forhåbentlig kan gøre dine dage på jobbet i løbet af sommeren lidt sjovere samtidigt med at du forbedrer dine tekniske kompetencer. Klik på banneret herunder og dyk ned i sommerens hotteste emner – når du keder dig på jobbet mens andre holder fri!

Du kan også se et par lynhurtige, danske videoer lavet af vores tekniske IT evangelister. De nyeste omhandler blandt andet Powershell scripting, Office 365 og et review af Acers nye Slate laptop. Endelig anbefaler vi også stærkt, at du prøver vores helt nye Microsoft Virtual Academy. Der har du mulighed for at være sammen med flere end 236.000 andre it-professionelle verden over og fordybe dig i en lang række dybtgående tekniske træningskurser -helt gratis. Et udpluk af emner inkluderer SQL Azure, Hyper-V, VDI, og IT-sikkerhed.

DNK12005_one


TwitterFacebookLinkedIn

No Content

Nyheder

Download Microsoft SQL Server “Denali” CTP3
Den kommende SQL Server, med kodenavnet “Denali”, er netop frigivet til CTP3 (Community Technology Preview 3). Hent CTP’en og oplev selv hvad der venter når ”Denali” er færdig.

Se Steve Ballmer tale om Windows InTune
I sidste uge afholdt Microsoft sin store, årlige partnerkonference, og Steve Ballmer brugte en del af sin keynote på at tale om Windows InTune og dets vigtige rolle i Cloud miljøer.  Se Ballmers keynote og andre præsentationer fra konferencen her. Hvis du selv har mod på at prøve InTune, så download betaen eller en trial i dag

TwitterFacebookLinkedIn


Vigtige serverprodukter til gratis afprøvning

Vil du gerne lære et serverprodukt bedre at kende og forstå alle detaljerne, så download et eller flere af nedenstående produkter, der alle er centrale for din forretning. Hvert link leder dig ind til en gratis trial download og en guidet rundtur i alle features og finesser.  God fornøjelse!


TwitterFacebookLinkedIn


Lær at styre dine serveromkostninger med Windows Azure

Få hjælp til at sikre mere forudsigelige driftsomkostninger med Windows Azure og forbrugsbaseret prisfastsættelse. Kig nærmere på dette tekniske scenarie.

Hvordan beskytter du dig mod kriminalitet på dine sociale netværk?
Er du interesseret i hvordan kriminelle i cyberspace udnytter de sociale netværk? Microsoft Security har netop frigivet sin seneste Security Intelligence Report der afslører at såkaldte cyberkriminelle benytter sig af de mange sociale netværk til at snøre deres ofre.  Se en kort video på YouTube for at høre mere, og for at få gode råd fra sikkerhedseksperter til, hvordan du bedst beskytter dig selv og dine it-miljøer.

Hent Microsoft Security Compliance Manager gratis
Du kan nu downloade dette gratis værktøj til at hjælpe dig med at kontrollere sikkerheds- og complianceprocedurerne for alle de mest anvendte Microsoft teknologier.

Hold dig løbende opdateret på Microsofts Security Community.

TwitterFacebookLinkedIn

No Content
No Content
No Content
No Content

Arrangementer & Kurser


Reserver dit næste certificeringskursus nu og få et gratis TechNet abonnement med i købet

Et udvalg af Microsoft certificeringseksaminer giver netop nu mulighed for at få et 1-årigt, personligt TechNet abonnement med i købet. Se hvilke såkaldte ’Career Packages’ der er indeholdt i tilbuddet.

TwitterFacebookLinkedIn


Gratis træningskurser på Microsoft Virtual Academy

Vi anbefaler stærkt, at du prøver vores helt nye Microsoft Virtual Academy. Der har du mulighed for at være sammen med flere end 236.000 andre it-professionelle verden over og fordybe dig i en lang række dybtgående tekniske træningskurser -helt gratis. Et udpluk af emner inkluderer SQL Azure, Hyper-V, VDI, og IT-sikkerhed.

dnk12005_four

TwitterFacebookLinkedIn

No Content
No Content
No Content
No Content
No Content
No Content

Beskyttelse af personlige oplysninger

Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedbrevet, kan du klikke her for at afmelde dig eller besvare denne mail med ordet "UNSUBSCRIBE" i emnefeltet.

%%Member_Busname%%
%%Member_Addr%% %%Member_City%%
%%Member_PostalCode%% %%Member_State%%
%%Member_Country%% 
 

19. juli 2011


Forhåbentlig har du fri lige nu og sidder på en strand et eller andet sted i verden…

Men hvis du er en af os der foreløbigt nyder sormmerdagene fra sin kontorstol, har jeg et godt forslag til dig: prøv nogle af de sommeraktiviteter, vi omtaler her i nyhedsbrevet – du kan lære noget nyt!

Husk også at tilmelde dig et eller begge af de store, tekniske events vi afholder til efteråret, så du kan være helt med på det nyeste om Windows fra starten af.
Fortsat rigtig god sommer!

Med venlig hilsen,
Charlotte Nielsen, Redaktør
Technical Communities,
Microsoft Danmark

charlotte-small
 DNK11032-04-signature

 

 

 

Blogs, communities, tips og tricks

Ny, spændende dansk UC blog
Microsofts danske specialist på Unified Communications, Rasmus Hald, blogger løbende om de allerseneste nyheder samt tips og tricks til implementering og styring af UC teknologier.


Har du en lille iværksætter i maven, så følg med på Microsofts blog på iværksættersitet Amino.

DNK12005_new

No Content
No Content
No Content
© 2011 Microsoft Corporation Terms of Use | Trademarks | Privacy Statement
Logo Microsoft