Hvis nyhedsbrevet ikke vises korrekt, klik her

TechNets danske website | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
TechNet Flash
Tophistorier

"Windows 8" snigpremiere
For nyligt viste chefen for Windows Division, Steven Sinofsky, for første gang eksempler på fremtiden for Windows. Produktet har endnu ikke et navn og bliver omtalt som "Windows 8". Når "Windows 8" afvikles på touch-enheder som for eksempel Tablets, kører den nye brugersnitflade som reelt er den nye Start knap i en fuldskærms modus der ligner et mix mellem Windows Media Center, Zune og den snitflade som Windows Phone 7 har. Steven Sinofsky annoncerede samtidigt at Microsoft vil afholde "Build" konferencen den 13-16 september i Californien hvor vores kunder kan få syn for sagen. Vi regner med at gøre det muligt for danske entusiaster at følge med via direkte live streaming; mere herom i løbet af sommeren.

TwitterFacebookLinkedIn

Campus Days 2011 sessioner nu klar
Med flere end 70 tekniske sessioner vil Campus Days 2011 give dig det, du behøver af træning, indsigt og networking for at få det meste ud af Microsoft løsninger i din virksomhed. Nu kan du se sessionstitlerne på de første 30 af de mange tekniske sessioner, du vil kunne deltage i på konferencen.  Klik ind og se hvilke sessioner du ikke må gå glip af.

Husk at Early Bird rabatten kun løber frem til 30. juni så det gælder om at være hurtig! Vi glæder os til at se dig til oktober.

TwitterFacebookLinkedIn

No Content

Nyheder

MAP 6.0 Beta er klar til download
Udviklingsteamet bag Microsoft Solution Accelerators har netop offentliggjort, at Microsoft Assessment and Planning (MAP) Toolkit 6.0 Beta nu er tilgængelig til download og test. Denne version af MAP tager os med til Skyen, både den "offentlige" og den "private" som noget nyt; MAP 6.0 kan nemlig anvendes til at identificere workloads og dimensionering af infrastruktur og ressourcer til disse mod både Windows Azure og Hyper-V Fast Track. Af andre vigtige nyheder skal nævnes inkludering af Office 365 i analysen og forbedret support af VMware inventory. Download MAP 6.0 Beta med det samme fra Microsoft Connect

TwitterFacebookLinkedIn


"Consumerization of IT" og "Bring Your Own Device" som animeret talkshow

På vores nye Consumerization-side kan du, ud over det animerede talkshow :), finde information om forslag til strategier for at komme tendensen i møde, hvorfor "Smart Workforce Segmentation" er én af nøglerne til at lykkedes, og hvorfor gevinsterne ved Consumerization er større end udfordringerne, hvis man ikke blindt tillader alskens enheder på domænet efter den klassiske "one size fits all"-model - den tid er forbi. Husk også at downloade og gennemse vores white paper om Consumerization of IT.  På TechNet kan du desuden finde vores Microsoft Technologies for Consumerization til it-professionelle.

TwitterFacebookLinkedIn


Integration af task- og jobroller i Private Cloud?

TechNet har bygget en helt ny side, der tydeligt og detaljeret viser hvordan de forskellige roller i et it-miljø arbejder sammen omkring driftsopgaverne med private cloud.  Dyk ned i detaljerede how-to guides her.

TwitterFacebookLinkedIn


Hvordan vælger du den rigtige Private Cloud teknologi?

Få et grundigt overblik over hvilke kriterier du bør sætte, når du skal vælge Private Cloud teknologi og hosting services.

TwitterFacebookLinkedIn


Har du fået det hele med i din desktopstrategi?

Find inspiration på vores website om Den Optimerede Windows Desktop og i vores Windows 7-deployment SURVIVAL GUIDE.

TwitterFacebookLinkedIn

No Content
No Content

Arrangementer & Kurser


Drømmer du om at starte et firma og gerne indenfor mobil apps. Så er det om at melde sig til Mobile startupweekend 24-26 juni som finder sted i Nokia’s lokaler.
Startupweekend er en hektisk weekend hvor man for alvor får mærket den energi og det drive der er i iværksættere. Kort og godt dannes der teams udfra de bedste idéer til applikationer og i løbet af weekenden udarbejdes en demo af forretningsidéen og der findes et vinderteam.
Tilmelding er stadig åben men skynd dig at registrere dig, da pladserne hurtigt forsvinder.

TwitterFacebookLinkedIn

No Content


PASS SQLRally Nordic 2011, 8-9. november
Årets begivenhed for alle SQL Server og Business Intelligence interesserede. SQLRally arrangeres af Microsoft i samarbejde med PASS og de nordiske brugergrupper, og bliver i år afholdt nær Stockholm. Dette er et event, du ikke bør gå glip af hvis du er udvikler, DBA’er, DB arktitekt eller BI udvikler med interesse i at lære det allernyeste om SQL Server fra de stærkeste tekniske eksperter i verden.
Der er early bird deadline 30. juni, så klik ind på
http://www.sqlpass.org/sqlrally/2011/nordic/.

TwitterFacebookLinkedIn


Reserver din næste certificeringskursus nu og få et gratis TechNet abonnement med i købet
Et udvalg af Microsoft certificeringseksaminer giver netop nu mulighed for at få et 1-årigt, personligt TechNet abonnement med i købet. Se hvilke såkaldte ’Career Packages’ der er indeholdt i tilbuddet.

TwitterFacebookLinkedIn


Mange nye kurser på vores danske Trænings- og Certificeringsside

Siden bliver løbende opdateret, men netop nu er der en række interessante nye kursustilbud for it-professionelle – bl.a. på SQL, SharePoint, Lync Server og Windows Phone 7. Tjek om der er noget for dig her.

TwitterFacebookLinkedIn

No Content
No Content
No Content

Beskyttelse af personlige oplysninger

Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedbrevet, kan du klikke her for at afmelde dig eller besvare denne mail med ordet "UNSUBSCRIBE" i emnefeltet.

%%Member_Busname%%
%%Member_Addr%% %%Member_City%%
%%Member_PostalCode%% %%Member_State%%
%%Member_Country%% 
 

16. juni 2011


Jeg håber, du har nydt en dejlig lang pinseweekend.

Nu nærmer sommerferien sig heldigvis også snart, og vi er i fuld gang med at forberede en hyggelig og lærerig sommerferieaktivitet til dig:
en mulighed for at tage svømmefødderne på og dykke ned i de varmeste emner samt forbedre dine tekniske kompetencer – alt sammen mens du sidder og keder dig på jobbet når andre holder fri!

Jeg regner med at have alle detaljerne klar til næste nyhedsbrev, så hold øje med det. Fortsat god uge!

Med venlig hilsen,
Charlotte Nielsen, Redaktør
Technical Communities,
Microsoft Danmark

charlotte-small
 DNK11032-04-signature

 

 

 

Blogs, communities, tips og tricks

Tour de France - etape for etape i online app
Om ganske få uger starter det 97. Tour de France cykelløb, og hvis du er TdF fan har du denne gang mulighed for via Bing Maps at dykke ned i hver eneste etape og følge interaktivt med både før, under og efter løbet.


No Content
No Content
No Content
© 2011 Microsoft Corporation Terms of Use | Trademarks | Privacy Statement
Logo Microsoft