Hvis nyhedsbrevet ikke vises korrekt, klik her

TechNets danske website | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
TechNet Flash
Tophistorier

Windows Intune er tilgængelig i aften
Fra og med i aften (23. marts) kan alle købe en Windows Intune subscription, eller man kan vælge at downloade en gratis trial for at lære Intune bedre at kende først. Trial softwaren lader dig bruge Windows Intune på op til 25 maskiner i dit eget miljø, i op til 30 dage. Klik ind på TechNets Windows Intune Resource Zone allerede nu for at forberede dig på Intune, og husk at vende tilbage til same side i morgen aften, hvor du vil kunne hente din gratis trial download.
Når du har leget lidt med Windows Intune, kan du så passende deltage i et live online seminar den 31. marts med Mark Russinovich som vært, hvor han gennemgår cloud-baseret PC-styring med mere, i sin Windows Intune Technology Tune-up session.

Twitter Facebook LinkedIn

No Content
No Content

Nyheder


IE9 er frigivet – Hent den her

Hent den færdige Internet Explorer 9 , og find ud af hvad alle de nye features betyder for styring, sikkerhed og udrulning af browseren i dit miljø. Tjek også den superrelevante Guide for IT professionelle, der kan hjælpe dig med svar på dine umiddelbare spørgsmål og til at komme hurtigt i gang med IE9.

Twitter Facebook LinkedIn


Live fra MMS

I denne uge foregår det store, årlige Microsoft Management Summit i Las Vegas. Vi har sørget for at alle vi, der ikke er så heldige at deltage personligt, ikke skal gå glip af nyhederne derovrefra.
For det første kan du følge den officielle nyhedsstrøm på http://www.mms-2011.com , og for en mere personlig beretning af slagets gang samt en vurdering af de bedste keynotes og sessioner, bør du følge med i Ronnis og Kents blogs på Communitysiden.

Twitter Facebook LinkedIn


Microsoft Cloud Fast-Track: Kom hurtigt igang med din egen private sky

Microsofts Fast-Track program er en integreret Cloud løsning fra Microsoft og vores OEM hardware leverandører, baseret på fælles referencearkitektur. Du får en præ-konfigureret løsning hvor server, storage og netværk er bundled sammen med Microsofts Windows Server 2008 R2, Hyper-V og udvalgte System Center management produkter. Ved at vælge denne løsning får du reduceret go-to-market tiden ligesom løsningen er baseret på Microsoft best-practices. Du kan læse mere her samt technical whitepaper omkring løsningen her

Twitter Facebook LinkedIn


Lancering af MED-V 2.0 og App-V 4.6 Service Pack 1

Vi har frigivet to opdateringer til vores desktopvirtualiseringsværktøjer MED-V og App-V, der er en del af MDOP 2011.
Med App-V 4.6 Service Pack 1 gøres forarbejdet med applikationsvirtualiseringen endnu lettere, da App-V nu indeholder teknologi, der kan accelerere konverteringen af traditionelle applikationer direkte ind i App-V.
MED-V 2.0 understøtter integration med SCCM og tredjepartsløsninger til softwaredistribution. Desuden har MED-V 2.0 ingen krav til en dedikeret administrationsinfrastruktur, som det var tilfældet tidligere.
Læs mere på den officielle MDOP Blog og find teknisk materiale specielt til it-professionelle på Springboard’s MDOP-websted.

Twitter Facebook LinkedIn


Annoncering af MBAM: MDOP bliver udvidet med værktøj til BitLocker-administration og –overvågning

Microsoft BitLocker Administration and Monitoring (MBAM) bygger på BitLocker-teknologien i Windows 7 og tilbyder en virksomhedsløsning til BitLocker-provisionering, -overvågning og -nøglegendannelse. MBAM vil hjælpe til med at forenkle BitLocker-provisionering og -implementering, forbedre overholdelse af it-politikker og rapportering, samt reducere omkostninger til support.

Læs mere om MBAM på Springboard-bloggen og tilmeld dig beta-programmet på Connect. Læs mere om anvendelse af BitLocker og BitLocker To Go for virksomheder på Springboard.

Twitter Facebook LinkedIn

No Content
No Content

Arrangementer & Kurser


Invitation: Mød Gartners førende ekspert i it-infrastruktur den 5. april i København

Microsoft har inviteret Thomas Bittman, Gartner, til at komme og fortælle om hans syn på Private Cloud – og hvilke konkrete gevinster det kan give i form af besparelser på it-driften og mere tid til forretningsudviklende projekter. Deltag på dette arrangement og få ekspertnes råd til udformning af din Private Cloud strategi.

Twitter Facebook LinkedIn


Mix ‘11:
MIX er det årlige arrangement for webfolk og udviklere generelt. Det foregår i Las Vegas, USA fra 12-14 april, 2011. Du kan læse mere på http://live.visitmix.com hvorfra du også vil kunne følge med i keynoten LIVE den 12. april fra kl. 18:00 dansk tid.

Twitter Facebook LinkedIn


Convergence 2011:
Den årlige Microsoft Dynamics ERP/CRM konference for kunder og partnere foregår fra den 10-13 april i Atlanta, USA, og du kan læse mere her.

Twitter Facebook LinkedIn


TechEd 2011

TechEd er Microsofts største, årlige konference for tekniske professionelle med teknisk hands-on træning og spændende keynotes om kommende teknologier. Den næste TechEd Europe vil først finde sted i forsommeren 2012, så vi anbefaler at du deltager på den næstkommende TechEd, der foregår i Atlanta i USA den 16. – 19. maj 2011. Detaljer og tilmelding finder du her.

Twitter Facebook LinkedIn


SQLSUG og SQLbits: 7-9 april

SQLBITS finder sted i Brighton 7-9 april og har igen i år tilbudt medlemmer af SQLSUG rabat. Læs mere på hjemmesiden: SQLSUG.DK – Her finder du også information om den nye bestyrelse og kommende møder.

Twitter Facebook LinkedIn


MOW2011: 13-14 april (Billund)

Så er det igen ved at være tid til Miracle Open World, som igen i år afholdes i Billund. Det er første gang nogen sinde at MOW kan præsentere så mange MVP’er og også en enkelt Microsoft Certified Master (MCM). Derudover kan det nævnes at to medlemmer fra SQLCAT kommer og tilbringer onsdag aften sammen med os. Og man må ikke gå glip af de talere som kommer år efter år og bidrager med en masse fantastiske sessioner, Jesper Johansen, Mario Broodbaker, Johan Åhlen, Mark S Rasmussen og mange flere talere på Microsoft sporet. Det endelige program og hvad disse folk kommer til at snakke om, kan ses på www.mow2011.dk.

Twitter Facebook LinkedIn


Dell og Microsoft seminar om Private Cloud

På dette gratis seminar, vil Dell og Microsoft bla via live demo informere om, hvordan virksomheder nemt kan oprette og administrere deres egen Private Cloud
13. april, København, læs mere og tilmeld dig her.

Twitter Facebook LinkedIn


Online kursus: Nyheder i Microsoft Dynamics CRM 2011

5 nye kurser der gennemgår nyheder i Microsoft Dynamics CRM 2011 er nu tilgængelig som E-Learning (Bemærk, du skal logge på) :
•  Microsoft Dynamics CRM2011: What’s New – Installation, Upgrade and Hardware/Software Requirements
•  Microsoft Dynamics CRM2011: What’s New – Introduction
•  Microsoft Dynamics CRM 2011: What’s New – Enhancing through Customizations and Extensions
•  Microsoft Dynamics CRM 2011: What’s New – Enhancements to the Application Modules and User Experience
•  Microsoft Dynamics CRM 2011: What’s New – Settings and Administration


Twitter Facebook LinkedIn

Beskyttelse af personlige oplysninger

Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedbrevet, kan du klikke her for at afmelde dig eller besvare denne mail med ordet "UNSUBSCRIBE" i emnefeltet.

%%Member_Busname%%
%%Member_Addr%% %%Member_City%%
%%Member_PostalCode%% %%Member_State%%
%%Member_Country%% 
 

23. marts 2011

De store nyheder i marts måned har været omkring IE9, MDOP og MBAM og nu management i skyen med Intune. Husk også at tjekke de gode tilbud nederst i denne spalte samt at lade dig inspirere til fremtiden af Microsoft Reseach herunder

Med venlig hilsen,
Charlotte Nielsen, Redaktør
Technical Communities,
Microsoft Danmark

charlotte-small
 DNK11032-04-signature

 

 

 

Blogs, communities, tips og tricks

Inspiration fra Microsoft Research
Vidste du, at Microsoft faktisk har en stor Research-afdeling, der får lov til at bruge deres tid på de helt store emner i livet? Lad dig inspirere af følgende eksempler på, hvad software kan bruges til nu og i fremtiden:

Image scanning i sundhedssystemet

Shadowdraw – få interaktiv feedback mens du tegner

Biologisk computation – hvorman man programmerer DNA.

Bestå en virtualiseringstest og få et gratis TechNet abonnement.
Bestå en certificeringseksamen på virtualisering mellem 1. marts og 30. juni 2011 – og få et gratis, personligt TechNet abonnement. Gælder de første 1.000 deltagere. Læs meget mere her.

Gratis Windows Azure trial
Få 750 timers brug af Windows Azure extra-small instance og 25 timers brug af Windows Azure small instance til og med 30. juni 2011. Samtidigt får du også en gratis SQL Azure trial, som giver dig gratis adgang til SQL Azure 1GB Web Edition i tre måneder. Find ud af detaljerne her.

No Content
No Content
No Content
© 2011 Microsoft Corporation Terms of Use | Trademarks | Privacy Statement
Logo Microsoft