Hvis nyhedsbrevet ikke vises korrekt, klik her

TechNets danske website | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
TechNet Flash
Tophistorier

Prøv Office 365 betaen
DNK11032_09_Office 365
Er Microsoft Office 365 noget for din organization? Prøv betaversionen gratis og evaluer hvorvidt det kunne give mening for jer. Office 365 kan hjælpe jeres medarbejdere med at arbejde stort set alle vegne fra, på næsten alle enheder, og samtidig giver det adgang til effektive web-baserede værktøjer og programmer.

TwitterFacebookLinkedIn

Campus Days 2011 i København til oktober
Som mange nok ved, afholdes næste TechEd konference i Europa først til juni 2012.  Blandt andet derfor holder Microsoft Danmark nu vores store Campus Days 3-dages event allerede til oktober i år.
De af jer, der har været med på Campus Days tidligere, ved at det er vores største event for teknisk træning på tværs af stort set alle Microsofts løsninger der er relevante for it-professionelle. Det vil være 3 dage sprængfyldt med hands-on labs, ask-the-experts, samt selvfølgelig inspirerende keynotetalere og masser af tekniske sessioner.
Du kan læse mere på www.campusdays.dk, hvor der allerede nu er åben for tilmelding. Bemærk at der er Early Bird rabat frem til 30. juni!

TwitterFacebookLinkedIn

No Content

Nyheder

DNK11032_09_Skype.png

Microsoft køber Skype for $8,5 mia.
Tirsdag den 10. maj annoncerede Steve Ballmer, Microsofts CIO,  at vi køber internet telefonleverandøren Skype for $8,5 mia. Købet af Skype giver såvel vores partnere som kunder en række nye muligheder på tværs af produkter som Xbox 360, Windows Phone 7 Office, Windows Live og Windows. Skypes CEO Tony Bates, som kom til Skype fra Cisco Systems sidste år, bliver præsident for Microsofts nye Skype Division. Du kan læse flere detaljer her

TwitterFacebookLinkedIn


Har du endnu ikke prøvet Windows Intune?

Se en demo video med Intune specialisten Paul Bourgeau og find ud af hvordan du kan få fingrene I en gratis 30-dages trial.

TwitterFacebookLinkedIn


Virtual Machine Manager 2012 giver mulighed for bare-metal deployment af Hyper-V servere

Med System Center Virtual Machine Manager 2012 (VMM 2012) er det muligt at lave bare-metal deployment af Hyper-V servere, inklusiv Windows clustering. En funktionalitet som har været efterspurgt og som forenkler administrationen af virtualiserede miljøer. VMM 2012 forventes frigivet andet halvår 2012. Du kan allerede nu downloade en beta version her og teste. Med VMM 2012 får du muligheden for, med ét administrationsværktøj, at køre en multi hyper-visor strategi. Bemærk, at står du og skal introducere en VDI/W7 platform i din infrastruktur, så giver Hyper-V den største densitet pr. fysisk host (WS08R2 SP1 øger densiteten med op til 41%). Læs mere om VMM 2012 her

TwitterFacebookLinkedIn


Giv nedslidte pc’er nyt liv som tynde klienter med WinTPC

Microsoft Windows Thin PC (WinTPC), der er en nedskaleret og ”locked-down” version af Windows 7 Enterprise, gør det muligt at genanvende ældre pc’er som tynde klienter. Således kan man holde nogle af investeringerne nede, hvis man vil tilbyde en del af sine desktops via et VDI-miljø, eller blot vil afprøve denne teknologi. WinTPC er en Software Assurance (SA)-fordel og kan derfor installeres på pc’er, der i forvejen er dækket af SA. Med WinTPC kan host OS’et på de tynde klienter administreres og vedligeholdes som enhver anden pc på domænet ved hjælp af værktøjer som Microsoft System Center, og virksomhedens investeringer i denne kategori er dermed intakt.
WinTPC er for nuværende mulig at downloade og afprøve i en Release Candidate (RC) fra Microsoft Connect-sitet. Læs mere om WinTPC på Windows Team-bloggen.

TwitterFacebookLinkedIn


Windows 7 SP1 RSAT er frigivet og klar til brug!

Du kan nu få adgang til Remote Server Administration Tools for Windows 7 SP1.  Med RSAT-klienten kan du som it-professionel administrere din virksomheds Windows Server-infrastruktur fra pc’er som kører Windows 7 SP1 og Windows 7 RTM. Du kan hente Windows 7 SP1 RSAT fra vores download-center.

TwitterFacebookLinkedIn


Overlev dit deployment-projekt!

Se, hvad andre anbefaler som ”Det-skal-du-bare-læse”, inden du går i gang med udrulning af Windows 7 og Internet Explorer 9 i din virksomhed, i vores SURVIVAL GUIDE. Samme sted finder du en plakat og en håndbog om deployment af Windows og IE lige til at skrive ud.

TwitterFacebookLinkedIn

No Content

Arrangementer & Kurser


Invitation til Microsoft System Center 2012 product update den 19. maj 2011

Der kommer rigtig mange spændende produktopdateringer til System Center i efteråret – og Microsoft afholder derfor et arrrangement den 19. maj her i Hellerup, hvor vi gennemgår og viser demoer af de nye opdateringer. Ved præsentationen til Microsofts Management Summit (MMS) i Las Vegas i marts i år, fik alle de nye lanceringer en utrolig flot modtagelse af deltagerne - så gå ikke glip af denne mulighed for at se produktopdateringerne i dybden, af Microsoft Danmarks egne tekniske specialister. Dagen slutter af med en update på Microsofts VDI/Hyper-V løsning – som System Center naturligvis også kan administrere. Se agenda og tilmeld dig her.

TwitterFacebookLinkedIn

No Content


PASS SQLRally Nordic, 8-9. november
Skandinaviens største og første SQL server konference holdes i Sverige 8-9 november 2011. Brugergrupperne på SQLServer har samlet sig om at lave denne event med støtte fra Microsoft og PASS med et nordisk præg.
Konferencens navn er PASS SQLRally Nordic og går på skift mellem de nordiske lande.  Der er 3 spor; BI, DBA, Dev på SQLserver. Call for speakers går i gang nu, så tjek
http://www.sqlpass.org/sqlrally/2011/nordic/.

TwitterFacebookLinkedIn

No Content
No Content
No Content
No Content
No Content

Beskyttelse af personlige oplysninger

Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedbrevet, kan du klikke her for at afmelde dig eller besvare denne mail med ordet "UNSUBSCRIBE" i emnefeltet.

%%Member_Busname%%
%%Member_Addr%% %%Member_City%%
%%Member_PostalCode%% %%Member_State%%
%%Member_Country%% 
 

17. maj 2011


Der står events på programmet i den nærmeste fremtid.  Bl.a. kan du komme til en product update på System Center 2012 allerede i overmorgen, og så åbner vi nu for tilmeldinger til Campus Days 2011, som ligger i oktober.
God fornøjelse!

Med venlig hilsen,
Charlotte Nielsen, Redaktør
Technical Communities,
Microsoft Danmark

charlotte-small
 DNK11032-04-signature

 

 

 

Blogs, communities, tips og tricks

Savner du svar, eller vil du selv bidrage med løsninger til det globale it-community?
kig ind på TechNet Wiki sitet.

Eller endnu bedre: tag aktiv del i det lokale it-community på en af disse danske grupper:
IT-experts.dk  - dit danske netværk til viden om it.
SCUG.dk – System Center brugergruppe.
Colabora.dk – Unifed Communications brugergruppe.

No Content
No Content
No Content
© 2011 Microsoft Corporation Terms of Use | Trademarks | Privacy Statement
Logo Microsoft