Hvis nyhedsbrevet ikke vises korrekt, klik her

TechNets danske website | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
TechNet Flash
Tophistorier

Dugfriske videoer fra Campus Days
For et par uger siden af holdt Microsoft Danmark et af åre årets største, tekniske events, nemlig Campus Days 2011. Konferencen var spækket med spændende sessioner præsenteret af dygtige talere, og nu får du muligheden for at se eller gense de fleste af sessionerne på video – helt gratis!
Tjek samtidig den helt nye, danske TechNet EDGE side, som er stedet for tekniske how-to videoer og podcasts, primært med lokale talere. Siden vil løbende vil blive opdateret med de op mod 60 videosessioner fra Campus Days 2011 – du kan følge med ved at abonnere på dette RSS feed.

Twitter Facebook LinkedIn


Nyheder

Download SQL Server ”Denali” RC
SQL Server 2012 er cloud-verdenens dataplatform, der vil kunne gøre det muligt at bygge data intelligence løsninger der extender data på tværs af on-premises og public cloud infrastrukturer, understøttet af missionskritisk pålidelighed. Hent release candidate softwaren her.

Hent pre-release evals af System Center 2012 produkterne
Microsoft System Center 2012 pre-release produkter er nu klar til evaluering! Du kan hente et eller flere af følgende produkter, og teste dem i dit eget miljø:
o System Center Configuration Manager 2012 Beta 2
o System Center Operations Manager 2012 RC
o System Center Data Protection Manager 2012 Beta
o System Center Orchestrator 2012 Beta
o System Center Virtual Machine Manager 2012 RC

Gå ind på TechNets Evaluation Center for at hente produkterne.

Flyt licenserne over i skyen
Overvejer du at skifte til en cloud-løsning, men synes du, det er for dyrt at købe nye licenser? Så har vi en god nyhed. Vi har forbedret Software Assurance-programmet, så du automatisk får mulighed for at flytte dine eksisterende serverlicenser over til en cloud-udbyder – uden ekstra investeringer.

Microsoft Dynamics AX 2012 – med sikkerheden i højsædet
I den nyeste version af Microsofts ERP løsning for store virksomheder, Microsoft Dynamics AX 2012, er der gjort det yderste for at du som IT ansvarlig kan sikre ikke kun hvem der får adgang til AX, men også hvad de får adgang til. Rollebaseret sikkerhed kalder vi det. Læs mere og se video interview med en af udviklerne bag ved den nye sikkerhedsmodel i Microsoft Dynamics AX.

Twitter Facebook LinkedIn


Månedens fokus

Kontinuerlig videns erhvervelse er vigtigere end nogen siden
Det er ingen tvivl om at Danmarks økonomi er under pres og at danske virksomheder er tvunget til at vende hver eneste krone de bruger, også på IT. Dagligt kan vi læse overskrifter som ”Sådan undgår du, at dit job bliver flyttet til Indien” og ”2.000 IT-jobs står ledige”.

Det lyder umiddelbart som et paradoks, men det betyder at du som IT pro kontinuerligt skal sikre din kompetence med hensyn til at både bredt og dybt på teknologisiden og samtidig have en solid forståelse omkring forretningen.

Kompetenceniveauet skal hæves
”Hvis vi skal lykkes med digitaliseringen af samfundet, med bedre og mere effektiv borgerservice og bedre konkurrence¬evne for landets virksomheder, skal vi både have hævet kompetenceniveauet generelt blandt danskerne, og skaberkompetencen. Ellers kan vi ikke bygge løsninger, som vi kan håbe at sælge til andre lande." sagde Jørgen Bardenfleth, Adm. Direktør for Microsoft Danmark, da han tiltrådte som formand for IT-Branchen.

Microsoft sætter fokus på IT træning og videns erhvervelse i de kommende måneder og du vil løbende kunne se tilbud på træning her i nyhedsbrevet.

Online træning og evalueringsversion af Microsoft produkter
Allerede nu er der en række mulighed for at opbygge kompetence, for ganske få måneder siden startede vi Microsofts nye virtuelle akademi (MVA) op. Her kan du tage træning i for eksempel virtualisering, serverdrift og applikationsudvikling. Alt sammen ganske gratis, det koster kun din tid!

Sidst, men ikke mindst når du har været igennem online materiale og læst bog efter bog er det nødvendigt at prøve produkterne af! Til det formål har vi TechNet Evaluation Center hvor du kan finde alle evalueringsversionerne af vores produkter rettet i mod det professionelle marked. Det gør det nemt for dig både at prøve de nye funktioner i nye eller kommende version af Microsoft produkter og holde din viden opdateret.
God fornøjelse!

Twitter Facebook LinkedIn


Kurser & Arrangementer

Kom og få de seneste insider-tips til Desktop Management
Microsoft vil gerne invitere dig til at komme og høre det sidste nye om, hvordan Microsoft Desktop Optimization Pack (MDOP) kan hjælpe dig med at administrere dine desktops professionelt til at imødekomme nutidens krav. Microsoft vil gerne invitere dig til at komme og høre det sidste nye om, hvordan Microsoft Desktop Optimization Pack (MDOP) kan hjælpe dig med at administrere dine desktops professionelt til at imødekomme nutidens krav. Vi har inviteret desktop-ekspert MVP Daniel Sörlöv til landet den 21. december, hvor han vil gennemgå de nye effektfulde forbedringer i MDOP 2011.
Ud over at gennemgå emnerne funktionelt vil Daniel også give praktiske erfaringer, der kan bruges med det samme. Kom og hør om MDOP generelt, og i særdeleshed om MBAM (Microsoft BitLocker Administration and Monitoring), AGPM (Advanced Group Policy Management) og DaRT (Deployment and Recovery Toolkit). Deltagelse er gratis.

Windows Phone Dev Camp @ Nokia Denmark
6.-7. december 2011 i København
Har du lyst til at slippe din indre app udvikler løs, så tag med til denne helt unikke udviklercamp afholdt af Microsoft og Nokia i fællesskab. Se alle detaljerne og tilmeld dig her.

Microsoft Certificering – nemt og bekvemt: Interaktiv løsning gør dig eksamensklar!
MS Cert Kit hjælper dig til et overskueligt og vellykket Microsoft certificeringsforløb. Med et login får du direkte adgang til en række af markedets bedste, autoriserede eksamensforberedende værktøjer. MS Cert Kit er 100% målrettet din certificering og opbygget, så du i anvendelsen får en struktureret, fleksibel og effektiv eksamensforberedelse. Få mere information her

Danmarks premiere på SharePoint Search og FAST Search kurser.
Er du SharePoint administrator eller SharePoint udvikler er kurserne et must på dit CV!
Et centralt element i SharePoint er netop muligheden for at søge de dokumenter/sites og information på tværs af platformen. Nu er kurserne kommet, og du kan være en af de første i Danmark, der får denne viden. Klik på titlen for at se mere om dette og andre tilsvarende kurser: SharePoint 2010 Search for IT Professionals

Join us for (NIC) Nordic Infrastructure conference 2012 in Oslo, Norway. Our goal is that NIC shall be the premier event for IT professionals in the Nordics, offering the most comprehensive technical education across Microsoft's current and soon-to-be-released suite of products, solutions, tools, and services. Our two day event will offers hands-on learning, deep product exploration and countless opportunities to connect with the community and industry and Microsoft experts.
Venue: Oslo Spectrum
When: January 12 -13.2012

Twitter Facebook LinkedIn

No Content
No Content
No Content
No Content
No Content
No Content
No Content
No Content
No Content
No Content
No Content
No Content

Microsoft respekterer dit privatliv. Du kan få yderligere oplysninger ved at læse vores fortrolighedspolitik online.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage dette nyhedsbrev, så klik her.

Klik her for at ændre dine kontaktindstillinger for andre meddelelser fra Microsoft.

%%Member_Busname%%
%%Member_Addr%%
%%Member_State%% %%Member_PostalCode%% %%Member_Country%%

28. november 2011


Dette nummer af TechNet nyhedsbrevet er spækket med links til vigtige produktnyheder samt helt nye tekniske videoer på dansk. Vi er meget stolte over vores nye TechNet EDGE side, så tag og kig forbi den!

Husk også at læse Månedens Fokus længere nede; det handler om din karriere! Og i samme tråd finder du en række spændende seminarer og kursustilbud nederst i nyhedsbrevet.
 
God læselyst!
Charlotte Nielsen
Technical Communities,
Microsoft Danmark

charlotte-small
 DNK11032-04-signature

 

 

 

Blogs, communities, tips og tricks

Hvilken web server har du behov for?
En specialestuderende fra Handelshøjskolen hjælper os i øjeblikket med at skabe en bedre forståelse af dine web server behov. Vi håber derfor du har tid til at bidrage med netop dine svar – samtidig hjælper du også en studerende med at blive færdig med sin uddannelse.
Som tak for din hjælp deltager du i lodtrækningen om et SuperGavekort fra Gavekortet.dk á 500 kr. Spørgeskemaet tager under 10 minutter at besvare.

Knowledge Base nu tilgængelig uden login
Microsoft har valgt at lægge indhold fra vores Dynamics Knowledge Base uden for firewall, så der nu er adgang uden login til PartnerSource eller CustomerSource. Søg på supporten - HUSK at ændre sprog til engelsk først.

TechNet Wiki: Windows PowerShell Survival Guide
Automatisér alle de trivielle og rutinepræget processer i din it-drift med Windows PowerShell scripts. Brug denne artikel til at komme godt i gang og få gode råd og guide til automatisering af specifikke it-opgaver – herunder også links til relevante ressourcer.

Quick Reference Guide: Server Virtualization for large enviornments
Hvis du vil optimere implementering og administration af tusindvis af virtuelle maskiner, så har Microsoft IT udviklet standarder og best practices til konfigurering af fysiske servere, storage og netværk.


No Content
No Content
No Content
© 2011 Microsoft Corporation Terms of Use | Trademarks | Privacy Statement
Logo Microsoft