Hvis nyhedsbrevet ikke vises korrekt, klik her

TechNets danske website | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
TechNet Flash
Tophistorier

"Windows 8" - nu til de fingerfærdige
Tirsdag den 13. september i Anaheim, Californien, viste chefen for Windows gruppen, Steven Sinofsky for første gang den kommende version af Windows, kodenavn "Windows 8" frem for 5.000 udviklere. Sinofsky havde valgt at fokusere på slutbrugeroplevelsen og hvordan udviklere kan drage nytte af de nye teknologier, som for eksempel den nye, spændende "fingervenlige" brugergrænseflade og den næste version af Visual Studio. Du kan se (eller gense) Stevens præsentation her.

Som IT/drift eller bare teknologi interesseret sidder du sikkert med tusind spørgsmål omkring kompatibilitet med jeres eksisterende miljø, applikationer og meget andet. De spørgsmål vil vi naturligvis fokusere på at give svarene på fra nu og frem til det tidspunkt, hvor vi frigiver "Windows 8". Det vigtigste at holde fast i indtil da, er at på trods af den nye brugergrænseflade og alle de andre spændende nye teknologier der er i "Windows 8", så er det stadigvæk Windows. Alle jeres eksisterende applikationer, der er udviklet til Windows Vista og Windows 7, vil også kører på Windows 8 og den nye "fingervenlige" brugersnitflade er beregnet til at supplere den "klassiske" desktop i situationer, hvor det giver mere mening at betjene Windows med fingrene.

Du kan læse lidt mere om "Windows 8" på Bjarnes blog, blandt andet: "Windows 8" er version 6.2: Hvad betyder det for dig? og "Windows 8", Xbox 360 og Windows Phone 7: 3 skærme og en sky. Afsnit 1, 2 og 3.

Kender du en udvikler, der gerne vil opleve "Windows 8", så send ham eller hende over til http://dev.windows.com  og www.buildwindows.com, hvor alle sessionerne og værktøjerne fra //BUILD konferencen er at finde.


"Windows Server 8" Det ultimative Private Cloud operativsystem
På anden dagen på //BUILD gik Satya Nadella, chefen for Server and Tools på scenen for at vise serverversionen af "Windows 8" kaldet "Windows Server 8". Du kan se Satjas præsentation her. Satja viste en række demoer omkring hvordan "Windows Server 8" og kommende services fra Windows Azure kan gøre det endnu mere interessant at være Windows udvikler i en "Windows 8" verden.

Samme dag præsenterede Bill Laing fra Server and Cloud divisionen og Mike Neil fra Windows Server teamet alt det "Windows Server 8" kan for din virksomhed. Og her var der ingen "fingre" på skærmen, men masser af spændende nytænkning omkring server og Cloud infrastruktur. De viste blandt andet den kommende version of Microsofts "virtuelle" server, Hyper-V og hvad den bringer af muligheder, både i dit eget datacenter, men også hvis du vælger at hoste dele af din infrastruktur i skyen. De viste også eksempler på hvordan du fremover kan administrere alle dine servere, som det blot var én samt hvordan "Windows Server 8" fremover primært er beregnet til at blive administreret via PowerShell og Remote Desktop fra den nye Server Manager (som du kan afvikle på din Windows 7 og/eller "Windows 8" PC).

Du kan se Bill Laing og Mike Neil gennemgå de 4 hovedpunkter i "Windows Server 8" her.

To andre gode blogs at følge er Microsofts Server & Cloud team samt Newsbytes fra Server and Tools forretningsenheden. De sikrer, at du er helt ajourført på blandt det allerseneste omkring Windows Server 8.


Næste version af Windows Intune
Siden juli har mange af vores kunder og partnere haft mulighed for at prøve den kommende version af vores populære PC administrationsværktøj, Windows Intune. Den 17. oktober kan du begynde at bruge den nye version til at administrer dine eller dine kunders PC fra "skyen". Den nye version tilføjer en række nye funktioner:
Distribution og fjerninstallation af både Microsoft og 3. part software.

Windows Intune giver også mulighed for at afvikle "fjernværktøjer" på de PC'er, som du administrere som for eksempel Malware scan, opdatere Malware definitionerne og genstart.
Read-Only adgang: nu kan du give kolleger eller adgang til at tjekke status på PC'erne som du/I administrerer, men uden at de kan udføre andre funktioner.

Endelig har vi også forbedret rapporterne, som du har adgang til i Intune, blandt andet kan du oprette og efterfølgende gemme rapport parametre og dermed gøre det utroligt enkelt at kører disse rapporter igen og igen.

Du kan læse mere om den næste version af Windows Intune her.

Twitter Facebook LinkedIn

No Content
No Content
No Content
No Content
No Content
No Content
No Content
No Content
No Content
No Content

Arrangementer & Kurser

Next Generation Analytics seminar den 25. oktober
Vi vil gerne fortælle dig mere om de nye analyseværktøjer fra Microsoft. Derfor er du inviteret med til Next Generation Analytics-seminaret, hvor en af verdens førende BI-eksperter, Rafal Lukawiecki, vil give en række praktiske eksempler på hvordan du effektivt udnytter de mange nye analysemuligheder med Business Intelligence. Læs mere og tilmeld dig her.

Campus Days – hent det komplette program!
Nu kan du downloade en pdf med det komplette program for alle 3 dage på årets store Campus Days event, der løber af stabelen den 11. oktober. Klik ind på campusdays.dk og download programmet øverst på siden.
Vi glæder os meget til tre fantastiske dage i CinemaxX, så hvis du ikke har tilmeldt dig endnu, så skynd dig at tilmeld dig selv eller en kollega.

PASS SQLrally, 7.-9. november
Frigør din indre Viking og få endnu mere erfaring på PASS SQLRALLY Nordic. Dette er den første SQLRALLY event som holdes udenfor US, arrangeret af PASS i samarbejde med Microsoft og lokale bruger SQL server og BI grupper.
Konferencen holdes i Aronsborg Stockholm fra den 8-9 november, med en danskeraften den 7. november til at varme op med. Se mere om konferencen HER og se hvordan du tilmelder dig Danskeraftenen på www.sqlsug.dk

Twitter Facebook LinkedIn

No Content
No Content
No Content
No Content
No Content
No Content
No Content

Microsoft respekterer dit privatliv. Du kan få yderligere oplysninger ved at læse vores fortrolighedspolitik online.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage dette nyhedsbrev, så klik her.

Klik her for at ændre dine kontaktindstillinger for andre meddelelser fra Microsoft.

%%Member_Busname%%
%%Member_Addr%%
%%Member_State%% %%Member_PostalCode%% %%Member_Country%%

23. september 2011


For os i Microsoft – og for mange andre Windowsinteresserede verden over – stod sidste uge i "Windows 8"s tegn.

Hvis du vil være sikker på at have set alle nyhederne, så klik dig igennem til de videoer og blogs som vi har fundet frem til dig i dette nyhedsbrev.  Vi hører meget gerne din begejstring eller kritik, enten via email eller på Twitter  #technetdk.
 
Med venlig hilsen,
Charlotte Nielsen, Redaktør
Technical Communities,
Microsoft Danmark

charlotte-small
 DNK11032-04-signature

 

 

 

Blogs, communities, tips og tricks

Find danskeren – og vind!
I en af de //BUILD videoer, vi linker til i dette nyhedsbrev, er der en dansk præsentatør.
Den første der sender os det korrekte minuttal for, hvornår en dansk Microsoft medarbejder går på scenen for at præsentere  Windows Server 8, vinder to sjove Xbox spil!
Tweet videoens minuttal og danskerens navn til #technetdk  - så er du måske den heldige vinder!

Anbefal Campus Days og Vind!
Få dine venner, bekendte og kolleger til at tilmelde sig og få et lod for hver der angiver din e-mail adresse i "Promo Kode" feltet i tilmeldingsformularen. Vi trækker lod d. 6. oktober om et TechNet abonnement og en Windows Phone.

Anbefal Campus Days og Vind!

No Content
No Content
No Content
© 2011 Microsoft Corporation Terms of Use | Trademarks | Privacy Statement
Logo Microsoft