Microsoft
Hvis nyhedsbrevet ikke vises korrekt, klik her

TechNets danske website | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
TechNet Flash
Tophistorier


Ny generation af Windows Server og Windows
Nu er der ikke mange dage til, at du kan hente en testversion af ”Windows 8” og Windows Server ”8” er også klar til at blive taget ud på en prøvetur. Testversionerne kan hentes på TechNet Evaluation Center fra den 29. februar 2012.

De to nye versioner af Windows har begge en syndflod af nye, spændende funktioner, der er rettet mod relativt forskellige målgrupper og hardwareplatforme lige fra fjerlette ARM baserede Tablets, over de nye Ultrabooks, til massive servere bygget ind i en container og alt der imellem.

Fælles for de to medlemmer i Windows familien er til gengæld, at de begge to er udviklet baseret på feedback fra vores kunder og partnere. Faktisk startede begge grupper med at samle feedback længe før der blev skrevet en eneste kravspecifikation eller linje kode! Du kan læse mere om specielt servergruppens proces på PC bloggen hos PC World.

Windows Server ”8” – fra kælder til skyen
Windows Server ”8” indeholder blandt andet en helt ny version af Hyper-V, opdatering af NFS server (til v4.1), en række ændringer omkring datalagring, blandt andet data de-duplikation, en ny lagringmetodik kaldes ”Storage Spaces”, endnu mere minimalistisk ”Server Core” og meget mere. Du kan læse meget mere i de kommende måneder på min blog og på Windows-bloggen hos PC World.

”Windows 8” – til en ny generation af Pc’er
I det langt størsteparten af vores kunder ”blot” ønsker at tjekke betaversionerne af Windows med henblik op privat brug eller potentiel implantation i virksomheden er det meget naturligt at vi har valgt at kalde ”Windows 8” betaen for ”Windows 8 Consumer Preview”. En af de funktioner der har været størst spekulation omkring har været at ”Windows 8” udover at understøtte nye funktioner i Intel/AMD’s seneste processorer, så ville denne nye version også understøtte brugen af ARM (Advanced RISC Machine) processorer som i dag anvendes i langt størsteparten af mobile enheder, som for eksempel tablets. Parallelt med udviklingen af ”Windows on ARM” (WOA) har NVIDIA, Qualcomm, og Texas Instruments udviklet referencedesigns, som vil danne basis for en lang række spændende tablets som vil blive frigivet samtidig med den endelige version ”Windows 8”. Du kan læse meget mere om ARM implantationen og referencedesigns på Steven Sinofsky’s blog.

Twitter Facebook LinkedIn Microsoft


Nyheder


TechNet Nyheder – video og audio podcasts
Hvis du gerne vil holde dig løbende opdateringer på den nyeste teknologi fra Microsoft er her endnu et tilbud, som du oveni købet kan modtage på din mobil i tilgift til din PC. Vi lægger nye episoder på TechNet Edge hver anden mandag.

Du kan finde ”gamle” episoder og abonnere (klik på RSS ikonet) på begge her.

Private Cloud online arrangement
I januar afholdt vi et online arrangement ”Transforming IT with Microsoft Private Cloud”. På arrangementet kunne du blandt andet høre om hvordan andre virksomheder benytter ”skyen” samt senior IT professionals, hvordan ”skyen” kan give din virksomhed både fleksibilitet og maksimal konkurrenceevne med minimal risiko.

Du kunne høre om Microsoft services omkring “skyen”, bade den “private sky”, den offentlige ”sky”, og sidst men ikke mindst hybrid modellerne.

Du se kan (eller gense) præsentationerne her.

CloudValg 2012
Over de næste par måneder stiller Computerworld Client Publishing og Microsoft skarpt på de fordele en Privat Cloud-løsning giver, hvis din virksomhed har mere end 100 ansatte og hvis I går med tanker om at udnytte cloudteknologi på en måde, der virkelig gør en forskel, så kan I stille op til CloudValg 2012.

Måske bliver din virksomhed en af de seks nominerede, som går videre til selve valghandlingen - og måske vinder I den store 'Kickstart din Cloud'-præmie til en værdi af mere end 100.000 kr. Du kan læse mere her

Private Cloud online teknik og træning
Microsofts Private Cloud løsning er baseret på den teknologi, du allerede kender, nemlig Windows Server og styret af System Center. Du kan hente en fuld evalueringsversion på vores TechNet Evaluationscenter. Du kan lære mere om hvordan du kan sætte en infrastruktur baseret på Microsoft teknologi på Microsoft Virtual Academy, kurset hedder ”Configuring and deploying Microsoft's Private Cloud”.

Springboard Series Insider
Nu kan du modtage de seneste nyheder, henvisninger til resurser, værktøjer samt hjælp til at rulle Windows 7 ud, eller administrere din eksisterende Windows XP eller Windows Vista baserede desktop infrastruktur – simpelt og enkelt. Du kan læse mere og tilmelde dig her.

Microsoft Desktop Optimization Pack (MDOP) videoer
Videoerne fra vores december workshop om Microsoft Desktop Optimization Pack (MDOP) er nu tilgængelige. Der er MDOP generelt, samt MBAM (Microsoft BitLocker Administration and Monitoring), AGPM (Advanced Group Policy Management) og DaRT (Deployment and Recovery Toolkit).

Du kan se videoerne og mange andre på den danske TechNet Edge side her.


Twitter Facebook LinkedIn Microsoft


Kurser & Arrangementer

Firebrand Training tilbyder dig at blive virtualiseringcertificeret (70-659) på kun 3 dage, med et accelereret, fokuseret og intensivt forløb. For at opnå samme niveau med traditionelle kurser kræver det 5 kursusdage i alt, eksklusive certificering, hvilket er yderligere 1 dag. Det betyder totalt 6 arbejdsdage i forhold til de 3 arbejdsdage som vores uddannelse kræver.
SuperUsers har følgende tilbud:
MS-0215 Dette er et 5 dages kursus der giver dig den nødvendig viden til at kunne installere og administrere et virtualiseret miljø med Microsoft teknologier. Dette kursus giver dig information om hvordan du installerer og konfigurerer Hyper-V og Remote Desktop Services på Windows Server 2008 R2.

MS-0028 Dette 5 dages kursus giver kursisterne den nødvendige viden til at kunne installere, konfigurere og administrere System Center Operations Manager 2007 R2. Kursister med Windows Server 2003 og Windows Server 2008 viden kan deltage på dette hold.

Her er kurserne, som forbereder dig på Microsoft Private Cloudfra GlobalKnowledge
Microsofts Server Virtualisering (Hyper-V) og System Center Suiten er grundstenene i Microsofts Private Cloud. Global Knowledge tilbyder en række kurser i disse - og nu også i System Center 2012! Se vores aktuelle tilbud her, samt hvordan du sikrer din karriere i skyen fremadrettet!

Teknologisk Institut har følgende tilbud:
Få styrket din teoretiske viden og kickstart din certificering på System Center Operations Manager, SCOM 2007 med et kursus på Teknologisk Institut, hvor du bliver undervist af førende konsulenter inden for System Center Suiten.

Med et kursus baseret på Microsoft materialer, er du sikker på kvaliteten af undervisningsmaterialet. Du har desuden mulighed for at betale helt eller delvist for et kursus ved brug af SA vouchere. Kontakt din licens-administrator i dag og hør om I har uddannelsesvouchere indeholdt i jeres licensaftale.

Vælg dit kursus ud fra dit forudgående kendskab til System Center Operations Manager:
Managing System Center Operations Manager 2007 R2 [CW 50028] System Center Operations Manager 2007: Advanced Configuration and Administration [CW 50216]

Få styrket din teoretiske viden og kickstart din certificering på virtualisering af Windows Servere med et kursus på Teknologisk Institut. Ønsker du en certificeringsgaranti inkluderet i dit kursus skal du vælge vores Time To Learn kursus, der leder dig direkte mod Microsoft certificeringen 70-659: TS: Windows Server 2008 R2, Server Virtualization.

Med et kursus baseret på Microsoft materialer, er du sikker på kvaliteten af undervisningsmaterialet. Du har desuden mulighed for at betale helt eller delvist for et kursus ved brug af SA vouchere. Kontakt din licens-administrator i dag og hør om I har uddannelsesvouchere indeholdt i jeres licensaftale.

Kurset der starter med TTL er inklusiv certificeringsgaranti:
Implementing and Managing Microsoft Server Virtualization [MOC 10215]
TTL Windows Server 2008 R2, Server Virtualization [Exam 70-659 TS]

http://technet.microsoft.com/da-dk/bb291022
http://technet.microsoft.com/da-dk/bb291022
 

Twitter Facebook LinkedIn Microsoft


Microsoft respekterer dit privatliv. Du kan få yderligere oplysninger ved at læse vores fortrolighedspolitik online.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage dette nyhedsbrev, så klik her.
Klik her for at ændre dine kontaktindstillinger for andre meddelelser fra Microsoft.

Microsoft Danmark ApS
Tuborg Boulevard 12
Hellerup 2900 Denmark

Februar 2012


Så sker det! I løbet af kort til vil de nye versioner af Windows og Windows Server være klar til at teste af. Du kan læse mere om begge her.

Bjarne B. Dollerup
Microsoft Danmark

charlotte-small

Du kan kommunikere med os på:
Web og blogs:
Den danske TechNet side
Min blog
Windowsbloggen (PC World)

Twitter:
Bjarne B. Dollerup
Rene Giese, Produktchefen for Windows til kommercielle kunder

 

 

 

Arrangementer, blogs og evaluerings-version

 Nye videoer fra Campus Days og TechNet TV
Vi Vi er nu færdige med at lægge TechNet TV over på nye servere. Fremover hedder det ”TechNet Edge” og alle videoer fra Campus Days sessionerne på TechNet Edge er lagt op og vi lægger forsat nye videoer op.

Windows Server ”8”
Her Du kan læse mere om de nye funktioner og tilblivelsesprocessen på Windows-bloggen hos PC World.

Deltag i virtual virtualiseringstræning den 7. marts
Symon Perriman og Rick Claus fra Microsoft Redmond holder et virtuelt seminar som giver en introduktion (niveau 100 til 200) til Microsoft Server virtualisering. Arrangementet koster $99 men indeholder en kupon til at tage 70-659 eksamen (værdi $150). Meld dig til arrangementet med dette samme ved at klikke her.

Convergence 2012
18-21. marts, Houston, USA Tilmeldingen er stadig åben for vores årlige Dynamics CRM og ERP konference. Læs meget mere og tilmeld dig her.

Lær hvordan du kan opbygge om administrere en Private Cloud infrastruktur med System Center 2012
16 Her er en mulighed for enkelt og hurtigt at lære om Private Cloud. Du kan nu deltage i et to-dags ”Jump Start” kursus kaldet ”Creating and Managing a Private Cloud with System Center 2012 Jump Start”. Kurset afholdes af Symon Perriman og en række af eksperter i Privat Cloud implantationer. Læs meget mere og tilmeld dig her.

Microsoft Management Summit 2012
16 – 20. april 2012, Las Vegas, USA Så er der åbnet for tilmelding til årets største konference for teknisk træning i Microsoft IT-styringsværktøjer. Få hands-on erfaring og lær alt om fremtiden indenfor datacenter, cloud og fleksible arbejdspladser. Læs meget mere og tilmeld dig her.

DNK12108_01_image

Microsoft Tech•Ed Europe 2012
26 – 29. juni 2012, Amsterdam Så er der åbnet for tilmelding til årets største tekniske konference. Hvis du er hurtig er der €300 at spare Læs meget mere og tilmeld dig her.

Betaer og evalueringsversioner
TechNet Evaluation Center kan altid hente evalueringsversion og betaer på vores produkter:

Windows Server 2008 R2:
 • Hyper-V Server 2008 R2 SP1
 • Windows 7 Enterprise 90-day Trial
 • Windows HPC Server 2008 R2
 • Windows Server 2008 R2 with SP1
 • Windows Small Business Server 2011 Standard
 • Windows Small Business Server 2011 Essentials
System Center 2012:
 • SQL Server 2012 (”Denali”) RC
 • System Center 2012 Configuration Manager RC
 • System Center 2012 Endpoint Protection RC
 • System Center Operations Manager 2012 RC
 • System Center Data Protection Manager 2012 Beta
 • System Center Orchestrator 2012 RC
 • System Center Virtual Machine Manager 2012 RC
 • System Center App Controller 2012 Beta
 • System Center Service Manager 2012 Beta
SQL Server 2012 RC


© 2012 Microsoft Corporation Terms of Use | Trademarks | Privacy Statement
Logo Microsoft