Microsoft
Hvis nyhedsbrevet ikke vises korrekt, klik her

TechNets danske website | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
TechNet Flash
Tophistorier

Året der gik og et kig ind i hvad, der sker i 2012


2011
2011 var året, hvor vi ikke "rigtig" havde lanceringer af nye versioner af vores "store" produkter, men ikke desto mindre lancerede vi nye version, eller opdateringer af en række produkter, blandt andet Office 365, Internet Explorer 9, Azure, Exchange Server 2010 SP1, Windows Home Server, Small Business Server, Xbox 360 og Windows Phone 7.5.

Åbne standarder
Standardisering omkring IT snitflader har længe været et fokusområde, både for industrien og for Microsoft, og specielt på browsersiden har det været tydeligt at innovation ikke altid sker via standarder. I marts frigav vi Internet Explorer 9, som er resultatet af et tæt samarbejde på tværs af industrien omkring HTML5. Samtidig har vi fokuseret på at gøre integrationen imellem Windows 7 og IE9 så tæt som muligt, uden at det binder hjemmesider til Windows 7.

”Skyen”
2011 blev året, hvor danske virksomheder for alvor begyndte at anvende "Skyen". Der vil altid være brug for at afvikle visse opgaver hos dig selv, men ”skyen” er klart kommet for at blive og intet sted er denne tendens tydeligere end med Office 365. Nu kan din virksomhed eller kunde få hele Office inkl. SharePoint og Exchange i "Skyen"!

2012
Og hvad bringer det næste år?

Windows og Windows Pc’er
På den nylig overståede Consumer Electronics Show viste vi den kommende ”Windows 8”, en lang række nye Windows Pc’er, herunder ultratynde bærbare, tablets og telefoner. Og Windows ”8” bliver til- gængelig i beta versioner i slutningen af februar.

Skyen, servere og datacenter
Også på serversiden kommer masser af nyt i det kommende år. I februar er Windows Server ”8” også tilgængelig som beta. Windows Server ”8” indeholder en række spændende nye funktion, som du vil se omtalt i de kommende måneder både på min blog og på Windows-bloggen hos PC World.

Også både vores administrationssuite, System Center og databaseserveren SQL Server, kommer i nye versioner, henholdsvis System Center 2012 og SQL Server 2012.

Microsoft Dynamics NAV i skyen
I tredje kvartal i 2012 forventer Microsoft, at frigive den næste version af Microsoft Dynamics NAV – ”7” – som, udover at være en ny og opdateret version af den velkendte ERP løsning til små og mellemstore virksomheder, også vil kunne leveres i skyen på Azure platformen. På Directions EMEA i Rom d. 25.-27. april vil Microsoft løfte sløret yderligere.

Du kan læse mere på min blog på den danske TechNet side.

Twitter  Facebook LinkedIn


Nyheder


TechNet Nyheder App til Windows Phone
TechNet på mobilen er til dig, der når som helst vil kunne følge med i de seneste nyheder fra Microsoft, eller se hvad vores tekniske eksperter mener om den nyeste teknologi. App’en følger både TechNet nyhedsbloggen, min blog og de tweets som danske IT pro’er sender til #technetdk. Derudover kan du se alle de danske videoer fra TechNet Edge, inklusive videoerne fra Campus Days 2011. TechNet Nyheder app’en er udviklet for Microsoft Danmark af MobilePeople.
App’en er gratis og kan hentes i Windows Phone Marketplace.

Private Cloud
Ovenfor kan du læse at 2011 var året, hvor ”skyen” blev en integreret del af danske virksomheders IT miljø. Nu kan du få ”skyen” ind i dit eget IT miljø. Den ”private sky” kan give dig yderligere kontrol og fleksibilitet i din leverance af it-tjenester til din virksomhed. Alt sammen baseret på Windows Server og styret af System Center.

Læs mere om Microsofts Private Cloud-løsninger her.

Microsoft Lync klar til din smarte telefon
Tirsdag den 12. december frigav Microsoft Lync 2010 Mobile klienter til hhv. Windows Phone, iPhone, iPad, Android og Symbian, så nu kan alle vore Lync-kunder også kommunikere og samarbejde effektivt, selv når de kun har en SmartPhone til rådighed.
Features er ikke ens for alle platforme, men de primære funktioner i Lync Mobile er:

 • Sæt din egen tilstedeværelsesstatus
 • Styr viderestilling, samtidig ringning med mobil m.v. for Lync
 • Deltage i Lync-møder fra din mobil ved blot at klikke på linket i invitationen.
 • Se tilstedeværelsesstatus på dine kolleger samt kunder og samarbejdspartnere, som du har Lync-federation med.
 • Chat med kolleger, kunder og samarbejdspartnere
 • Skjul dit mobilnummer og spar penge ved ”roaming” med ”ring via arbejde”, hvor du i stedet for at ringe direkte fra din mobil, lader Lync ringe dig op, hvorefter Lync automatisk ringer til den person, du skal ringe til.
Du kan læse mere om Lync Mobile på den danske UC blog:
http://blogs.technet.com/b/dkucblog/archive/2012/01/02/kom-godt-i-gang-med-lync-mobile.aspx.

Ekstra hjælp til udrulning af Office 2010
Du kender sikkert allerede vores ”Survival Guide: Udrulning af Windows 7 og Internet Explorer 9”, og hvis ikke, så tjek det nu. Du overvejer sikkert at rulle Office 2010 ud i samme omgang, så hele desktoppen kan opgraderes i ét stort projekt. Få et godt overblik over de forskellige udrulningsmuligheder for Office 2010 med Deployment Method-plakaten og læs om hele processen på Springboard Series for Office 2010.


Twitter  Facebook LinkedIn


Kurser & Arrangementer

Firebrand Training tilbyder dig at blive virtualiseringcertificeret (70-659) på kun 3 dage, med et accelereret, fokuseret og intensivt forløb. For at opnå samme niveau med traditionelle kurser kræver det 5 kursusdage i alt, eksklusive certificering, hvilket er yderligere 1 dag. Det betyder totalt 6 arbejdsdage i forhold til de 3 arbejdsdage som vores uddannelse kræver.
SuperUsers har følgende tilbud:
MS-0215 Dette er et 5 dages kursus der giver dig den nødvendige viden til at kunne installere og administrere et virtualiseret miljø med Microsoft teknologier. Dette kursus giver dig information om hvordan du installerer og konfigurerer Hyper-V og Remote Desktop Services på Windows Server 2008 R2.

MS-0028 Dette 5 dages kursus giver kursisterne den nødvendige viden til at kunne installere, konfigurere og administrere System Center Operations Manager 2007 R2. Kursister med Windows Server 2003 og Windows Server 2008 viden kan deltage på dette hold.

Her er kurserne, som forbereder dig på Microsoft Private Cloudfra GlobalKnowledge
Microsofts Server Virtualisering (Hyper-V) og System Center Suiten er grundstenene i Microsofts Private Cloud. Global Knowledge tilbyder en række kurser i disse - og nu også i System Center 2012! Se vores aktuelle tilbud her samt hvordan du sikrer din karriere i skyen fremadrettet!

Teknologisk Institut har følgende tilbud:
Få styrket din teoretiske viden og kickstart din certificering på System Center Operations Manager, SCOM 2007 med et kursus på Teknologisk Institut, hvor du bliver undervist af førende konsulenter inden for System Center Suiten.

Med et kursus baseret på Microsoft materialer, er du sikker på kvaliteten af undervisningsmaterialet. Du har desuden mulighed for at betale helt eller delvist for et kursus ved brug af SA vouchere. Kontakt din licens-administrator i dag og hør om I har uddannelsesvouchere indeholdt i jeres licensaftale.

Vælg dit kursus ud fra dit forudgående kendskab til System Center Operations Manager:
Managing System Center Operations Manager 2007 R2 [CW 50028]
System Center Operations Manager 2007: Advanced Configuration and Administration [CW 50216]

Få styrket din teoretiske viden og kickstart din certificering på virtualisering af Windows Servere med et kursus på Teknologisk Institut. Ønsker du en certificeringsgaranti inkluderet i dit kursus skal du vælge vores Time To Learn kursus, der leder dig direkte mod Microsoft certificeringen 70-659: TS: Windows Server 2008 R2, Server Virtualization.

Med et kursus baseret på Microsoft materialer, er du sikker på kvaliteten af undervisningsmaterialet. Du har desuden mulighed for at betale helt eller delvist for et kursus ved brug af SA vouchere. Kontakt din licens-administrator i dag og hør om I har uddannelsesvouchere indeholdt i jeres licensaftale.

Kurset der starter med TTL er inklusiv certificeringsgaranti:
Implementing and Managing Microsoft Server Virtualization [MOC 10215]
TTL Windows Server 2008 R2, Server Virtualization [Exam 70-659 TS]

http://technet.microsoft.com/da-dk/bb291022
http://technet.microsoft.com/da-dk/bb291022
 

Twitter Facebook  LinkedIn


Microsoft respekterer dit privatliv. Du kan få yderligere oplysninger ved at læse vores fortrolighedspolitik online.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage dette nyhedsbrev, så klik her.

Klik her for at ændre dine kontaktindstillinger for andre meddelelser fra Microsoft.

Microsoft Danmark ApS
Tuborg Boulevard 12
Hellerup 2900 Denmark

Januar 2012


Så har vi taget ”hul” på et nyt år. Et af de områder, vi i år fokuserer på er ”Private Cloud”, som drejer sig om at give dit eget IT miljø en række af de egenskaber og fleksible ydelse, som du kan få fra ”skyen”. Fundamentet for dette er virtualisering og skalerbar administration. Vores træningspartnere har en række gode kursustilbud indenfor disse områder, du finder dem under ’Kurser & Arrangementer’ herunder.

Bjarne B. Dollerup
Microsoft Danmark

charlotte-small

Du kan kommunikere med os på:
Web og blogs:
Den danske TechNet side
Min blog

Twitter:
Bjarne B. Dollerup
Rene Giese, Produktchefen for Windows til de kommercielle kunder

 

 

 

Arrangementer, blogs og evaluerings-version

 Nye videoer fra Campus Days og TechNet TV
Vi er nu færdige med at lægge TechNet TV over på nye servere. Fremover hedder det ”TechNet Edge” og der er kommet stadigvæk flere Videoer fra Campus Days sessionerne på TechNet Edge.

Windows Server ”8”
Her i nyhedsbrevet har jeg tidligere omtalt mit job som Senior Product Planner i Windows Server-gruppen i Microsofts hovedkontor i Redmond og en serie af indlæg omkring hvordan vi ”byggede” den næste version. Desværre drillede nisserne og jeg fik ikke indlægget klar inden nyhedsbrevet blev sendt ud.

Nu er indlægget så på Windows-bloggen hos PC World.

Deltag i virtual virtualiseringstræning den 15. og 23. februar
Symon Perriman og Rick Claus fra Microsoft Redmond holder et virtuelt seminar som giver en introduktion (niveau 100 til 200) til Microsoft Server virtualisering. •
Arrangementet koster $99 men indeholder en kupon til at tage 70-659 eksamen (værdi $150). Meld dig til arrangementet med dette samme ved at klikke her.

Deltag i ”Flexible Workstyle” Virtual Event den 24. januar
I samarbejde med IDG indbyder vi dig til at deltage på ”Todays’s Flexible Workstyles: Get Ready Now with Windows 7 Enterprise”. Dette virtuelle Briefing Center-arrangement indeholder som keynote en paneldiskussion med deltagelse af Microsoft-kunder og forretningsledere, en live Q&A-session, en serie break-out sessionsvideoer og vil desuden vise masser af ressourcer til efterfølgende download. Meld dig til arrangementet med det samme ved at klikke her.

Convergence 2012
18-21. marts, Houston, USA
Tilmeldingen er stadig åben for vores årlige Dynamics CRM og ERP konference. Læs meget mere og tilmeld dig her.

Microsoft Management Summit 2012
16 – 20. april 2012, Las Vegas, USA
Så er der åbnet for tilmelding til årets største konference for teknisk træning i Microsoft IT-styringsværktøjer. Få hands-on erfaring og lær alt om fremtiden indenfor datacenter, cloud og fleksible arbejdspladser. Læs meget mere og tilmeld dig her.

Microsoft Tech•Ed Europe 2012
26 – 29. juni 2012, Amsterdam
Så er der åbnet for tilmelding til årets største tekniske konference. Hvis du er hurtig er der €300 at spare Læs meget mere og tilmeld dig her.
Kender du en softwareudvikler? Så skal han eller hun med til DDC? Klik på banneret og lær mere om konferencen. 

DNK12108_01_image

Betaer og evalueringsversioner
TechNet Evaluation Center kan I altid hente evalueringsversion og betaer på vores produkter, i øjeblikket kan du blandt andet finde:

Windows Server 2008 R2:
 • Hyper-V Server 2008 R2 SP1
 • Windows 7 Enterprise 90-day Trial
 • Windows HPC Server 2008 R2
 • Windows Server 2008 R2 with SP1
 • Windows Small Business Server 2011 Standard
 • Windows Small Business Server 2011 Essentials
System Center 2012:
 • SQL Server 2012 (”Denali”) RC
 • System Center 2012 Configuration Manager RC
 • System Center 2012 Endpoint Protection RC
 • System Center Operations Manager 2012 RC
 • System Center Data Protection Manager 2012 Beta
 • System Center Orchestrator 2012 RC
 • System Center Virtual Machine Manager 2012 RC
 • System Center App Controller 2012 Beta
 • System Center Service Manager 2012 Beta
SQL Server 2012 RC


© 2012 Microsoft Corporation Terms of Use | Trademarks | Privacy Statement
Logo Microsoft