Hvis nyhedsbrevet ikke vises korrekt, klik her

 

TechNets danske website | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet

TechNet Flash

Tophistorier


Windows 8: På farten og produktiv
I vores blogs og artikler omkring Windows 8 har vi i den seneste tid fokuseret meget på funktionalitet og enheder beregnet på konsumenter. Nu er det på tide at bruge lidt ”båndbredde” på, hvad der er i vente for professionelle specifikt og virksomheder generelt!

En overvejelse, der naturligvis indgik i vores tanker i forbindelse med prioriteringen af funktionalitet i både Windows Server “8” og Windows 8 var omkring mobile brugere – såvel konsumer som professionelle! Det var tydeligt for os ”produktplanlæggere”, at efterhånden som forskellen mellem bærbare og ”stationære PC blev tæt på ikke eksisterende og udbuddet af trådløse net (3G, LTE og WiFi) er blevet så stor at prisen er overkommelig, stiger forventninger til at kunne gøre det samme som på kontoret, når man er på farten.

Læs mere om Windows To Go

Windows Server ”8”: Hyper-V på steroider
Jeg har tidligere omtalt, hvorledes netop denne version af Windows Server vil hjælpe vore kunder og partnere med at opbygge løsninger, der er ”sky”-optimeret. Et af de vigtigste elementer i at kunne opbygge en løsning, der både er dynamisk, altid tilgængelig og økonomisk fornuftig, er virtualisering generelt og den nye Hyper-V i særdeleshed. Med Hyper-V og “virtualiseringsrollen” i Windows Server “8”, har vi en komplet virtualiseringsplatform, stærkt forbedret skalerbarhed/ydeevne, og integration til ”Skyen” (cloud services).

Læs mere om den nye Hyper-V

Har du 10 minutter?
Skal du med på årets største teknske konference - Tech•Ed Europe 2012? På 10 minutter fortæller vi dig, hvad du risikere at gå glip af!

http://channel9.msdn.com/Shows/The-Countdown-Show/Countdown-to-TechEd-Europe-2012-Hello-World

Spor og indhold

Sløret er allerede løftet for noget af det indhold, der er at finde på Microsoft Tech•Ed Europe 2012 og med 12 spor og oceaner af sessioner, er der noget at dykke ned i. Og det er kun begyndelsen: inden for de næste uger vil du kunne finde information om sessionerne, hands on labs og workshops

Kom et skridt foran
Ankom en dag tidligere og deltag på for-konferencen med seminarer, der giver dig dyb indsigt og træning i Microsoft Produkter og – teknologier. Kom og hør branchens dygtigste eksperter og få input du kan tage med tilbage og bruge i din virksomhed. Se det spændende program og find dit seminar

Twitter Facebook LinkedIn Microsoft


Nyheder

Microsoft Dynamics viser vejen til "skyen" på Convergence 2012 konference

Fornylig på den årlige Convergence konference i Houston, fremlagde Microsoft’s Business Solutions divisionen en køreplan for Microsoft Dynamics ERP services i "skyen", ganske som lovet på sidste år konference. Køreplanen er målrettet 2 nøgle kundesegmenter — den første bølge er rettet imod små og mellemstore virksomheder og den anden udvider med tilbud til større virksomheder.

Du kan læse meget mere på Microsoftbloggen og du kan også læse hvad ComputerWorld’s Dan Jensen skriver i sit referat fra Convergence.

 

Twitter Facebook LinkedIn Microsoft


Kurser & Arrangementer

Deltag i årets Microsoft event: Lancering af den helt nye System Center 2012 og præsentation af Windows Server "8" beta - Sæt kryds den 30. maj 2012
Deltag på Microsofts store System Center 2012 lanceringsevent og hør hvordan System Center har hjulpet kunder som bl.a. LEGO, FLSmidth og Skat til at optimere Application Management, Infrastruktur Management og Service Automation og Delivery.
Hvis du ikke vil gå glip af denne dag, så registrer dig her og få den endelige invitation med agenda direkte i din indbakke.

Du kan stadig nå det!
Tilmeld dig EMEA Directions i Rom, 25-27. april 2012
Er du Microsoft Dynamics NAV partner, må du ikke gå glip af denne mulighed for at høre alt om fremtidsplanerne for Microsofts økonomistyrings-system for mindre og mellemstore virksomheder. Du vil kunne høre indlæg fra udviklerne hos Microsoft samt have en unik mulighed for at netværke med andre NAV partnere.

Læs mere her og tilmeld dig

Kom på forkant med System Center Configuration Manager 2012
Gratis seminar den 10. maj 2012 kl. 8.45-12 hos Microsoft, Tuborg Havn

Microsoft System Center Configuration Manager 2012 bliver snart frigivet. På dette seminar kan du opleve en demo af produktet. Du ser, hvordan du kan bruge SCCM 2012 til at deploye Windows 8og Windows Server "8", og hvordan du udnytter andre af de vigtige nye features. Du hører også om visionerne for System Center 2012 og om den dybe integration mellem produkterne i suiten.

Seminaret henvender sig til it-pro’er og it-beslutningstagere. Det giver et unikt indblik i, hvordan du konkret kan bruge SCCM 2012 i praksis.

Arrangør af seminaret er it-konsulentvirksomheden solvo it, som blandt andet er Microsoft Gold Partner i Systems Management og Server Platform.

Se agenda 
Tilmeld dig  

Twitter Facebook LinkedIn Microsoft


Microsoft respekterer dit privatliv. Du kan få yderligere oplysninger ved at læse vores fortrolighedspolitik online.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage dette nyhedsbrev, så klik her.
Klik her for at ændre dine kontaktindstillinger for andre meddelelser fra Microsoft.

Microsoft Danmark ApS
Tuborg Boulevard 12
Hellerup 2900 Denmark

Marts 2012


Nu hvor Windows Server ”8” og Windows 8 er tilgængelige til at prøve af, vil vi omtale en række af de nye funktioner i denne og kommende udgaver af nyhedsbrevet. Denne gang kigger vi på den nye Windows To Go i Windows 8 og den stærkt forbedrede Hyper-V i Windows Server ”8”.

Bjarne B. Dollerup
Microsoft Danmark

charlotte-small

Du kan kommunikere med os på:
Web og blogs:
Den danske TechNet side
Min blog
Windowsbloggen (PC World)

Twitter:
Bjarne B. Dollerup
Rene Giese, Produktchefen for Windows til kommercielle kunder

 

 

 


Arrangementer, blogs og evaluerings-version


TechNet NEWS

Få de seneste nyheder fra TechNet News på TechNet Edge TechNet News er en aktuel gennemgang af tekniske emner og vil være tilgængelig hver anden mandag som både video og audio podcast på TechNet Edge

Danish Developer Conference 2012
Nu har du mulighed for at høre hvad udviklerne hørte om de nye muligheder på en Microsoft platform. Du kan hente præsentationerne fra årets DDC12.

Convergence 2012
Havde du ikke mulighed for at deltage på Convergence 2012 i Houston d. 19-21. marts 2012? 
Så har du her mulighed for ganske gratis at se en række af indlæggene online. Se fx. en præsentation af den næste version af Microsoft Dynamics NAV (kodenavn "7"). Flere indlæg tilføjes løbende.

Windows Server "8"
Du kan læse mere om de nye funktioner og tilblivelsesprocessen på Windows-bloggen hos PC World

Lær hvordan du kan opbygge om administrere en Private Cloud infrastruktur med System Center 2012
3-4. april 2012. Her er en mulighed for enkelt og hurtigt at lære om Private Cloud. Du kan nu deltage i et to-dags "Jump Start" kursus kaldet "Creating and Managing a Private
Cloud with System Center 2012 Jump Start". Kurset afholdes af Symon Perriman og en række af eksperter i Privat Cloud implantationer. 
Læs meget mere og tilmeld dig her.

Microsoft Management Summit 2012
16 – 20. april 2012, Las Vegas, USA
Så er der åbnet for tilmelding til årets største konference for teknisk træning i Microsoft IT-styringsværktøjer. Få hands-on erfaring og lær alt om fremtiden indenfor datacenter, cloud og fleksible arbejdspladser.
Arrangementet er overtegnet.
Læs meget mere her.

Microsoft Tech•Ed Europe 2012
26 – 29. juni 2012, Amsterdam Så er der åbnet for tilmelding til årets største tekniske konference. Hvis du er hurtig er der €300 at spare. 
Læs meget mere og tilmeld dig her. 


 
DNK12254_01_img02

Betaer og evalueringsversioner
TechNet Evaluation Center kan altid hente evalueringsversion og betaer på vores produkter.

© 2012 Microsoft Corporation Terms of Use | Trademarks | Privacy Statement

Logo Microsoft