TechNet
Er du og dit team årets bedste it-pro’er?
Charlotte Nielsen  
Nu uddeler vi en ny pris, der er tilegnet de it-professionelle, som til daglig bygger og understøtter fremtidens it-verden. Microsoft Danmarks It Pro Award 2008 er en hædersbevisning dedikeret til hverdagens it-guruer, og vi har indstiftet prisen, fordi vi synes, det er på tide at fremhæve og anerkende it-pro’erne som de innovative og dygtige personer, I er.

Vi søger Danmarks bedste it-pro team blandt landets mere end 100.000 it-pro’er, og fokus er ikke på selve teknikken, men på menneskerne bag løsningen.

Vind 30.000 kroner og gratis e-learning til dit team
Der er deadline for indstillinger den 31. januar, og der er store præmier på spil! Førstepræmien er på 30.000 kroner, som det vindende team kan bruge på lige hvad de har lyst til. Derudover er der flotte bogpræmier og tekniske kurser via e-learning til de teams, der placeres som nummer 2 og 3.

Du og dit team skal også være med!
Vi har allerede modtaget en række flotte nomineringer, men vil fortsat gerne tage imod indstillinger af teams, der bør nomineres til denne award. Læs meget mere om prisen og find ud af hvordan du nominerer dit team på www.microsoft.dk/itproaward – måske bliver det jer, der løber af med den ærefulde titel som årets it-pro’er 2008!

Vi glæder os til at modtage jeres nomineringer – og til at kunne kåre vinderen af Årets It-Pro Team 2008!

Charlotte Nielsen
IT Pro Audience Marketing Manager

Nyheder
Nyheder  
Windows Vista Service Pack 1
Hvis du har ventet på Windows Vista Service Pack 1, kan du nu inkorporere SP1-koden i din test, pilotprojekter og implementering af planlægningsaktivitet. Release Candidate til Windows Vista SP1 er nemlig tilgængelig til download.
For 2007 Office Servere og Office-pakken har vi samlet opdateringerne i en enkelt servicepakke til servere og en anden for suiten. Hent 2007 Microsoft Office Servers Service Pack 1 og 2007 Microsoft Office-pakkens Service Pack 1 for at få alle de opdateringer, der er udgivet for 2007 Microsoft Office System-servere før december 2007.

Planlæg en god SP1 installation
Lad dig inspirere af en bog, som Microsoft har gjort tilgængelig til download, der kommer med anbefalinger til planlægningen og installationen af Service Pack 1.
Hent bogen her

Slå til nu og få ubegrænset adgang til sessionerne fra det europæiske TechEd 2007
Lige nu får du ekstra meget ud af et TechNet Plus abonnement! Hvis du køber et abonnement eller fornyer det, du allerede har, får du adgang til TechEds online videobibliotek, hvor du kan se taler og produktdemonstrationer fra TechEd 2007 i Barcelona. Men du skal slå til nu for tilbuddet gælder kun til den 31. januar 2008.
Læs mere om TechNet Plus abonnementet og det specielle TechEd tilbud 

Sidste chance for at få et ekstra eksamensforsøg helt gratis!
Med Microsoft 2nd shot tilbyder vi dig to muligheder for at bestå en MCP-eksamen. Så hvis du har en Microsoft Certificering i tankerne, er det nu, du skal slå til! Består du ikke eksamen i første forsøg, får du et forsøg til - helt gratis!
Men du skal være hurtig, for tilbuddet gælder kun til den 30. januar 2008 – se mere her

Arrangementer for it-professionelle
Arrangementer  
Data Mining og Business Intelligence
Den 17. januar 2008 i København
På dette seminar forklarer konsulent Rafal Lukawiecki, hvordan du kan udnytte Data Mining, og hvad Data Mining og Business Intelligence kan gøre for din virksomhed. Tidligere krævede det på det nærmeste en universitetsgrad i statistik at udnytte Data Mining, men Microsoft har taget teknologien op på et helt nyt niveau og gjort det tilgængeligt for alle it-professionelle – og med din hjælp kan alle dine brugere få adgang til det.
Læs mere om seminaret og tilmeld dig 

Sådan bygger du en sikkerhedsinfrastruktur med Microsoft Forefront
Den 29. januar 2008 i København
I dette endagsseminar giver konsulent Ronald Beekelaar en dybdegående, teknisk oversigt over Forefront Client Security, Server Security og Edge Security. Det inkluderer Forefront Server produkter til Exchange Server 2007 og Microsoft Office SharePoint Server (MOSS) 2007 og Forefront Edge produktet kaldet Intelligent Application Gateway (IAG) 2007.
På seminaret kan du finde ud af, hvordan Microsoft Forefront suite af business security produkter giver en bedre beskyttelse og kontrol med sikkerheden i din netværksinfrastruktur.
Læs mere om seminaret og tilmeld dig 

Pre Launch Roadshow
Januar 2008 i København og Århus
Det er ikke tit, at vi lancerer tre nye produkter på én og samme dag, men nu sker det!
Der er nye versioner af Windows Server, SQL Server og Visual Studio på vej og for at varme op til det, der bliver den største launch event i 2008, inviterer vi til Pre Launch Roadshow i København og Århus, hvor vi løfter sløret for nogle af de teknologier og nye funktionaliteter, der er en del af den infrastruktur, I til dagligt håndterer.
Læs mere om arrangementet:
15. januar i København
24. januar i Århus

Lancering af Windows server 2008, SQL Server 2008 og Visual Studio 2008
Den 28. februar 2008 på en skærm nær dig
Nu søsætter vi snart verdens største online launch nogensinde i Danmark.
Sæt kryds i kalenderen den 28. februar, hvor vi i et stort opsat show præsenterer flagskibet Windows Server 2008. Samtidig præsenteres SQL Server 2008 og Visual Studio 2008 på scenen.
Læs mere og tilmeld dig 

Sharepoint Konference
Den 3. - 6. marts 2008 i Seattle
Kom til Seattle til en konference, der stiller skarpt på SharePoint. Du kan lære om alle aspekter i SharePoint produkter og teknologier, deltage i hands-on labs, være med til den første uddeling af SharePoint Awards og få mulighed for at netværke med kollegaer. Derudover kan du opleve Bill Gates, når han holder konferencens keynote.
Det hele foregår fra den 3. – 6. marts 2008.
Læs mere om konferencen og tilmeld dig 

Kom til Microsoft Management Summit
Den 28. april - 2. maj 2008 i Las Vegas
Nu starter nedtællingen til 2008’s største management konference: Microsoft Management Summit, som løber af stabelen i Las Vegas den 28. april – 2. maj 2008.
På konferencen tilbyder Microsoft:
• Overblik over Microsoft System Center Management Suiten – teknologier og løsninger
• Hands-On-Labs på System Center produkterne
• Mulighed for at møde produktansvarlige Microsoftansatte
• Partnerløsninger fra hele verden
• Praktiske tips og tricks med implementering og drift af System Center produktsuiten
Microsoft Danmark vil forsøge at samle delegationen af danske deltagere – vore kunder, partnere og egne specialister. Du får dermed mulighed for at udveksle erfaringer med andre danske management specialister og måske opbygge et netværk, du kan trække på, når du kommer hjem.
 Læs mere og tilmeld dig

Beta & trial
Beta & Trial  
Hent og evaluer en række produkter, der findes som beta- eller trialsoftware. Her er de seneste nye produkter:

SQL Server 2008
Nedtællingen er begyndt til den store online lancering af næste version af SQL Server den 28. februar 2008. Mens vi venter, har du mulighed for at evaluere SQL Server 2008.
Begynd din evaluering ved at downloade den seneste CTP af SQL Server 2008

Microsoft Office SharePoint Server 2007
Nu kan du downloade Microsoft Office SharePoint Server 2007 trialsoftware til evaluering.
Softwaren kan hentes på dansk, se mere  

Project Portfolio Server 2007
Nu kan du downloade og evaluere Microsoft Office Project Portfolio Server 2007. Når du tilmelder dig og henter trialsoftwaren, bliver du automatisk registreret, så du med løbende mellemrum modtager ressourcer til hjælp under evalueringen.
 Hent Office Portfolio Server 2007 

Exchange Server 2007 Service Pack 1
Nu har du mulighed for at evaluere Exchange Server 2007 Service Pack 1.
Hent trialsoftware

Sikkerhed
Sikkerhed  
Sikkerhedsopdateringer
Microsoft-sikkerhedsbulletiner for januar 2008

 Hent Forefront Client Security Best Practices Analyzer-værktøj
Microsoft Forefront Client Security Best Practices Analyzer-værktøj er designet til administratorer, der vil bestemme den overordnede sundhed for Forefront computere og diagnosticere aktuelle problemer. Værktøjet scanner computerens konfigurationsindstillinger og rapporterer problemer, der ikke er overensstemmelse med de anbefalede fremgangsmåder. Har du brug for Forefront Client Security? Hent den gratis betasoftware

Antivirus og anti-Spam beskyttelse med Exchange Server 2007
Exchange Server 2007 har indbyggede features, der kan hjælpe med at beskytte mod sikkerhedstrusler. Det er features som Edge Transport, Hosted Filtering Integration og anti-spam filter.
Dyk ned i de mange ressourcer samlet på denne side

Support og fejlfinding
Support og fejlfinding  
How-to artikler
How to use the Accountant View feature in Accounting Professional or in Accounting Express to receive books on the same computer on which the books were created
How to embed a manifest file in an executable file in Visual Studio 2005 

Hotfix artikler
User profiles are unexpectedly deleted after you configure the "Delete user profiles older than a specified number of days on system restart" Group Policy setting on a Windows Vista-based computer
Graphics performance can be improved in certain multiple-GPU scenarios on a Windows Vista-based computer

Knowledge Base Artikler
Description of Forefront Security for Exchange Server Service Pack 1
On a Windows Vista-based computer, you may be prompted for your passport credentials every time that you try to access documents on a WebDAV site from a new workspace

Se et udvalg af de nyeste Knowledge Base artikler på TechNet (US).

TechNet Nyhedsbrev
9. januar 2008
I dette nummer:
Nyheder
Arrangementer for it-professionelle
Beta & trial
Sikkerhed
Support og fejlfinding
Vi leder efter årets bedste it-pro team
Kontakt
For at opsige dit abonnement på dette nyhedsbrev, besvar denne mail med ordet UNSUBSCRIBE i emnelinjen. Du kan også afmelde dit abonnement her. Du kan administrere alle dine Microsoft nyhedsbrevsabonnementer på denne side.

Dette nyhedsbrev er sendt fra Microsoft Danmark
Tuborg Boulevard 12
DK-2900 Hellerup

TechNets danske webside | Tilmeld dig andre nyhedsbreve | Afmeld nyhedsbrevet
© 2007 Microsoft Corporation  Juridisk meddelelse | Varemærker | Integritet og sikkerhed
Microsoft