Komme i gang

Komme i gang med CRM-mobilitet

Mobile løsninger for Microsoft Dynamics CRM Online gir firmaer muligheten til å forbedre ytelsen i virksomheten ved å gi personer tilgang til CRM-data og informasjon når som helst og hvor som helst, samtidig som kostnadene holdes under kontroll. Dermed gir Microsoft Dynamics CRM Online firmaer fleksibilitet til å oppnå rask avkastning på investeringer og å fornye seg for fremtiden.

På denne siden

Krav for tilgang til Mobile Express

Weblesere og enheter som støttes

Partnerløsninger

Krav for tilgang til Mobile Express

Du må ha en Internett- eller intranettilkobling for å kunne bruke Mobile Express. Du kan få tilgang på to måter:

  • Fra mobilwebleseren går du til URL-adressen for Mobile Express. Dette er vanligvis https://<CRM_server>/m der <CRM_server> er navnet på serveren du bruker for å få tilgang til CRM. Systemansvarlig kan gi deg den riktige URL-adressen.
  • Fra mobilwebleseren går du til http://crm.dynamics.com og logger på.

Weblesere og enheter som støttes

Mobile Express for Microsoft Dynamics CRM er tilgjengelig via mange mobile enheter, operativsystemer og weblesere. Hvis webleseren for enheten støtter HTML 4.0 (eller nyere) og JavaScript, er de grunnleggende kravene oppfylt for å bruke Mobile Express. Du trenger ikke å installere et program på den mobile enheten for å bruke Mobile Express. Du får tilgang til fullstendig funksjonalitet ved å logge på via den mobile webleseren.

Fra og med mars 2011 støtter Mobile Express blant annet enhetene i listen nedenfor. Siden vi prøver å støtte en størst mulig målgruppe med mobile brukere, kan det hende listen blir større. Selv om enheten din ikke vises, bør du likevel prøve å få tilgang til Mobile Express.

Enheter som støttes, vist etter operativsystem

Partnerløsninger

Vi har partnere som tilbyr løsninger for å forbedre funksjonene og mulighetene i Mobile Express. Gå til deres webområder for mer informasjon:

CWR Mobility

TenDigits

Applies To:

Microsoft Dynamics CRM Online December 2012 Service Update

(For CRM Online, CRM 2013, and CRM 2015, see CRM Help & Training.)